Fegyvertelen

Programajánló: kérdezz a lesorosozott diákoktól!

2017. november 08. - Kristóf Tarnay

A Független Diákparlamentről talán sokan hallotak az elmúlt időben, a kormányzat udvari PR-médiája több alkalommal és többféleképpen próbálta meg lejáratni független civil érdekképviseleti tevékenységéért. (Erről itt, a blogomon is írtam több alkalommal.) Most egy rendezvény keretében mutatkozunk be az érdeklődőknek, lehet tőlünk kérdezni önkéntességről, szervezésről, és az ellenünk folyó lejárató kampányról is.

A Kelet Kult vasárnapi "Kik képviselik a diákokat?" c. rendezvényén bemutatkozik a Független Diákparlament, hazánk legnagyobb civil diákképviseletének munkája, és a diák önkéntesek által közösségileg szervezett DiákFeszt, amely egy rendezvényen egyesíti a közügyekről való panelbeszélgetéseket a zenei, irodalmi és egyéb szórakoztató programokkal. Az esemény minden érdeklődő és a sajtó számára is természetesen nyilvános.

Az esemény november 12-én 19 órától kezdődik a Kelet Kávézó és Galériában (1114, Budapest, Bartók Béla út 29.) Facebook esemény-oldal: https://www.facebook.com/events/498047523906663/.
A szerző a Független Diákparlament képviselője, a DiákFeszt főszervezője, aki meghívott vendég lesz a beszélgetésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertelen.blog.hu/api/trackback/id/tr3513208791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása