Fegyvertelen

Mi lenne, ha a kormánysajtó úgy kezelné Orbánt, mint Demszkyt?

2018. május 27. - Kristóf Tarnay

Feltűnő a különbség: ha Orbán Viktor igyekszik pökhendien kikerülni a riporteri kérdéseket, akkor saját lakájmédiájában ő a legnagyobb király, ha azonban egy ellenzéki politikus teszi ugyanezt, akkor tök jogosan teszik fel a kérdést: mégis hogy képzeli ezt?

Ezen felbátorodva nézzük meg, milyen lenne a 888.hu Demszky echótévés performanszáról szóló cikke, ha azt átvetítjük Orbán mai indexes mutatványára!

Orbán Viktor végképp elvesztette a kapcsolatát a valósággal

Arra a performanszra, amit a bukott fideszes miniszterelnök előadott Nagykovácsiban tegnap, egyszerűen nincsenek szavak.

Tegnap ismét a porondra lépett a Fidesz-KDNP bűnkoalíció mára főállású bohóccá átvedlett tagja, Orbán Viktor. A bukott miniszterelnök Nagykovácsiba látogatott, ahol a cserkészeket és saját stábját szórakoztatta performanszával. Az Index.hu stábja utána is eredt, hogy megkérdezze, pontosan mit csinál (mármint azon kívül, hogy hülyét magából – a szerk.).

Demszky értelmes válasz helyett inkább menekülni kezdett, majd artikulálatlanul fröcsögött a riporternek. Végül megpróbálta annyival lerázni a kérdezőt, hogy ahol dolgozik, az nem más, mint „fake news-gyár”.

A show-műsor legnagyobb durranása azonban csak ezután következett, hiszen a csapzott külsejű Orbánhoz az egész stábja is csatlakozott, akik testükkel védte a politikust annak érdekében, hogy elhárítsák a tudósítókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertelen.blog.hu/api/trackback/id/tr3914006760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bzsoa 2018.05.28. 08:25:45

Tévedés OV. nem vesztette el a kapcsolatát a valósággal, pontosan tudja hogy ma ezt is megteheti. Ha valódi demokrácia lenne meg egy erős ellenzék akkor biztos vagyok abban hogy udvariasan válaszolt volna a kérdésekre, (ha nem az kb. 2-3% népszerűségvesztés és erre akár rámehetne a következő választás egy kiélezett helyzetben) de ma abban a helyzetben van hogy gyakorlatilag bármit megtehet.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.28. 08:30:33

Az Index ténylerg a legnagyobb fak-new-s gyár.

Mi sem bizonyítja jobban, mint pl ez a ballib hazugsággyár meg a többi szar, amit index címlapon úgy tömnek a nép arcába, mintha az kötelező lenne, miközben jobboldali blog, egy darab nem sok, annyi sincs.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.05.28. 08:48:24

:-)))))

Bloggertárs, teljesen belezavarodtál a példádba. A keretezett szövegben Orbánt váltja Demszky-illetve a példa szerint éppen fordítva.
Javítsd ki a keretezett szöveget.

Aquincum 2018.05.28. 08:51:42

@Ballib vagyok rettegek: “Az Index ténylerg a legnagyobb fak-new-s gyár.” Fak-new-s!! Hát, ez gyönyörű! Igen, tipikusan az ilyen műveltségű emberek eszik meg a primitív, szemét kormánypropagandàt. Sajna - és ez már sokkal ijesztőbb - sok tanult ember is beveszi.

Etniez 2018.05.28. 08:55:32

@Ballib vagyok rettegek: Volt, Mandiner.
Fideszes utasításra el kellett költözniük.
Nem túl elegáns ezek után ezzel vádolni a blog.hu-t...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.28. 09:09:37

Demszky rombolt, liberalizált, züllesztett, míg Orbán az ellenkezőjét teszi.

röf 2018.05.28. 09:12:34

Egy szava sem lehet az ellenzéki cájtungoknak.
Pont olyan elfogultan csúsztatnak, hazudnak és provokálnak mint a kormányközeliek.
(Mit kezdjünk ilyen beteg emberek véleményével, mint Tóta Wé ?)
Annyi a különbség, hogy közpénzből mindig a kormányon lévők újságjai nyomják a hülyeséget, a mindenkori ellenzéknek meg zsebbe kell nyúlni.
De én nem féltem a jelenlegi ellenzéket, jó az anyagi hátterük….
Ez így volt, és így lesz, nem károgni kell, hanem választást nyerni.

Cycmen 2018.05.28. 09:50:32

Kristóf ha érdekel miért nem áll szóba Orbán a ballib sajtóval, akkor olvasd vissza magadat! Nézd meg hogy írtad le azt hogy nem nyilatkozott. Ugyanígy, ebben a stílusban tálaljátok azt is amikor nyilatkozik.
Az Indexes hülyegyerek egy cserkészeseményen a fociról akart kérdezni? Ez nem újságírás amit csináltok és ne legyenek illúzióid, te sem vagy újságíró.
Ez az ócska firkász kategória.
Lehetne ezt jól csinálni mint pl. a Baló de egy napon sem szívesen emlegetlek benneteket. Hasonlítsd össze vele magad és menj el rakodónak.
Apropó, amúgy nem indulni készülsz amúgy is? :D

dsts 2018.05.28. 10:06:35

Néhány napja még az index volt a példa az Európai Parlament előtt, hogy Magyarországon sajtószabadság van. Most meg fake-news gyár. BRAVO!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.28. 10:09:37

fidesz szavazóként kivételesen egyetértek

nem kéne elzárkózni a kérdésektől, nem muszáj válaszolni, de azért illene meghallgatni mindenkinek a kérdéseit

Lehetnék én is 2018.05.28. 10:18:09

A bukott miniszterelnök Nagykovácsiba látogatott, ahol a cserkészeket és saját stábját szórakoztatta performanszával.

Te poszt toló! Ezt egyedül írtad, vagy diktálták? Talán szerencsésebb lenne legközelebb lektoráltatnod cikket, akkor ilyenek nem kerülnének ki a kezed közül.
Bukott miniszterelnök? Kicsoda? az utóbbi 8 évben nem volt olyan választás, amit ne nyert volna meg. Nem kicsit, nagyon. Akkor miről beszélsz, suttyó?

Cycmen 2018.05.28. 10:21:17

@dsts: Néhány napja még az index volt a példa az Európai Parlament előtt, hogy Magyarországon sajtószabadság van. Most meg fake-news gyár. BRAVO!

Mit bravózol ? Ez így nem logikátlan, sőt!
Orbán szerint az Index egy szar hatásvadász műbalhékra épülő szennyüzem, ennek ellenére virágzik háborítatlanul. Akkor lenne cenzúra ha csak becsületes épelméjű hírforrások működhetnének amiknek érdemes nyilatkozni! :D

gerarda 2018.05.28. 10:24:37

@Cycmen: nem a fociról akarta kérdezni vazze. azért arról kérdezte végül a hihetetlenül leszűkült mozgástérben, mert szóltak, jeleztek neki a biztonságiak, és persze "ov" (sic) is, hogy semmiről sem hajlandó nyilatkozni. volt egy cikk az index.hu-n, ahol leírták tételesen a kérdéseket, amiket feltennének neki, ha végre hajlandó lenne nyilatkozni. nem azért, de korrekt, értelmes, minden gondolkodó állampolgárt érdeklő és/vagy érintő kérdések voltak; sajnos puszta volumene a kérdéshalmaznak mutatja, mekkora a baj.
mindenesetre nem elmenekülni kell, hanem bevállalni az egyik (ha nem a) legnagyobb online orgánumnak (ne felejtsük el, a primér célja és feladata a sajtónak a tényfeltárás, az információ közlése, és nem a dezinformáció, illetve az információ rejtegetése, visszatartása). az index.hu sok hibával bír és küszködik, de alternatíva híján muszáj követni, olvasni (mások mellett természetesen).
másrészt a relativizálástól a tököm kivan. ez a többi politikus is sáros, sőt, még rosszabb lenne érvelés nem csökkenti a jelen kormány és PM felelősségét.
egyébként nincs érték- és ideológiamentes közlés a zsurnalizmusban, mint ahogy ember sincs ilyen. az már sokkal durvább, hogy marginalizálva van az ellenzéki sajtó. ha nem hiszed, akkor kérdezd meg az összes szomszédomat, akik királyi tv-n és 888.hu-n, illetve origo.hu-n kívül nem tájékozódnak jobban/többet. érdekes, ők az életükben nem olvastak, néztek még mást a kötelező kormánymédián kívül, míg én elkerülni sem tudnám azokat. nem folytatom, így is sok lett, és sok mindenről beszélhetnénk még, de kétlem, hogy ez érdekel/meghat, stb. téged.

rnz 2018.05.28. 10:31:33

:D
Demszkynek már rég elment a maradék esze, csak a vak nem látja.
www.youtube.com/watch?v=sCCvZMtmuDY
www.youtube.com/watch?v=SUreYITITnc
Ahelyett, hogy bölcsen inkább eltűnt volna szem elől, még most is próbálkozik szerencsétlen.
Annyira más kategória, mint Orbán, hogy az mérhetetlen.

Cycmen 2018.05.28. 10:33:48

@Lehetnék én is: Ez a bukott miniszterelnök nekem is feltűnt.
Én még emlékszem amikor a szocik úgy bekormányoztak hogy senki nem akarta vállalni a miniszterelnökséget, úgy erőltették rá a Bajnaira.
Mielőtt elfeledkeznénk a bukott miniszterelnökökről! :D

lufszob 2018.05.28. 10:37:55

Mi lenne, ha Orbán úgy kezelné az országot, ahogy egy miniszterelnöknek illene egy európai demokráciában, és nem úgy, ahogy egy király szokta volt a feudalizmusban?

Cycmen 2018.05.28. 10:39:49

@gerarda: volt egy cikk az index.hu-n, ahol leírták tételesen a kérdéseket, amiket feltennének neki, ha végre hajlandó lenne nyilatkozni.

Na ez a fake kiskomám! Nyilván egy megnyitón, vagy mi volt az, lesz ideje több kérdésre válaszolni akárkinek, bárkinek majd az utána következőnek is mintha az sajtótájékoztató lenne. Persze ez nyilvánvaló, de így tálaljátok! Jó hogy rá nem nyittok amikor szarik, hiszen ezen az alapon "újságíróként" jogotok van erre mi?

Cycmen 2018.05.28. 10:42:12

@lufszob: Ahogy a király szokta! Ez is jó. Azt is terjesztette a független sajtó hogy felpróbálta a koronát! Most meg valamiért haragszik rátok ez a csúnya bácsi!

Ballib vagyok rettegek 2018.05.28. 10:51:34

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

Az Index megérdemli a negligálást.

Folyamatosan kritizálják a sajtónak azt a részét, ami nem nyalja Soros seggét fényesre, elhallgatják a migráns híreket, listázzák és fikázzák a kormánypárti újságírókat. Híreket hamisítanak.

Pl most a kórházas videót úgy adják el, mintha mai állapotokról szólna, holott a csávó 2006 körüli állapotokról beszél.

nemecsekerno_007 2018.05.28. 10:56:36

Haladunk a 2022-es újabb 2/3 felé...

Mákosi Rátyás 2018.05.28. 11:01:54

" Jó hogy rá nem nyittok amikor szarik..."
Szerintem szarás közben is szívesen nyilatkozna, ha tudná, hogy a kérdezőtől seggnyalásra számíthat. Ha nem vetted volna észre, 2010 óta nem nyilatkozik senkinek, aki nem a seggét szeretné nyalni. Nyilván ennek a legfőbb oka, az amit az első hozzászóló írt, hogy ezt is megteheti következmények nélkül. A másik valószínűleg az, ő maga is tisztában van vele, hogy 2 kérdéssel úgy bezavarnák a málnásba, hogy csak pislogna mindenki a környéken és egy ilyen szitációt nem lenne képes a maga javára fordítani. Ha úgy érezné, hogy egy ilyen interjúből jöhetne ki jól is, ne legyen kétsége senkinek, hogy nem hagyná ki. Sajnos amit nem használnak, az satnyul, igaz ez a vitaképességre is. Mondjuk Orbán sosem volt az a vitázós fajta, egy volt gimnáziumi osztálytársa mondta, hogy már ott is utálta mindenki, a parancsolgatós stílusa miatt.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.28. 11:08:22

@Mákosi Rátyás:

Ne viccelj már, a Soros féle nagyi pornóra élvező Sváby féle ballib hírhamisítók mind beszopták, mikor Orbánt próbálták csőbe húzni, kivétel nélkül:

www.youtube.com/watch?v=yaNd0JBrSPE

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.05.28. 11:13:02

@Ballib vagyok rettegek: Nem értek egyet.

A hatalomnak is jól jön ha van kritika. Mondom, ha vmi fake kérdést tesznek fel vagy provokálnak, nem kell válaszolni, vagy lehet mellébeszélni.

De megbélyegezni egy milliós olvasottságú portált ami amit amúgy sok jobbos is olvas /pl. én is/, nem túl profi, és túl arrogáns.

A miniszterelnökön is múlik hogy ne éleződjön feleslegesen a feszkó, már nincs kampányidőszak. Szerintem.

Peter Götz 2018.05.28. 11:13:31

@maxval balcán bircaman: tájékoztass,mit tett Budapestért Orbán,és mit Demszky,mármint mit rombolt,amit Orbán helyrehozott?

Mákosi Rátyás 2018.05.28. 11:23:14

@Rettegek mert ballib vagyok:

Bocs, de a TV2-s újságírók (haha) szellemi színvonalától sose voltam elájulva. Akkor se, és most se. Sváby mindig azt hitte magáról, hogy mekkora sztár, de csak egy túlsztárolt pöcs volt mindig is. És nem viccelek: ha Orbán úgy érezné, hogy neki jó lenne odaállni egy nem seggnyaló média képviselője elé, hidd el, azonnal megtenné. De valószínűleg ő is tisztában van azzal, hogy ez nem lenne túl okos lépés a renoméja szempontjából, tehát nem is tesz ilyet. Senki nem láthat olyat, hogy őt, a hiba nélküli, tökéletes államvezetőt valaki számonkéri, ne adj' isten megszorongatja. Márpedig ez csak úgy garantálható, ha csak seggnyaló médiamunkásokat engednek a közelébe.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.28. 11:25:20

@Peter Götz:

Megépült a négyes metró.
Új épületek.
Városliget projekt.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.28. 11:27:53

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

A milliós olvasottságú Index nevű portál szakmányban gyalázza a másként gondolkodó újságírókat. Sixx-et és csapatát ezért tartják pl.
A facebook-os kibeszélőjükből mindenkit kiebrudaltak, aki határozott különvéleményt írt.

Nem érdemelnek azok semmit.

Mitöbb itt volt az ideje kimondani, hogy az Index egy ballib hírhamisító csapat, aki aktívan cenzúrázza a különvéleményt.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.28. 11:29:46

@Mákosi Rátyás:

A vita önmagában nem érdeke annak, aki vezeti a népszerűségi listát.

Ettől még lehetne, ha Gyurcsány nem ürítette volna ki teljesen a vita értelmét 2006-ban, mikor gyakorlatilag minden válaszában hazudott.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.28. 11:35:51

Egyébként vannak valóban félelmetes és diktatúrára utaló jelek.
Ezek a valóban ijesztő mind ballib véleménydiktatúrát pártolják:

888.hu/article-ezrek-tuntettek-tommy-robinson-bebortonzese-ellen
Több ezer tüntető vonult utcára szombaton Londonban, hogy tiltakozzanak Tommy Robinson jobboldali aktivista, újságíró jogtalan letartóztatása és bebörtönzése ellen.
...
Ahogyan arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk, Tommy Robinsont pénteken letartóztatták Londonban „uszítás és a köznyugalom megzavarására” hivatkozva, amiért a Facebook-oldalán élőben tudósított egy muzulmán banda peréről, amelynek tagjai nőket erőszakoltak meg.

Netuddki. 2018.05.28. 11:40:01

@Mákosi Rátyás: "Senki nem láthat olyat, hogy őt, a hiba nélküli, tökéletes államvezetőt valaki számonkéri, ne adj' isten megszorongatja."

Ezért nincs itt demokrácia. Se illiberális, se kretény.

Netuddki. 2018.05.28. 11:41:13

keresztény, bár a fideszből kiindulva inkább kretén. Pl. kretén-demokrata néppárt.

Mákosi Rátyás 2018.05.28. 11:52:29

Ha jól emlékszem, 2006 12 éve volt. Jól értem ugye, hogy most már sohase lesz vita Magyarországon, mer' a csúnya gyúrcsótány kiüresítette aztat 2006-ban? Ezért is ő a hibás. Nem hittem volna, hogy ilyen jelentős hatása van annak a faszinak Orbánra, de akkor ezt is megtudtuk.
Persze látom én Orbán kétségbeesett próbálkozásait a vita értelmének, és kultúrájának visszaállítására, de hát olyan jelentős politikusnak, mint GyF, még 12 év távlatából is nagyon jelentős hatása van rá, így megértem, hogy kicsit döcögősen halad ez a projektje, és még csak annál a résznél tart, hogyan kell bátor nyúlként futni a kérdések elől ;)

Nade: az első mondatodban van a lényeg: "A vita önmagában nem érdeke annak, aki vezeti a népszerűségi listát."

Orbán veje 2018.05.28. 12:13:05

@Rettegek mert ballib vagyok:

Jól mondod haver. Nem azért választottuk meg orbánt 3/2 -dal hogy minden hülye újságírónak válaszoljon. A miniszterelnöknek van jobb dóga is mint bugyuta kérdésekre válaszolni. Az ilyen válaszolgatások csak a halódó erópában meg az amerikaiaknál szokás. A libsik fogadgyák el hogy itt illeberális demokrácia van vagy hogy a tökömbe hívják ezért majd 2022 be lehet kérdezni esetleg. Addig orbánék dógozzanak és tömjék a fidesz szavazók zsebét a libsik meg mehetnek ausztriába nyomorogni, vagy az angolokhoz. Kérdezősködjenek ottan nem pedig orbántól. Hát kilátott már ilyet?

lufszob 2018.05.28. 12:16:08

@Cycmen: Nem hiszem, hogy rám haragudna azért mert valamilyen sajtó valamiket terjesztett róla. Mindenesetre szinte minden politikus - főleg amely társasága éppen vezeti az országot - királyként, földesúrként, a nép fölött álló uralkodóként viselkedik és teljesen hiányzik belőlük az alázat azok iránt, akik érdekében dolgozniuk kellene. Meg kéne értetni velük, hogy attól, hogy megválasztott vezetők, még nem az övék az ország. Nem lenne szabad azt tegyék, amit csak akarnak, és nem lenne szabad úgy, ahogy csak tetszik nekik. A nép megbízottjai, az ország érdekében dolgozandó. Ez a szemlélet mindből hiányzik a kezdetek óta. És ennek számonkérése sajnos rendre elmarad mind a többi politikus, mind az aktuális államfő, mind a sajtó részéről. Én ezt tartom a legnagyobb bajnak a politika kapcsán.

Tangooo 2018.05.28. 12:23:09

Nem illik a miniszterelnök urat összehasonlítani egy megzakkant figurával. Ráadásul Orbán testőrei nem hadonásznak fonott kosarakkal az operatőrök előtt.

metal · http://electric.blog.hu 2018.05.28. 12:29:20

"ha Orbán Viktor igyekszik pökhendien kikerülni a riporteri kérdéseket, akkor saját lakájmédiájában ő a legnagyobb király, ha azonban egy ellenzéki politikus teszi ugyanezt, akkor tök jogosan teszik fel a kérdést: mégis hogy képzeli ezt?"

A Balos médiában meg fordítva. Miért meglepetés ez bárkinek is? Ez kvázi az élet rendje!

MACISAJT 2018.05.28. 12:31:23

Index? Az a médiafelület amelyik oly éber hogy évekig nem tünt fel(nekik) hogy simicska a tulaj?:P

Amikor aztán lebuktak, közölték hogy ők ettől még "függetlenek"?:P
index.hu/velemeny/2017/04/21/duhosek_vagyunk_de_fuggetlenek/

Nyihihi

vackor1 2018.05.28. 12:40:47

Eddig az volt az elképzelésem , hogy MI vagyunk azok munkaadói ( legalábbis a hivatalos részét a pénzüknek MI adjuk , értünk kellene dolgozniuk , ez nekem teljesen úgy hangzik mintha a dolgozóim lennének ) , tessék már megmondani nekem , hogy is van ez ?

A "stílust" nem is említem , az intelligenciát vagy annak hiányát nem lehet hosszú távon elrejteni .

Pop40 2018.05.28. 12:56:08

A Gecinél gyávább alak még soha nem vezette ezt a szerencsétlen országot.
Úgy menekül minden elől, ami kicsit is kibillentheti a hazudozásaiból, hogy öröm nézni.

Az meg nyilván a szánalom kategóriája, hogy ezt a segghülye szavazói még kajálják is.
Nyilván ebben a nagypofájú gyáva szarkupacban magukra ismernek.

Nem lesz itt gond, az első válság elviszi, aztán utána tényleg futhat.
Mint most a cimbije, Erdogan, aki már a saját tökagyú szavazóinak kénytelen rimánkodni, hogy léccilécci szedjék már elő a dugipénzt a párnacihából, oszt' mentsék meg a lírát. :D :D

Pop40 2018.05.28. 13:00:14

@MACISAJT:

"Az a médiafelület amelyik oly éber hogy évekig nem tünt fel(nekik) hogy simicska a tulaj?:P"

A mocskos tolvaj Geci gazdád Maffia Bt-jében konkrétan 27 évig Simicska volt a tulaj.
Ha ő nem tolja a bandádat, most ugyanúgy a felcsúti lószart lapátolnátok, mint akkor, mielőtt Simicska - Sorossal karöltve - kivakarta a bandádat a szarból.

Persze elhiszem, hogy erre már kínos emlékezni. :-)))))
Mert azt még a magadfajta majmokból se nézem ki, hogy ez 27 évig ne tűnt volna fel. :D

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:04:58

@Ballib vagyok rettegek: Teljesen hiteles az első pár sor.
fidesz-kdnp bűnbanda, elmeroggyant kormányfő aki megbukott emberi, erkölcsi és politikai, szavahihetőségi téren is.
Az bűnözők vagyonából létesített és fenntartott hírhamisító fórumok, mint a magyar idők, lokál, mandiner, 888.hu eszüket vesztve ordenáré hazug fröcskölődéssel próbálják a figyelmet magukra vonni, mert mindenki tudja, hogy képzelt cikkekkel és tények elferdítésével szennyezik a magyar embereket és képtelenek beletörődni a ténybe, hogy a keményen dolgozó magyar kisemberek végre megtudták róluk az igazságot.
Mindeközben mocskos, habzó pofájú bűnpártoló bérkommentelők hada próbálja a valóságot megmásítani és szánalmas magyarázatokkal, minden alapot nélkülöző állításokkal cáfolni az országot és gazdaságot egyaránt tönkretevő fidesz-kdnp kormány immár mindenki számára nyilvánvaló gaztetteit.
Na így már egész jó és meg is felel a valóságnak.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:11:03

@Orbán veje: Nem vagytok ti kétharmad, csak büdös lófingszagú borsodi kisebbség.
Hamisítani mások is tudnak.
Csak a demokráciát tisztelő, végtelenül türelmes, békeszerető 2-3 millió magyarnak - akik kurvára nem rátok szavaztak, de beletörődtek, hogy illiberális bűnbandátok meghamisította a választási eredmények 90 %-át - köszönhetitek, hogy nem Nicaraguában kell most bujkálnotok a nemzetközi körözés elől, miközben elmebeteg, primitív cigány vajdátok valamelyik fegyház kiemelt vendégszeretetét élvezi.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:14:10

@Rettegek mert ballib vagyok: Ja, mert a rohadt illiberális fasiszta pedofil tetű kisgyerekeket erőszakolt meg. Még szép hogy bekasztlizták a nácit és senki nem törődött az ilyen féreggel. Azért tüntettek, hogy soha ne kerüljön szabadlábra a szemét bűnöző. Ott értelmes emberek vannak akik lenézik az illibsiket és elzavarják a picsába mindet.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.28. 13:19:44

@LebensraumamOsten:

Valamit félre olvastál. Az újságírót börtönözték be, aki tudósított a muszlim pedofil szarháziak peréről, és kérdezni is merészelt.

Itt tart ma a Soros féle sajtószabadság. Mindenkit lecsuknak, aki hírt ad, a muszlim tetvek aljas bűneiről.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:21:11

@nemecsekerno_007: Szerencsére addig sok nemzethy kifingik a sürgősségi osztályokon, meg Ricsike haverjai is elintéznek párat a kereszteződésekben. Néhány éhendöglik majd gyurika áldásos tevékenysége okán is (kuszaszemű gyuri, nem az aki etette azt kövérre hízott poloskát a saját tenyeréből, amelyik végül odabűzölgött az orra alá). Majd fogynak ezek.
Remélhetőleg az ukránok, románok is észbe kapnak és befenyítik a kis dupla állampolgáraikat. Majd lesz it ollyan5/3-ad hogy csak na! Hát persze. Háháháhá!

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:22:58

@Lehetnék én is: Teljes mértékben megbukott. Emberi, erkölcsi, politikai és gazdasági értelemben.
A prosztó fideszesek meg azt böfögnek amit akarnak, nem változtat a szomorú tényen, hogy sokszorosan bukott. Akár a venezuelai elnök. Csak még nem takarították el.
De majd alakul az is.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:27:57

@zord íjász: A rendszer nem tökéletes, de még javítják. A változtatás pusztán formai jellegű.
Aki tudja miről szól, az úgyis érti.
Az illibsi trollok meg úgysem képesek értelmezni a szöveget.Sem önállóan, sem segítséggel. Túl fejletlen a központi idegrendszerük ehhez.
Egyedül három szót képesek felismerni belőle és arra tapsolnak reflexszerűen, mint ahogy Pavlov kutyája nyáladzik, ja meg nyúlnak a toll után, hogy szavazzanak és nemzeti konzultáljanak:
Orbán Viktor (két szó) és a miniszterelnök szó.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 13:31:33

@rnz: Hát Demszky nem jár Grazba.
Tudjuk hogy miért.
Nem nyalogatja a szálát, gombolgatja a ruháját ha kell ha nem.
Demszky képes kivenni a kezeit a zsebeiből, nem nőttek bele neki.
Sőt, nem is rángatózik bizonyos ismeretlen eredetű idegi késztetések hatására.
Pedig Demszkynek nincs saját protokollszolgálata aminek ügyelni kéne erre.
Na ennyit erről.

Pop40 2018.05.28. 13:32:38

@LebensraumamOsten:

Konkrétan többször bukott, mint eddig bárki.

90, 94, 2002, 2006 - és 98-ban is csak a "kisgazdákkal soha!"-Torgyán cipelte be a parlamentbe.
Normális demokráciák normális pártjaiban ennyi bukás után ez az alak már sehol nem lenne.
Nyilván egy olyan szektában, mint a fidesz, addig próbálkozik, amíg nyer nagy nehezen nyer.

2010-ben nyert, aztán átírta a játékszabályokat, és tett róla, hogy senki más ne nyerhessen többet.
Persze azért el is csalja a választást, mint legutóbb, biztos, mi biztos - alapon.

Lehetnék én is 2018.05.28. 13:39:13

@LebensraumamOsten: szegénykém.
Nem lehet neked könnyű ekkora tudás birtokában kisebbségben lenni.
Amúgy tudod, mit jelent az hogy megbukott? Nem azonos azzal, hogy MINDEN választást magabiztosan megnyert az utóbbi 10 évben és nem csak megválasztották, hanem újra is választották. Tudom a prosztók, meg a borsodiak, de hát nekünk is 1 szavazatunk van, prosztó borsodiként is csak egy.
Amiket összehordasz, az helyenként olyan ocsmány és elrugaszkodott, hogy szinte már liberális. Többen írták már, hidd el, amíg ti gy kommunikáltok a Miniszterelnök leválthatatlanságáért tesztek.

rnz 2018.05.28. 13:50:35

@LebensraumamOsten: Azért nem jár Grazba, mert a kutya se kíváncsi egy elmeroggyant politikai exbábra. Idegi eredetű késztetései meg tonnaszámra vannak, elég csak megnézni 1-2 riportot, pláne az utóbbi időből. Az eleganciája meg magáért beszél: figyelo.hu/data/news/teasers/2018/04/09/1543/demszky-beteg-lett.jpg.1900x0_q85.jpg

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.05.28. 14:00:32

@LebensraumamOsten: "...Az illibsi trollok meg úgysem képesek értelmezni a szöveget.Sem önállóan, sem segítséggel. Túl fejletlen a központi idegrendszerük ehhez...." Ez valószínűleg igaz, bár ez még nem menti a bloggert, aki belegabalyodott a nevek és a párhuzamok szövevényébe. Viszont ez legalább javítható. Javítható lenne.

Orbán Viktor 2010.......2030 2018.05.28. 14:08:55

Az indeksz nem tudosit, hanem a nyilvanos esemenyeken primitiv, aggresziv, hazug modon provokal, botranyt kelt. Orban akarmit mondana, a cikkben akkor is csak az szerepelne, hogy az Orban fasiszta, naci, rasszista, es a kurva anyat.
süti beállítások módosítása