Fegyvertelen

Tinder-generáció

2018. május 16. - Kristóf Tarnay

Most, hogy a megalakult új kormányban Szeged második örökifjú büszkesége Novák Katalin (az első természetesen Török Márk) vagina- és demográfiaügyi államtitkár lett, ünnepélyesen be is jelenti az első Nemzeti Népesedéspolitikai Kerekasztalt, melynek szlogenje: “mi döntjük el, hogy kivel élünk együtt, de ha már eldöntöttük, dugjuk is meg”.

De csak házasság után! - kiáltja a mikrofonba Novák, miután a dögunalmas élő választási műsort, és az eredmény megismerését attól el nem választhatóan követő alkoholmámort feldobó, a NER ízléstelensét, és szervilizmusát egyetlen kiegészítőben ötvöző hatalmas fideszes fülbevalóiban feltipeg a Mészáros és Mészáros Kft. által ácsolt színpadra, miközben az Echo TV fáradhatatlan munkatársai már izzítják is be az élő közvetítést, végre full hádéban, hogy a államtitkár asszony vonását tökéletes képminőségben élvezhessük.

“És lehetőleg gumi nélkül” - settegi egy tag a hátul álló “inner circle” részlegből, kihasználva a kis időt, míg Novák belekortyol egyet, a pódiumra kihelyezett, és persze szintén Lőrinc érdekeltségébe tartozó Vivien ásványvízbe - “ne fölöslegesen csináljuk már ezt a hacacárét”.

Ezt követően a Rogán Antal által találmánya által hitelesít jelszóval való bejelentkezés után a kivetítőn már ott is vibrál az est programja tele izgalmasabbnál izgalmasabb eseményekkel. Beköszöntőt természetesen Orbán Viktor mond, aki miután a kijárónál nagyobb tisztelettel üdvözölte a hölgyeket, végig csókolja a kezüket, majd ünnepélyesen szerződést köt velük.

Ezután a szerződött nők izgalmas életvezetési tanácsokat hallgathatnak. Először Semjén Zsolt közkedvelt vadász tart előadást a migránsmentes miniviseletről hétig az M1 Rúzs és Selyem c. műsorának együttműködésével, majd fél nyolctól következik Milo Yiannopoulos “Én meleg vagyok, de ti ne legyetek azok” című workshopja, ami után nyolctól már be is ülhetünk Jeszenszky Zsolt “orális technikáim fideszes csajokkal avagy menthető-e egy kapcsolat, ha kiderül, hogy a lány jobbikos, tehát szörnyen szop?” című panelbeszélgetésére.

Az est zárásaként közösen meghallgatjuk a nap himnuszának átírt “Csinálj sok-sok nemzeti gyermeket” című fiatalos popslágert, mely után kezdetét veszi az n+1-edik Nemzeti Mostmáraztántényleg Párválasztó, amelynek elején az okostelefonunkról közösen a Tindert letörölve a 888-generáció végre átadja magát a népesedéspolitika helyes irányának.

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertelen.blog.hu/api/trackback/id/tr5213964726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tangooo 2018.05.17. 12:10:37

"...be is jelenti az első Nemzeti Népesedéspolitikai Kerekasztalt, melynek szlogenje: “mi döntjük el, hogy kivel élünk együtt, de ha már eldöntöttük, dugjuk is meg”."
Te igen-igen nagy bunkó vagy kisöreg, nem gondolod?
És még ti pofáztok a nők egyenjogúságáról?
süti beállítások módosítása