Fegyvertelen

A kormánymédia már ott tart, hogy diákokat próbál lejáratni, mert elmondják a véleményüket

2017. szeptember 14. - Kristóf Tarnay

A mai napon a 888.hu-n és a Magyar Idők online kiadásában, és e sorok írása közben a szebb napokat is megélt Origón a Független Diákparlamentről megjelent nevetséges hazugságcunamiról kiadtunk hivatalos sajtóközleményt, valamint jogi úton veszünk elégtételt az ott leírt rágalmakért (Gyetvai Viktor, a Független Diákparlament cikkben szereplő szervezője egyszer már sajtópert nyert, akkor a PestiSrácok.hu hazugságai ellen), most azonban rövid blogbejegyzésben összefoglalnám személyes magánvéleményen az ügyről. A "cikkeket" nem linkelném, mindenki rá tud keresni.

Kezdjük talán azzal, hogy mi ugye nem képviselünk senkit. A Független Diákparlament immáron idén októbertől negyedik éve kezdi meg képviselőválasztásával az éves munkát. Tavaly közvetlenül hatezer diáktársam volt, aki szavazott a jelöltekre, akik ennél is több ember véleményét hallgatták meg, hogy aztán elmondják a közös munka során, amiből két plenáris ülés és rengeteg konstruktív vita után egy javaslatcsomag születik a felvetett problémákra, amelyet az oktatási kormányzatnak juttatunk el,

Tavaly és idén én magam is részt vettem ebben a munkában, és lenne pár szavam erről a senki képviseletéről. A számok mellett mondjuk annyi, hogy a legkisebb településektől a fővárosig mindenhonnan érkeztek képviselők, a szakiskoláktól a gimnáziumokig, számos olyan problémát felvetve, amit én, megyeszékhelyen tanuló, akkor gimnazista el sem tudtam képzelni. 

Volt például egy kis településről érkezett tanárnő, aki elmondta, hogy mennyire nehéz helyzetben van a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása, mennyire nincs rá forrás és ember. A szünetben, amikor beszélgettem vele, azt is elmondta, hogy azért utaztak föl a Független Diákparlament munkájában részt venni, mert korábban megpróbálták elmondani a véleményüket a minisztérium által szervezett Országos Diákparlamentben is. Felhívták őket az ülés előtt, megkérdezték, miről fognak beszélni. A szegregációról beszélne két roma kislány - válaszolták, mire visszaszóltak: nem gondolják komolyan.

fdp.png

Az állam tehát olyan látszat-érdekképviseletet szervez, ahol leültetik azt, aki komolyan veszi, hogy elmondaná a véleményét. Ráadásul mindez ki sem derül, ha az illető rajtam keresztül nem közli a nyilvánossággal az infót, az esemény ugyanis nem sajtónyilvános

Aki pedig nem szereti ezt a "nesze semmi, fogd meg jól"-t, és valóban véleményt akar nyilvánítani, és azt meg is szervezi a szabadidejét feláldozva, önkéntes munka során, azt pedig aljas hazugsághadjárattal járatják le. (Az Országos Diákparlament vérlázító inkompetenciája komoly motivációt jelentett anno a Független Diákparlament megalakítására.) Viktor, és testvére, Dani a Független Diákparlament alapítói közé tartoznak, ráadásul ők a Szervezőbizottság munkájában lényegében a szervezési munkával nem is saját véleményüket hangoztatják, hanem azt a keretet teremtik meg, amiben aztán több ezer diák hallathatja a hangját, eljutván a döntéshozókhoz, a médiához, és a nyilvánosságoz.

Itt tartunk tehát most. A PestiSrácok, és a szintén állami hirdetéseket sorra nyerő Village Mediához tartozó Minap.hu tavalyi sikertelen lejáratása után a megszokott ütemterv szerint megy a lejárató-gépezet, közben már a többi "függelen" médiumnak is eszébe jutott, hogy épp most kellene foglalkozni az FDP nemlétező Soroshoz köthető kapcsolataival. Mi sírva röhögünk az ilyen szalagcímeken:

Beindult Soros: így indulna a rendbontás. Egy Soros-közeli diákcsoport az EMMI-t vonná blokád alá.

(Mindezt egy tervezett szimbolikus performansz miatt, amikor is cipősdobozokból (!) szimbolikus falat építünk, és arra ragasztjuk fel a Független Diákparlament által elfogadott 2017/18-as javaslatokat.) Mindenesetre a nevetés inkább sírva vigadás inkább. Ha most itt tartunk, vajon, mi lesz, ha elindul a kampány. De - és Karinthy A cirkusz c. műve jut eszembe - ha máshogy nem, hát így végre foglalkozik velünk a közpénzen kitartott propangandasajtó is. 

A szerző a Független Diákparlament szóvivője

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertelen.blog.hu/api/trackback/id/tr4912828424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VaradiJanos 2017.09.14. 23:27:40

Kristóf Tarnay? Csak így, magyarosan? Igazából elég elolvasni a vakarásod, már ez is mindent elmond rólad.

2017.09.15. 00:01:35

@VaradiJanos: te kis narancskomcsi, ennyit sikerült felböfögni a pártnak? :).. fuss még egy kört, hátha adnak 2 értelmes mondatot neked is.

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.09.15. 00:02:52

@VaradiJanos: Amúgy a rendszer sorolta be így, de majd megnézem, meg lehet-e fordítani :D

VaradiJanos 2017.09.15. 00:33:31

@okostojas007: Miért kellett volna többet felböfögni erről?

Pop40 2017.09.15. 00:39:54

Bármennyire nehéz is ezt elfogadni, az olyan maffiaállamok, mint Orbanisztán, bizony így működnek. Van a pártállami "sajtó", kb a Pravda színvonalán, csak most nem Pravdának, hanem pl ProstiSrácoknak hívják. Azt hazudozik, amit akar (illetve amit a Párt előír nekik) nincs félnivalója, hisz az ellenőrző szervek is a Párt/maffia kezében vannak, és ha esetleg mégis megbüntetik, azt úgyis az adófizetők fizetik, mint ahogy a teljes fideszes hazugsággyár is az adófizetőktől ellopott pénzből üzemel.

Ebben a szennymédiában két eset lehetséges: Vagy elmondod a fideszes mantrákat, és megkapod a simit, vagy mást akarsz elmondani, akkor viszont ne várj semmi jót.

És ebben nem is lesz változás egészen addig, amíg a köztörvényes fideszes maffiabanda nem ül életfogyttal rács mögött.

Pop40 2017.09.15. 00:43:05

@VaradiJanos:

Ugyan, bolsikám, ne nagyzolj.
Nem arra tart a tolvaj vajdád, hogy tudj olvasni.

A magadfajta biomassza egyetlen szerencséje, hogy még nem találták fel a megbízhatóan működő copy-paste algoritmust, ami a magadfajta majmok asszisztálása nélkül is, automatikusan benyomná a kúrmánypropagandát minden blog alá.

Pop40 2017.09.15. 00:45:47

@Kristóf Tarnay:

Az ilyen majmok miatt fölöslegesen fárasztod magad.

Azért küldik, hogy kötekedjen. A mondandódba nyilván nem tud belekötni, marad a neved.
Ami eleve gyanús csengésű, Tarnay.... Majdnem mintha azt mondanád, Soros. :D

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.09.15. 01:03:48

@Pop40: Jogos :D Meg is gyűlik a bajom vele, hogy mindig leírják "i"-vel :D

babbaba 2017.09.15. 03:16:34

És ez még nem a legalja. Az majd a választások előtt egy-két hónappal következik. Utána meg, ha vesztenek....Isten óvjon bennünket a narancsvörösöktől!

blog pszichiáter 2017.09.15. 03:21:16

@VaradiJanos: Úgy tűnik neked komoly viselkedés függőségi problémád van.
A viselkedési függőség szempontjából veszélyeztetett voltál nyilván, gyermekkorodban kevesebb figyelmet, törődést kaptál a családtól, így alapvető biztonságérzeted szenvedett csorbát. Széteső családban alakult ki viselkedésfüggésed, sérelmekkel, kudarcokkal teli volt a gyermekkorod. A családból öröklött minták is beépültek a személyiségedbe, melyek kamaszkor után jöttek elő.

A legtöbb viselkedéses addikció mögött genetikai és neurobiológiai okok is állnak. Az egyes viselkedési addikciók mögött azonban egyedi okok is meghúzódhatnak.

Kodependenciádat olyan pszichés tényezők (diszfunkcionális család a háttérben, ahol az egyik szülő szenvedélybeteg vagy agresszív; traumák, korai nem adaptív sémák működése, például, hogy az egyén fél, hogy többiek bántják, vagy úgysem elégítik ki szükségleteit) váltották ki amelyek miatt kialakult ez a kényszeres figyelem felkeltésed, amelyet verbális agresszióval igyekszel elérni.
Kezelésre lenne szükséged!

blog pszichiáter 2017.09.15. 03:24:20

@VaradiJanos: "Miért kellett volna többet felböfögni erről?"

Látod, látod, a tudatod mélyén azért - a sikertelen szocializációd ellenére - sejted, ahogy te fogalmaztad, amit művelsz az nem több mint böfögés.

2017.09.15. 06:10:24

@blog pszichiáter: Azért lehet, hogy gondban lennél, ha egy szakmai plénum előtt is alá kellene támasztani a megállapításaid, meg azt sem biztos, hogy túl szakmainak kellene gondolnunk, hogy nulla lényegi információ birtokában egy hozzászólót úgy profilozol, hogy közben tettenérhető az annak elhiteltelenítésére való törekvés. Mondhatjuk azt, hogy szakmai szempontból nem egészen etikus ilyen (amúgy sem nem igazolható, sem nem cáfolhaható) véleménnyel manipulálni a többi olvasót/hozzászólót. Semmiben nem különbözöl az általad célpontként választott hozzászólótól, csak a másik oldalon állsz. Nagy összegben fogadnék, hogy névvel nem mernéd vállalni a véleményed. Így meg csak fing a tronádóban. Azért holnap reggel ne felejtsd el szembeköpni magad, mert elvileg a tudásod a gyógyítást kellene szolgálja, ezzel szemben igyekszel politikai célok eszközévé tenni. Bravo.

Le Orme 2 2017.09.15. 06:16:22

"diákokat próbál lejáratni"
Hol? Mi ebben a lejáratás? Ezek a hőzöngők saját magukat járatják le viselkedésükkel. Az meg ténymegállapítás, hogy Soros-közeli diákcsoport, nem kell ahhoz közvetlen kapcsolat Sorossal.
Nem értem, hogy jön ide Karinthy Cirkusz című novellája, abszolút nem idevaló.

Magentax 2017.09.15. 06:16:39

@VaradiJanos: Rólad mit mond el a vakkantásod, csahos kutya?
Megkaptad már érte csutigazditól a csontocskádat?

Magentax 2017.09.15. 06:20:17

@Le Orme 2: Nem unjátok még ezt a f@szságot?
Rajtatok röhög már vidéki, eléggé tanulatlan nagyanyám és népes baráti köre is.
Ébresztő! A legeldugottabb kis faluban is van más adó, nem csak a tv2, meg az m1 és egyre hiteltelenebbé váltok ezzel a sorosozással.

Hell-Ász 2017.09.15. 06:20:43

Ez már szánalmas, a sorosozás.

Magentax 2017.09.15. 06:22:26

@Dorottya Veres: te meg megtanulhatnál helyesen írni magyarul (legalább egy picikét)...

Behajtó70 2017.09.15. 06:30:46

Függtelen, mi? Mindegyik apucikája ott ugrált a komcsi ügynökök között. A többit meg a libbant tanárai terelik. De a feleősség az őket megvezető, hatalomért BÁRMIT beáldozni kész felnőtt vezetőiket terheli. Aljas dolog ez tőlük!

Behajtó70 2017.09.15. 06:32:56

Meg kell még jegyezni: lakosságot és gyerekeket eddig csak arab terroristák vetettek be harcolni. Közéjük bújtak. A ballib idáig rohadt le. Elszomorító!

Le Orme 2 2017.09.15. 07:01:43

Elit iskolákban unatkozó gimnazisták 2014-ben megalapították az úgynevezett "Független Diákparlamentet", amely álcája mögé bújva ágyaznak meg az őszi baloldali tüntetéshullámnak. A diákszervezetet meglehetősen terhes múltú, balhés személyek működtetik családi bizniszként.
A Pukli-éra egyik nyúlványaként létrejövő Független Diákparlamentről már korábban kiderült, hogy a Hallgatói Hálózat "ifjúsági csapatából" nőtte ki magát, lényegében fontoskodó, pattanásos középiskolások maroknyi csoportja alkotja.
A függetlennek mondott szervezet egyik tagjáról már korábban bebizonyosodott, hogy szerepet vállalt a Hallgatói Hálózatban, amelyről a „régi” Magyar Nemzet kiderítette, hogy Soros Györgyhöz és Bajnai Gordonhoz köthető. Mára már az is ismertté vált, hogy a magát függetlennek tituláló diákparlament egyik meghatározó alakja egy Gyetvai Viktor nevű srác, aki rendszeresen részt vett kormányellenes demonstrációkon, valami oknál fogva az átlagos balhézók közül is sikerült kitűnnie, hiszen a rendőrség korábban már előállította. Az már szót sem érdemel, hogy a transzparenciát hangoztató Független Diákparlament másik vezetője egy Gyetvai Dániel nevű gyerek, aki a balhézó Viktor testvére.

2017.09.15. 07:05:10

@Magentax: Hűűű... tényleg, van pár elütés.. akkor a zugpszichológus máris etikusan járt el!
Egyéb kifogás?

VaradiJanos 2017.09.15. 07:08:25

@Pop40: ne udvarolj kristófnak, vén buzi, nem olyan mint a fiad, nem fog leszopni!

VaradiJanos 2017.09.15. 07:09:18

@blog pszichiáter: ügyesen másolsz hosszú szövegeket, hülyegyerek

Le Orme 2 2017.09.15. 07:11:45

"De - és Karinthy A cirkusz c. műve jut eszembe - ha máshogy nem, hát így végre foglalkozik velünk a közpénzen kitartott propangandasajtó is."

Hogy jön ide A cirkusz?

VaradiJanos 2017.09.15. 07:12:55

@blog pszichiáter: dehogyis, kedves kis parazitám, nem böfögés, azért fizetnek, hogy lefoglaljak pár hozzád hasonló büdösbogarat, hogy addig se tudjatok dolgozni a forradalmotokon. Megijedt a duce, hogy még véletlenül feltornásszátok magatokat akár háromszáz főre is a szokásos kétszázról

VaradiJanos 2017.09.15. 07:15:27

@Magentax: vidéki tanulatlan nagyanyád azt hazudta neked amit hallani akartál, mert tudja, hogy szerencsétlen életed egyetlen öröme ez a kis gyűlölködés, de szavazni ide fog, debilkém.

VaradiJanos 2017.09.15. 07:17:14

@Le Orme 2: azért a dániel szó megérte a leírást :)

Thunder_th 2017.09.15. 07:59:31

Aki ilyen szenny lapok címoldalára kerül mint sz Origo meg a prosti srácok, az nyugodtan dőljön hátra és legyen büszke magára. Az pontosan azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinál. A lakájmédia meg nyalja azt a segget ahonnan az ennivalót kapja. Ők nem újságírók hanem propagandisták, akik a Fidesszel együtt kerülnek majd a szemétdombra.

2017.09.15. 08:08:40

@Thunder_th: Aztán milyen lapokat ajánlanál a mértékadó, objektív hírforrást keresőknek? Nagyon érdekelne!

VaradiJanos 2017.09.15. 08:14:51

@Thunder_th: ellentétben az indexes dávidkákkal, ugye?

VaradiJanos 2017.09.15. 08:18:50

Egyébként tényleg azt gondolják a parazita-porontyok, hogy a kormánynak és a "kormánymédia" dolgozóinak szomorú, lehunyt tekintettel kéne hallgatnia a "véleményüket", csak azért, mert ők "gyerekek"? Ha már pofont nem kaphatnak, minimum az ellenvélemény. Persze a libbant gazdáik nem szoktak hozzá az elmúlt évtizedekben, hogy az övéktől eltérő hangok is hallatszódjanak.

Le Orme 2 2017.09.15. 08:28:56

"Felhívták őket az ülés előtt, megkérdezték, miről fognak beszélni. A szegregációról beszélne két roma kislány"
A Lauder Javne, Scheiber Sándor, vagy a Bét Menachem iskolákról?

Lambotze 2017.09.15. 08:31:39

@Le Orme 2: A sorosozás mint a fideszcsicskák egyetlen "érve" unalmas és nevetséges.

2017.09.15. 08:32:18

@Le Orme 2: Na, látod, ők legalább hitelesen tudnának erről beszélni, saját tapasztalataikra támaszkodva :)

2017.09.15. 08:33:31

@Lambotze: A "fideszcsicskázás" mennyivel elegánsabb, igaz?

kvadrillio 2017.09.15. 08:36:49

EMELNI KELL A FIZETÉSEKET !!!!!

Káosz fenyeget: leállhat az élet, ha nem emelik a magyar melósok fizetését
ma 03:30

!!!!!Ahhoz, hogy ne menjenek tömegesen külföldre dolgozni a magyarok, legalább 50-100 százalékkal kellene emelni a fizetéseket.!!!!!

munkaerő
Magyarország
béremelés
Blikk extra

A minap egy építkezés maradt félbe, mert nem találtak elég szakembert a kivitelezők /Fotó: MTI/ Mészáros János
A minap egy építkezés maradt félbe, mert nem találtak elég szakembert a kivitelezők /Fotó: MTI/ Mészáros János
106
4
Vajta Zoltán újságíró

Magyarország — Leállították egy társasház építését Budapesten, mert a cég nem tudott elég szakembert felvenni.

Legalábbis annyi fizetésért nem, amennyivel számoltak. Pedig 160 lakásból 75-re már be is fizették a milliós előleget, így ezt visszafizetik a vásárlóknak.

Most még csak ez az építkezés dőlt dugába, mert nincs elég munkáskéz, de egyre durvább hatással lesz a mindennapjainkra a munkaerőhiány. A vasútnál nincs elég mozdonyvezető, jegyvizsgáló, váltókezelő, nem tudni, kik fogják vezetni a pótlóbuszokat a 3-as metró felújításakor, és nem fogunk megbízható mesterembert találni, ha elromlik valami otthon vagy beázik a tető. Mindezen túl a munkaerő hiánya áremelkedéseket hoz minden téren.

– Az építőiparból legalább 30-40 ezer szakmunkás ­hiányzik. Ausztriában egy segédmunkás órabére 3500 forint, itthon meg jó ha 10 ezer forintot kapnak egy teljes napra, azt sem mindig legálisan. Most megy nyugdíjba a 210 ezer fős Ratkó-generáció, akik az ötvenes években születtek. Tavaly csak 90 ezer volt a születésszám, és évek óta egyre kevesebben mennek szakiskolába, a végzősöknek is csak töredéke marad a szakmában: ezért fogynak el az építőipari dolgozók – sorolta Pallagi Gyula szakszervezeti vezető. A szakember szerint mindennek elsősorban a lakosság fogja megérezni a hatását.

– Nem találunk majd mesterembert tetőjavításhoz, a vízvezeték-szerelő pedig csak három hét múlva tud kijönni. Több külföldön dolgozó szakmunkással beszéltünk, és azt mondták, legalább nettó 280 ezer forintért jönnének haza, mert Auszt­riában 4000 forintos órabérért dolgoznak, és jár nekik 13. és 14. havi bér is.

A MÁV is kérdezgeti a felmondott egykori kollégákat, így derült ki, hogy nem csak a pénz miatt váltottak.

– Elegük lett a méltatlan bánásmódból. A MÁV vezetése próbál hatni a szolgálati helyek vezetőire, hogy elvárhatóan viselkedjenek – közölte Bárány Balázs szakszervezeti vezető lapunkkal.

A vasútnál azt is belátták, hogy rendezni kell a béreket, különben nagy baj lesz. Ám az idei 10-15 százalékos emelés csak arra volt elég, hogy megálljon az elvándorlás, új munkavállalókat nagyon nehéz becsábítani. Pedig a vasutasok 35 ezer forint jutalmat kapnak, ha embert hoznak a céghez.

– A jó szakembert nehéz visszahívni külföldről. Az akár 50-100 százalékos béremelések viszont áremelkedést hoznak, ezeket az árakat nem tudják majd kifizetni a minimálbéren foglalkoztatottak. Megállíthatatlan láncreakciót indíthat el ez a jelenség – vélekedett Rudi Péter, a Személyzeti Tanácsadók Szövetségének szóvivője.

Ez lehet a jó megoldás

Amikor megkérdezik a cégeket, hogy mi a legnagyobb bajuk, a cégvezetők 80 százaléka említette a munkaerőhiányt – mondta a Blikknek Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője. Ahhoz, hogy ne menjenek tömegesen külföldre dolgozni a magyarok, legalább 50-100 százalékkal kellene emelni a fizetéseket.

A VILÁGEVŐ BLOG NEM TETTE BEHHH... AHHH...HOMÁR SEHHH...

Le Orme 2 2017.09.15. 08:40:32

@Lambotze: Miért lenne érv a sorosozás? Nem hiszem, hogy értelmes ember érvnek tartaná.
Van itt elég tartalmi gond ezzel a "független" szervezettel és javaslataival, a cikkek is elég jól bemutatják, a sorosozás jelentéktelen mellékszál.

VaradiJanos 2017.09.15. 08:44:38

@Dorottya Veres: mindjárt jön a kamupszichomókus és feltárja a rasszizmusodat, tehát fogd vissza magad!

sírjatok 2017.09.15. 08:49:09

@Pop40: Jah ez a rohadt kormánypropaganda azt hazudja hogy van kvóta, miközben a független civil média már egy éve megmondta, hogy nincs.

MACISAJT 2017.09.15. 08:51:12

A Független Diákparlament nevű szerveződés várja az adományokat.
A véletlenül éppen a Pu(mu)kli István vezette Teleki Blanka Gimnáziumban szerveződött diáktömörülés is mit ad Isten éppen a Soros György által 2013 és 2015 között támogatott Alapítvány a Tanszabadságért számlaszámára várja a pénzt.

Hogy micsoda csúnya véletlenek vannak, ugyebár.

Muhaha

sírjatok 2017.09.15. 08:52:16

"A szegregációról beszélne két roma kislány - válaszolták"

Gondolom két fehér kislány is fog beszélni arról, hogy miért is van szegregáció a cigányokkal szemben, és miért nincs pl. az ázsiaiakkal szemben. Ja nem.

sírjatok 2017.09.15. 08:54:27

@Pop40: A független civil média már csak nagyon kevés helyen írhatja meg, hogy rosszabbul élünk mint 10 éve, mert mondjuk még az általuk hozott források szerint sem igaz. Én nagyon sajnálnám ha az ilyen független médiát leginkább bedarálnák a faszba.

napicsart.blog.hu/2017/09/13/rosszabbul_elunk_mint_10_eve_igy_romlik_az_eletminosegunk

sírjatok 2017.09.15. 08:56:15

@Pop40: mi lesz velünk a független civil szókimondó média nélkül!

tldr.444.hu/2015/09/08/az-a-baj-hogy-tovabbmennek

FCUK10 2017.09.15. 08:57:33

6000 szavazó? ez vicc?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15. 09:00:19

@MACISAJT: A véletlenül éppen a Pu(mu)kli István vezette Teleki Blanka Gimnáziumban szerveződött diáktömörülés is mit ad Isten éppen a Soros György által 2013 és 2015 között támogatott Alapítvány a Tanszabadságért számlaszámára várja a pénzt.
Hogy micsoda csúnya véletlenek vannak, ugyebár.
Muhaha"

A te felcsúti közpénztolvaj gazdid meg egészen véletlenül Putyinnak árulja ki az országot, úgy hogy még tövig is sz...ja a ruszki diktáror farkát. Nyilván nem ingyen. A baltásért is csorognak az milliónyi eurók a fideszes számlákra.
Közben pedig az egykori Soros bérenc felcsúti diktátor Magyorsz´ágot ki fogja léptetni Magyarországot at EU-ból.
Hogy micsoda csúnya véletlenek vannak, ugyebár.
Muhaha

MACISAJT 2017.09.15. 09:01:08

@kvadrillio:

Hogyne. A béreket kellene emelni.
De legalább ugyanakkor dolgozni is meg kellene tanulni.

Mert valljuk be férfiasan: az itthon bemutatott munkával Nyugaton sem keresnének szinte semmit.
Mindig csodálkoztam, ahogy elmennek, azonnal megtáltosodnak(vagy hazafutnak mondván hogy ők ezt a ritmust nem bírják).

sírjatok 2017.09.15. 09:02:12

@Pop40: No szóval a lényeg: sokkal jobban lehetne sajnálni a "független civil médiát", ha bármifajta értéket képviselne, vagy legalább néha köszönőviszonyban lenne a valósággal. De az utóbbi néhány évben még a brutál kormánypropaganda is több valóságot tartalmazott mint a "független" "civil" média, ami persze valójában vagy clickbait vagy szintén propaganda.

sírjatok 2017.09.15. 09:02:57

@FCUK10: 6000 szavazó 6400 látogató mellett, most miért nem hiszed el? :DD

MACISAJT 2017.09.15. 09:03:12

Most akkor a 888.hun látható Facebook felhívás is kamu?
888.hu/article-soros-riadot-fujt-penteken-kezdodne-a-rendbontas

U.I.Van ott egy fotó is, megnézheti mindenki ezt a "szóvivőt"..:-P
Elég ránézni hogy tudjuk:minden igaz.

Muhaha

2017.09.15. 09:03:49

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Válaszd külön a dolgokat. Ti kezdtétek feszegetni, hogy a kormánypárti oldal folyton Sorosozik, erre durr... mi derül ki? A 'független' 'civilek' mögött kinek az árnyéka tűnik fel? Némmááá. Filantróp Györgyé!

Thunder_th 2017.09.15. 09:04:39

@VaradiJanos: szidhatod az indexet, ellenben mégis itt a blog.hu oldalon rontod a levegőt. Miért nem az origon vagy a 888 oldalon? Az, hogy ma az index a legolvasottabb és leghitelesebb online újság, ami megél piaci alapon, az csak részben az ott dolgozók érdeme. Más részben pedig a kormánypropaganda érdeme, mert ha összehasonlítom az index és a kormánypropaganda lapokat, akkor az index teljesítménye hasonlít leginkább az újságírásra. Még ha színvonala nem is éri el azt. Viszont a kormány seggnyaló lapjai még csak nem is hasonlítanak rá. Színvonaltalan, seggnyaló attitűd, felülről kapott parancsok, lejáratás uszítás, propaganda. Egyszerűen hányinger.

sírjatok 2017.09.15. 09:04:51

@MACISAJT: "Mindig csodálkoztam, ahogy elmennek, azonnal megtáltosodnak"

Aham én is bírom az olyan történeteket, hogy "Magyarországon alig jöttem ki a fizetésemből, de itt Angliában most napi 12 órát dolgozok heti 6 nap, három pakisztánival lakok együtt egy szobában a külvárosban, és akciós teszkós párizsin meg száraz zsömlén élek, de sokkal jobban keresek!"

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15. 09:05:39

@VaradiJanos: @Dorottya Veres:

te soknickü elmebeteg, nálad nem is kell külön bizonyítani, hogy az orbán seggnyalók genetikai hulladékok, a bizonyíték te magad vagy.

sírjatok 2017.09.15. 09:06:23

@Thunder_th: Mert nem mindenki akar beragadni a saját echo chamblerébe. Nem az a lényeg hogy mindig olyat olvass amire bólogatsz, ez a buta, konformista emberek sajátja akik lassan elhiszik a saját hülyeségeiket.

2017.09.15. 09:07:29

@MACISAJT: "Mert valljuk be férfiasan: az itthon bemutatott munkával Nyugaton sem keresnének szinte semmit."
Ez faszság... nem tehetsz ilyen általánosító kiejelentést. A Mo.-ra betelepült nyugati multiknál dolgozók semmivel nem maradnak el (a béreket kivéve) az anyaországban dolgozóktól. Sőt...

2017.09.15. 09:09:17

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Én soknickű? Nem keversz te magaddal? Engem már pár helyről kivágtak, legutóbb a B1-ről, de nem értek annyit, hogy egy másik e-mail címet regisztráljak miattatok. Tőelm egy sort nem olvashattál még más néven, szóval találj ki valami helytállóbbat.

Nemzeti Örömhírek 2017.09.15. 09:11:25

@sírjatok:

Mi van kis fidelitaszos hülyegyerek, tudod te egyáltalán hol van Anglia? Mert a te szellemi színvonalodat tekintve nyilván azt hiszed hogy Salgótarján mellett. Aztán minek vándorolnál el Salgótarjánból, ha ott is megkapod a közmunkát meg a 47 ezer forintot. Kell nekedennél jobb élet?

sírjatok 2017.09.15. 09:14:07

@Dorottya Veres: lehet új nicket regisztrálni új ímélcím nélkül is, profil, jobb felül a neved, arra rákatt, új név.

zokogjatok 2017.09.15. 09:14:23

@Dorottya Veres: lehet új nicket regisztrálni új ímélcím nélkül is, profil, jobb felül a neved, arra rákatt, új név.

sírjatok 2017.09.15. 09:14:47

@zokogjatok: haha pont ezt írtam én is! :D

2017.09.15. 09:16:58

@sírjatok: Jó, tényleg elgondolkodtató a csárt, de vajon a romlás/javulás egy etalonhoz, vagy az adott város saját 2007-es állapotóhoz mérten értékelendő? Lehet, hogy egy most ronda piros paca alá temetett város még mindig élhetőbb, mint egy kék alatt megbúvó? A tendencia persze nagyon is fontos, előbb-utóbb ez az abszolút élhetőség terén is átrendezheti a sorrendet, de most erről nem szűrhető el egyértelmű infó.

2017.09.15. 09:18:11

@sírjatok: Mindig tanul az ember... ám így sem látom értelmét. Fura azért, hogy mindig a véleményszabadságért síkra szálló liberális blogokon ebrudalnak ki :)

Bolshevik 2017.09.15. 09:18:32

@Dorottya Veres: A lényeg hogy Budapes javulása csak úgy képzelhető el, hogy Gyurcsány Miniszterelnök Úr alatt javult 500%-ot, orbán alat meg esett 490-et!!!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15. 09:18:33

@Dorottya Veres:

batyufasz, téged csak az elmegyógyintézetekből vágnak ki rendszeresen, mint reménytelen elmebeteget. Olyankor szoktál visszajönni blogolni, de itt csak tovább szokott romlani az állapotod. Amúgy meg tranzvesztita Terry Black lettél, hogy női nickeken nyomod a lényedet? Mi´ért nem buzibárba jársz ezzel a ferde hajlamoddal?

sírjatok 2017.09.15. 09:20:27

@Dorottya Veres: "ronda piros paca alá temetett város még mindig élhetőbb, mint egy kék alatt megbúvó? "

a 2007-es állapothoz képest, legalábbis nehezen hiszem hogy az összes délamerikai meg afrikai város lenyomta európát. szal úgy van ahogy mondod

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15. 09:21:48

@Bolshevik:

megjött a 24-ik nicked Dorottya Veres-V´áradi J´ános fideszes melegnickecske`?

2017.09.15. 09:22:14

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Gondolkodj el (néha ) azon, hogy ha ebben a stílusban kommunikálsz, az vajon engem, vagy téged minősít inkább?

Mauzli 2017.09.15. 09:30:53

@VaradiJanos: Ööö, a kereket ki talata fel, meg a tüzet, jo lenne tudni (by K.L.), na ö tud am beszelni es ö is vezeti az orszagunkat...ehhez kepest ez a blog kifejezetten ertelmes...eljen a fidesz:D

Bolshevik 2017.09.15. 09:34:35

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: ne agógyál tesó a fideszesek csak azért nyertek 2015ben mert sok nikkel szavaztak! Mongyuk nemtom az EU miért nem csinál valamit!!!

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.09.15. 09:51:29

@Le Orme 2: Kezdjük a Cirkusz-utalással, mert valóban nem fejtettem ki. Ugye a novella végére a teljesen ignorált zenei tehetségét különböző veszélyes mutatványok bemutatása után tudta kamatoztatni. Itt is a Független Diákparlamen munkájával önmagában nem foglalkoznak, hiába hívjuk őket sajttájra, plenáris ülésre, diákfórumra, vitaestre, nem jönnek el, csak ilyen aljas lejáratási kísérlet során.
Az érdekképviselet továbbá szerintem nem hőzöngés, és nem tudom, milyen kapcsolatunk van Sorossal. Mi nem tudunk róla.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.15. 10:04:12

Fő cél, hogy a hatalomból
Zuhanjon a Fidesz már ki,
Mivel csupán lop és rombol!
S ki lenne jobb náluk? BÁRKI!!!

2017.09.15. 10:13:59

@blog pszichiáter: Juhéééééé... kisbogár... hát innen gyütt a tudomány:
www.50plusz.hu/services/betegseglexikon/view?id=361
Csak a kulcskifejezésekre kellet rákeresni. :) A gugli a barátunk, neked meg a CTRL+c >CTRL+v .
Máskor a méretednek megfelelő kabátot válassz, mert a végén még körberöhögnek...

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.09.15. 10:14:03

@MACISAJT: Meg, ott állok az illusztrációul szolgáló képen is épp háttal. De azt hiszem, elsősorban érdekképviselet, és nem szépségverseny. Olvasd el a közleményünket (diakparlament.hu/koszonjuk-a-kormanyzati-lakajmedianak-hogy-vegre-foglalkozik-magyarorszag-legnagyobb-civil-diakkepviseletevel/): a 888 cikkében az a gyönyörű, hogy önmagukat cáfolják, mert aki elolvassa a schreenshotokat, amiket az adatvédelem figyelmen kívül hagyásával kitettek, láthatja, hogy egy szimbolikus, sajtótájékoztatót kísérő performanszról van szó, nem valami felforgató blokádemelésről, vagy nem tudom, miről.
Egyszóval semmi titkos nincs benne, csak szerettük volna meglepetés-szerű villámcsődületként megrendezni, ezért volt belső, privát esemény, de most már ki is tettük nyilvánosra: www.facebook.com/events/820133984816130/

2017.09.15. 10:15:34

@Frady Endre: Áááá!!!

...
S ki lenne jobb náluk? BÁRKI!!!

Álltja egy SENKI...

2017.09.15. 10:21:44

@Kristóf Tarnay: A független 'civil' szerveződés, ami 'szimbollikusan' a CEU előtt hirdet gyülekezőt és onnan indul harcba az orbán rezsim ellen.. Annyira szép, na... az ember szeme könnybe lábad.

Nyomortelepy 2017.09.15. 10:21:54

Holnap majd a szomszédommal, Lipsi Lipóttal megalakítjuk a Független Pánurópai Világköztársaság Önmegválasztó Parlamentjét, oszt jól megmondjuk a tutit

MACISAJT 2017.09.15. 10:23:26

@Thunder_th: "Az, hogy ma az index a legolvasottabb és leghitelesebb online újság, ami megél piaci alapon, "

Kösz, vidám napra ébredtünk..:P

Már maga a blogbejegyzés is derűs perceket okozott ("magyarorszag legnagyobb-civil-diakkepviseletevel"- wow, miért, összesen hány ilyen "független" szervezet van?:P):-P

aztán most már eljutottunk oda hogy simicska egyik orgánuma "a legolvasottabb és leghitelesebb online újság, ami megél piaci alapon, "

Muhaha:P

Cycmen 2017.09.15. 10:28:00

@Kristóf Tarnay: : Amúgy a rendszer sorolta be így, de majd megnézem, meg lehet-e fordítani :D

A rendszer? Nem forgatni kell, döntsd meg baszod! :D

MACISAJT 2017.09.15. 10:29:41

@Nyomortelepy: "Holnap majd a szomszédommal, Lipsi Lipóttal megalakítjuk a Független Pánurópai Világköztársaság Önmegválasztó Parlamentjét, oszt jól megmondjuk a tutit "

Á, arra születni kell..-P
mármint hogy megmondhasd a tutit, legalábbis bizonyos orgánumokban...

Itt van például a "Színházi Kritikusok Céhe".
Vazze, annyi a kritikus hogy színház nincs annyi, de még darab sem..:P

Na ők aztán most is- korábban mint alföldi robcsi házi szerzői- előpattantak mint akiket a darázs csípett, mert a nemzetbiztonsági bizottságban kiderült hogy a magyar titkosszolgálatok úgy látják, komoly kockázatot jelentenek azok a külföldről pénzelt szervezetek, emberek, akik aktívan, és „kimondottan részt kívánnak venni Magyarország belső rendjének szétzilálásában”. Mint pl. Schilling Árpád és Gulyás Márton.

Na, erre kitört a gágogás a kritikusok libaúsztatójában..:P

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.09.15. 10:32:44

@Dorottya Veres: Miért? Mert tiltakozunk egy egyetem politikai alapú bezárása ellen? Szörnyű liberális fertő :D

MACISAJT 2017.09.15. 10:44:05

@Dorottya Veres: " A Mo.-ra betelepült nyugati multiknál dolgozók semmivel nem maradnak el (a béreket kivéve) az anyaországban dolgozóktól. Sőt... "

Lószart, mama, de ezen ne is vitatkozzunk.
Magyarországon különben is nem a betelepült multik foglalkoztatják a legtöbb munkavállalót.

Hanem ha tényleg úgy van, akkor miért is nem lépnek fel az imádott és túlfizetett szakszervezeteik a szerinted/szerintük jogos bérigényeik miatt?
Ja hogy az ilyenek max. a jobboldali kormányok alatt és ellen óberkednének?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.15. 10:50:53

@Dorottya Veres: Nem senki vagyok, hanem adófizető választópolgár. ;-)

MACISAJT 2017.09.15. 10:52:04

@Kristóf Tarnay: "Mert tiltakozunk egy egyetem politikai alapú bezárása ellen? Szörnyű liberális fertő :D "

És melyik az az EGY egyetem?:P
Mert eddig volt és van két jogi személy, a CEU és a KEE.

Itt a bibi. Hogy a CEU az pusztán egy "jogi személy", ami Budapesten konkrétan két irodahelyiséget és egy titkárnőből áll, Amerikában meg egy postafiókból fedez.Viszont ámerikai diplomát azt bezzeg ad.No, ezt a csalást/visszaélést akarta/akarja megszüntetni a jogalkotó.
Ugyanis azt amire a tényleges MAGYAR akreditálás szól, a Közép -Európai Egyetem,a KEE amely Magyarországra szóló és a teljes Unió területén elfogadott diplomákat bocsát ki, tényleges oktatókkal, képzésekkel etc...
az változatlanul megmarad, azt nemhogy Orbánék de a kutya nem akarja "bezáratni".
Pusztán a sorosan/akciósan egyet fizet kettőt kap -féle kreatív mutyinak kívánnák véget vetni.

A képzések egyik fele a Soros gárda zsoldosjelöltjeinek szól, ezek az agymosott zombik csak viszik a pénzt. A másik fele a hallgatóknak viszont fizet, a kettő egyenlege a CEU biznisz titka. Úgy térítjük a bennszülötteket, hogy még pénzbe se kerüljön, vagy legalábbis ne sokba. Egy kis ideológia, egy kis biznisz, jól megférnek ezek egymás mellett a "gyuribá" fejében "

A vicc az hogy a Magyarországra+a teljes Európai Unióra érvényes sorosi diplomagyárat senki és semmi nem veszélyeztette/veszélyeztetni.

Az elmebeteg dühüket azt váltottra ki hogy elvesztenék azt a kiváltságukat hogy Ámerikára is érvényes diplomákat adjanak ki...
Tényleg vazze,egy olyan "egyetemtől" ami az USA-ban egy postafiókból, Magyarországon meg két irodahelyiségből és egy titkárnőből áll, már az eddigi több tízezer diploma is remek teljesítmény:)
Igaz, ők a "licenc tulajdonosok", a KEE( Central European University, gondosan lefordítva, ehhez a trükkhöz képest az Igazi Csíki Sör= Ciuc Premium módszere a fasorban sincs) meg a végrehajtó :P

Minden államnak joga és kötelessége szabályozni hogy kik és mit oktatnak az országon belül.
Elképzelem milyen ballib gágogás törne ki a libausztatóban ha például egy teheráni postafiók cég nyitna egy magyar "egyetemet", ahol a szabályos akreditáláson kívül még egy "párhuzamos licenc alapján" folyó oktatást is végeznének, mondjuk csakis bizonyos arab államokban érvényes diplomákkal...

Cycmen 2017.09.15. 10:57:02

A szegregációról beszélne két roma kislány. Nem gondolják komolyan?
Hát tényleg nem!
Évtizedek óta kézzel lábbal megy a felzárkóztatás, mindenki tudja! Azt hogy milyen eredménnyel, azt is mindenki tudja! Ingyen kapnak mindent, csak tanuljanak, házat, hogy ne putriba lakjanak! Mi az eredménye? Újabb és újabb generációkkal kezdődik minden elölről, a ház rájuk dől, tanulás kakukk, persze munka sem, mert "nem kapunk"! Na persze! Tíz év alatt elvégzett öt osztállyal mit szeretne? Az iskolában próbálják szegregálni, mert fél méterrel magasabb, ötven kilóval nehezebb, meg öt évvel öregebb mint az évfolyamtársai, viszont mentálisan ugyanennyivel van elmaradva és miután már mindenkit legyőzött az osztályban sorra kerül a tanár is! Meddig megy még ez a lelki terror, hogy mások a hibások mindenért? Tanulni nem tudok helyettük, dolgozni azt igen, csak nem akarok feleslegesen! Lássam már hogy ők is tesznek valamit!

2017.09.15. 10:57:09

@MACISAJT: Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a versenyszféra alkalmazottainak elég jókora hányada pont ugyanolyan körülmények között pont ugyanannyi munkával pont ugyanannyi értéket állít elő mint mondjuk német kollégája odahaza és negyede bérért teszi, miközben az árak és egyebek terén messze nem négyszeres eltérések vannak. Még akkor is igazságtalan ez, ha a járulékok különbségeit kivonjuk az összehasonlításból.
Sehol nem írtam, hogy mindenki megérdemelne a nyugati bérekhez közelítő fizetséget.
A szakszervezetek megint más tészta, azok hatőköre kb határon belül lenne érvényes, ha amúgy valóban nem önmagukért, hanem a tagságért léteznének és nem politikai pártok eszközeiként funkcionálnának.

BiG74 Bodri 2017.09.15. 10:58:48

@Frady Endre:
A politikai ellenvélemény senkivé tesz egy arrogáns fidesznyiknél, mondjuk pont le kell szarni őket.

2017.09.15. 11:04:13

@Frady Endre: "Nem senki vagyok, hanem adófizető választópolgár. ;-)"

1 db szavazattal, 1 a 8 000 000 választó közül.. (meg ha szűkebben nézzük, 1 a 80 000-ből ;) )
Amúgy neked legyen mondva, győzzön a Jobbik;)

Cycmen 2017.09.15. 11:05:06

@Kristóf Tarnay: Miért? Mert tiltakozunk egy egyetem politikai alapú bezárása ellen? Szörnyű liberális fertő :D

Ez jól hangzik, csak az egyetem politikai alapú működtetését nem érintetted kis méltatlankodásodban. Mit tanítanak, mire tanítanak ott, a kikerülők mire használják khm. tudományukat. Kiszélesítik a liberális fertőt!

2017.09.15. 11:06:39

@BiG74 Bodri: ezt ugye Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!-val kapcsolatban elfelejtetted megjegyezni :)

Le Orme 2 2017.09.15. 11:07:01

@Cycmen: "Évtizedek óta kézzel lábbal megy a felzárkóztatás"
III. Károly 1724 évi cigányrendelete majdnem 300 éves. Ha Mária Terézia rendeletei sikeresek, akkor ma nincsenek cigányok (mint életmód).

a nagy hohoohooo 2017.09.15. 11:12:06

@MACISAJT: Márk,úgymint Szabó Márk....Az átlagos tudású orbánseggszolgálatos pártkatona kezdi elveszíteni a fonalat, hogy ki kivel van.Nemrég,nemrég?...a "G"nap előtt még kötelező volt napszámba Simi seggét nyalni ,aztán jött a nap amikor Simi elkiáltotta magát :a KIRÁJ "GECI" höhöö...és
"Főnök, ezen a héten ki kinek a csicskája?"
Aztán, ha eltéveszted, neked annyi. höhöö..bődületes, hogy mennyire megvetik, hülyének nézik, leginkább a saját bázisukat.
Tény, hogy jó okkal,a FideSS szavazónál nincs alantasabb életforma ebben az országban...,vagyis inkább nagyobb vesztes nincs náluk.
Mitőlünk csak a pénzt lopják el...höhöö..érdekes dolog ez a Simicska csicskázás egy olyan párt embereitől, akik 10 évig őt orálozták
Van aki 25 évig csüggött rajta.
Soroshoz ugyanígy állnak hozzá. Megtehetik, ismerik a szavazóik értelmi színvonalát.Szánalom netovábbja...az üzenet lényege, hogy "ők lopnak" és ezen semmi nem változtat...25 éven át a Simicska által szerzett közpénzből éltek.
A FideSS "jól működő gépezetének" gépházzaja.
Amint nem elég az állam pénzét szórni, hanem gondolkodni is kéne, rögtön kitűnik, hogy mekkora szerencsétlen flótások,és ehhez kell a jogi diploma a fijjúknak
Hát ez elképesztően jó:)

Cycmen 2017.09.15. 11:14:07

@Le Orme 2: Okés, tudom. Az azért más paraméterekkel rendelkező kor volt, a mostani viszonyok pár évtizedesek! Egy valami állandó, a sikerfaktor!

postumus mumus 2017.09.15. 11:14:55

@okostojas007: Kitaláltam, hogy fideszbirkához nem szólok semmit. Ha hozzám szól, akkor is átnézek rajta. Ez jó, mert így nem eteted a birkát. Felesleges vitatkozni is vele, mert úgysem fogja megváltoztatni az álláspontját, akármit is mondasz. Ezeket jobb a szarkupacukban hagyni magukban, hadd vergődjenek. A hülye ember úgyis csak a saját hibájából tanul. Egyáltalán mi a faszt keresnek itt egy kormányfüggetlen blogon? Kotródjanak az origojuk nemlétező fórumára. Ott vitatkozhatnak egymással.

rasztaszív 2017.09.15. 11:19:54

@postumus mumus: "Ott vitatkozhatnak egymással. "vitára nem képezték ki őket.

2017.09.15. 11:19:57

@a nagy hohoohooo: "Soroshoz ugyanígy állnak hozzá."

Jajj, szegény I. Filantróp György... báncsák... a fijjug báncsák. Pedig mindenütt szeretet és tisztelet övezi, szerte a világban. Ja... nem. Az elmúlt évek alatt Soros egyre vállalhatatlanabb lett, ahogyan nyilvánvalóvá lett , hogy szimpla ügynöke az Egyesült Államoknak és életcéljává tette az EU destabilizálását. Maszekba' azé' besegít itt-ott kisebb-nagyobb puccsokban, tesz-vesz, intézkedik, eligazítja Junckert, organizál.

MACISAJT 2017.09.15. 11:21:23

@postumus mumus: "Kitaláltam, hogy fideszbirkához nem szólok semmit. Ha hozzám szól, akkor is átnézek rajta. "

Mi van, ennyi idő alatt elment a "'civil kurázsi"?:-P
Tegnap még vérszomjasan készülődtél :-P

postumus mumus 2017.09.14 23:50:14
Megyek gyakorolni a himnuszomat:
www.songsterr.com/a/wsa/dark-tranquillity-the-fatalist-tab-s69911t0
postumus mumus 2017.09.14 23:51:16
Mert ennek ütemére fogom pofánbaszni mindegyik semmirekellő faszfej fideszest, olyanokat mint ez az agyalágyult kósa.
postumus mumus 2017.09.14 23:52:33
Ennek ütemére fogom jobbról-balról pofán verdesni, tarkón vagdosni, nyújtott tenyérrel.
-------

Muhaha

postumus mumus 2017.09.15. 11:21:46

Feltettem magamnak a kérdést. Mi a lófaszt kereshet egy fideszbirka egy kormányfüggetlen blogon? Csak nem führerük fizet nekik rendes munkaidőben, hogy rombolják a politikai ellenvéleményen lévőt ezeken a blogokon? És a válasz igen. Megfigyeltem az előző választások előtt is megszaporodtak eme seggnyalók ezeken a fórumokon. Próbálják a feszültséget szítani, ellenségeskedést teremteni. Mi a lófaszt keresnek az orrbánbirkák egy a nézőpontjukkal tejesen ellentmondó írás alatt, amikor nem értenek egyet azzal. Mi a lófaszt írogatnak ide? Ennyire jól érzik magukat az ellenvélemények között? A fityfaszt. Próbálják a másik oldalt besározni, hülyének beállítani szokásukhoz híven. No ebből nekem elegem lett, ezentúl egyik fideszes faszfejnek sem válaszolok semmilyen írására, nem vitatkozom velük, és tegyünk mindannyian így, hadd maradjanak magukra.

2017.09.15. 11:23:59

@rasztaszív: Na! Látom lefutott a riadólánc! Annyira szórakoztató figyelni, ahogyan az egész kollektíva rohamra indul.

@postumus mumus: "Egyáltalán mi a faszt keresnek itt egy kormányfüggetlen blogon?"
Skamdalum! Azonnali moderációt és bannolást követelek a szólásszabadság jegyében!

postumus mumus 2017.09.15. 11:25:29

@rasztaszív: Aztán lehet hogy csak itt tudják kiélni vitatkozós énjüket, mert otthon a pártirodában csak azt lehet tenni amit a führer kitalált. Szinte már-már magömlést kapnak attól, hogy egy velük ellentétes véleményen lévőt baszogathatnak. És ha ezért führterük még kellő jutalmat, honoráriumot is biztosít, az maga a kéjmámor.

rasztaszív 2017.09.15. 11:27:18

@Dorottya Veres: már megint a saját szarotokat kennétek másra...:)

Peetee 2017.09.15. 11:29:19

Az egészben az a legundorítóbb, hogy a magyar embert ugrasztja neki a magyar embernek: nyugdíjast a hazafinak (ez Jobbik kiherélésére felépített hazugsággyár), családost az egyedülállónak (eszméletlen adókedvezmények, csak potyogtasd kifelé a kölköket, akinek nincs gyerek az meg nem is ember és nem is magyar)...stb. A legnagyobb gond, hogy ezt a többség nem veszi észre és nem mondja azt: takarodjon a ***ába az olyan politikus, aki abból akar hasznot húzni / hatalmat szerezni, hogy a magyart ugrasztja neki a magyarnak, és ezt széles vigyorral az orcáján még élvezi is. A legnagyobb gond, hogy mi, magyarok, egymás állampolgártársai nem mondjuk azt, hogy ELÉG! Kell a családtámogatás, de ne taszítsuk a perifériára a gyermekteleneket. Kell a harc a migráció ellen, de ne akarjuk kiírtani a saját szomszédunkat a családjával együtt csak azért, mert ő nem úgy gondolja, hogy minden menedékkérő (1000 ből 1000!) tömeggyilkos anyab@szó terrorista. A jelenleg regnáló kormánypárt vezette be és ültette el az emberek agyában azt, hogy csak egyféle vélemény létezik, és aki picikét is másképp vélekedik azt azonnal tömegsírba kell lövetni, mert hazaáruló / tömeggyilkos / életre sem méltó féreg. Az a baj, hogy mi, a nép nem állunk fel és mondjuk azt: ELÉG A GYŰLÖLETBŐL! Saját magunk alatt vágjuk a fát, vagy ha úgy tetszik, akkor a kormánypárt ránk gyújtja az erdőt, de úgy ám, hogy ő közben a vizesárok túlpartjának biztonságából még tele pofával röhög is ezen, majd vissza-visszaül a színhúsokkal töltött tál mellé zabálni még egy kicsit.

postumus mumus 2017.09.15. 11:34:28

Ezeket a fideszfajfejeket csak úgy lehet megleckéztetni, ha a saját fegyverüket alkalmazzák ellenük. Vagyis keresztül kell nézni rajtuk, ahogy ők is teszik mindenkivel.

postumus mumus 2017.09.15. 11:40:38

Ezekből a fideszfaszfejekből csak néhány van, azonban ezer álnéven. Ellepik eme blogokat és fossák magukból a kormánymédiát, ezzel megfosztva még attól a kis lehetőségtől is a kormányelleneseket, hogy egy jót beszélgessenek egymással. Ezért szerettem például a heti hetest. Ott nem pofázott bele semelyik fideszes hatökör a viccekbe, jól ki lehetett figurázni a faszfejeket. Nem elég nekik a szivarozó hörcsög az országos laphálózat médiafelvásárlása, hogy az ezer fidesztévéből fossák az ökörségeiket, még ide is betolják a mocskos pofájukat. Nem hagynak egy perc nyugtot sem ellenfeleiknek, folyamatosan okádniuk kell. Hányok tőlük, komolyan mondom.

Cycmen 2017.09.15. 11:41:34

@postumus mumus: Mi a lófaszt kereshet egy fideszbirka egy kormányfüggetlen blogon?

A kormányfüggetlen, az a pénzeszsidrákok által támogatott hazaáruló szennyoldal terminus technikusa? :D

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.09.15. 11:43:12

@Dorottya Veres: Bár mind a 8 millió elmenne szavazni! Nem lenne boldog a 2 milliós narancstábor... :)

BiG74 Bodri 2017.09.15. 11:45:53

@postumus mumus:
Nem mindegyik fidesznyik nick faszfej, és nem mindegyik antifideszes jóarc. Ne foglalkozz azokkal aki irritálnak, én is ez teszem. Nálam három van feketezónában, ebből egy fityisznyik.

postumus mumus 2017.09.15. 11:47:24

Az origo is így indult. Egy kormányfüggetlen ellenzéki lapból seggnyaló honlap. Ebből a megfontolásból ezeknek a blogoknak sem jósolok sok jövőt, ha orr bánt újraválasztják. Pár év múlva már itt sem lehet kommentelgetni szabadon. Folyamatosan szűkül a tér, amíg el nem jutunk a kínai és putyini illiberális retardált "demokráciának" álcázott diktatúrába. Most még valamennyire fékezi az őrült csuti gecit az EU támogatások magasösszege. Azonban ha azok elfogynak már semmi nem áll az útjába. Márpedig ha sokat lázadozik, hamarosan azt is megvonják tőle.

postumus mumus 2017.09.15. 11:50:09

@BiG74 Bodri: Az kéne, hogy kizárni őket a láthatásból. Nincs erre valami program? Elég lenne ha csak én nem látnám őket, így lehetne kiszűrni a nem idevaló tartalmat. Még az is jó lenne ha ez a program automatikusan átirányítaná őket az M1-re, az origora, vagy erre:
www.kormany.hu/hu

postumus mumus 2017.09.15. 11:55:48

@BiG74 Bodri: Érdekes, nekem egyik fidesznyik elvtárs sem szimpatikus. És sajnos nem narancssárga a nicknevük, hogy ki tudjam őket zárni a látókörömből. Elkezdem olvasni az írást, és akkor döbbenek le, hogy te úristen, már megint itt van egy. Mintha hangyát vagy csótányt üldöznék. Eltaposok egyet, jön helyette egy másik. Gondolom percenként cserélgetik a nickneveiket, hogy ne legyenek feltűnők. De a dumájukból egyből kitűnik kinek az oldalán állnak. Szörnyű ez a megosztottság, de ez van ha azt akarják, hogy utáljam őket, szívesen megteszem nekik ezt a szívességet. Mert ezzel a csúszómászó, mindenbe belepofázó magatartásukkal ezt érik el.

Cycmen 2017.09.15. 11:58:46

@Dorottya Veres: Na! Látom lefutott a riadólánc! Annyira szórakoztató figyelni, ahogyan az egész kollektíva rohamra indul.

Erre vannak! Lenin jól monda, ők a hasznos hülyék! Az összeset nem olvastam, de nyomják a migrációt, a Vajnát, Putyint a Diákparlamentes poszton. Persze ezzel a látókörrel ami nekik van, hogyan is tudnának érdemben hozzászólni bármihez is! Az egyfolytában átkozódó kanászokról ne is beszéljünk!

postumus mumus 2017.09.15. 12:01:42

És azt is megfigyeltem, csak azokra a blogokra ugranak, amelyik a kormány elleni írást tartalmaz. Mint a vércse, vagy éhes héja ugrik a döghúsra, vagy mint a kiéhezett szopóskurva az álló faszra. Ritka egy mutánsok ezek, nélkülük unalmas lenne az élet.

rasztaszív 2017.09.15. 12:07:42

@Cycmen: borzasztó,tényleg,hogy egy ellenzéki blogon még ellenzékiek is meg mernek szólalni.

postumus mumus 2017.09.15. 12:08:26

És mi a pénzeszsidrák terminus technikusa? Aki kormányhű az jó pénzeszsidrák, aki nem kormányhű az rossz pénzeszsidrák? A kormányfüggetlen nevében is benne van, aki nem szopja le orr bánt. Mit nem értesz ezen?

postumus mumus 2017.09.15. 12:09:56

@MACISAJT: "Tegnap még vérszomjasan készülődtél"
Az hogy pofánbaszom őket nem jelenti azt hogy hozzájuk szólok. Egyszerűen, szó nélkül pofánbaszom őket.

Cycmen 2017.09.15. 12:15:20

@postumus mumus: És azt is megfigyeltem, csak azokra a blogokra ugranak, amelyik a kormány elleni írást tartalmaz.

Jó lesz az józan ész elleni írásnak is! Az, hogy baromságokat írogatnak kormánykritika ürügyén nem mentség! Az ellenzékiség nem egyenlő a hülyeséggel ( úgy általában, mert itt igen).Az meg hogy itt nincs más, hát istenkém, ennyit tudok! Bocs hogy itt vagyok és nem tudjátok egymás faszát zavartalanul szopni, hogy ki fideszezett nagyobbat, de ez van! Különben is mit zavartatjátok magatokat, a poszt témája sem zavar benneteket egészen másról ugattok, konkrétan mindig minden posztban ugyanarról! Én a libsi poszter helyében basznék nektek bármit is írni, kitennék egy üres felületet, szarjátok össze azt!

Thunder_th 2017.09.15. 12:16:18

@MACISAJT: Igen. Legolvasottab? Tényszerű. Le lehet csekkolni az online mérések eredményét. Leghitelesebb? Vélemény, de nekem minden elfogultsága ellenére a leghitelesebb online lap ma Magyarországon. Összehasonlítva a propagandalapokkal pedig akkora a különbség hitelességben, mint ide a Szíriusz.

Megél a piacról? Tény. Tavaly adózás utáni nyereséget le lehet csekkolni. Ha jól emlékszem 200 millió forint felett volt valahol. És igen, ez a piac, mert nem sok állami hirdetést kapott. Egy 888 meg egy prosti srácok állambácsi nélkül halottak. Senki nem fizetne értük.

Amúgy mit muhaházol? Ökörnek érzed magad? (Amúgy nem csodálnám ha így lenne)

2017.09.15. 12:18:29

@MACISAJT: Gyáááá... ez nagyon jóóóóó!

@Peetee: "A jelenleg regnáló kormánypárt vezette be és ültette el az emberek agyában azt, hogy csak egyféle vélemény létezik, és aki picikét is másképp vélekedik azt azonnal tömegsírba kell lövetni, mert hazaáruló / tömeggyilkos / életre sem méltó féreg. "
No, én meg pont azt látom , hogy a liberális ellenzék (vagy inkább mondjunk liberálfasisztákat?) az amelyik minden ellenvélemény reflexszerű rasszistázással, antiszemitázással, nácizással, árokba lövetés vízionálásával , azt megfogalmazó démonizálásával jutalmaz.Pedig tömegbe lövetés terén frissebb tapasztalatokkal rendelkeznek... emlékeim alapján...

2017.09.15. 12:20:21

Hoppá.... má' megin pukkangatott valaki a londoni metróban...

MACISAJT 2017.09.15. 12:22:10

@Dorottya Veres: " Na! Látom lefutott a riadólánc! Annyira szórakoztató figyelni, ahogyan az egész kollektíva rohamra indul."

Azért ne tessék túlozni...Kísérletképpen üsd be a Google-ba a "csuti cigány", "csuti geci","csuti törpe" vagy ezek számtalan variációját... a lényeg a csuti...:-)
és máris megvilágosodsz az az "egész kollektíva" tulajdonképpen az összes lehetséges fórumot egy hosszú évek óta nickek ezreivel teleszemetelő EGY db. személy ( egy szánalmas operettnáci amúgy, de most a valós személyét hagyjuk is..)

BiG74 Bodri 2017.09.15. 12:22:29

@Cycmen:
Logikailag is baromság amit dünnyögsz. A kurmány bírálóinak nem kell riadó lánc, hogy az általuk látogatott a kurmányt bíráló oldalakon, és a kurmányzati szartól még valamennyire elhatárolódó Indexen megjelenjünk. Egyszerű, mert inkább itt nézelődök, mint az origón, vagy a pesti srácokon. Viszont a fityiszes vakhű lepedőnyelvűek, hogyan bukkannak fel mindig itt? Mi a faszért osztjátok az agytokat itt? Mielőtt megint logikai vakvágányra tévednél, nem, nem tilos. Tegyétek, persze, de engem nem találsz meg a fityiszes média részein, termék viszont itt baszod a rezet folyamatosan. Akkor meg ki is jön riadóztatva? Rendszeresen trollkodtok ezer nick alatt amúgy kurvára eredménytelenül, mert a többség már nem foglalkozik veletek. Ott tartotok, hogy ellenzéki blogon két fityiszes nick megbeszéli egymással, hogy mennyire jó a fityisz, meg mennyire szar a libsi, mondjuk lehet, hogy egy retardált beszélget éppen magával.

2017.09.15. 12:23:18

@Thunder_th: " Egy 888 meg egy prosti srácok állambácsi nélkül halottak. Senki nem fizetne értük."

Valószínű... de akárhogyan nézzük, még mindig nagyobb olvasótábort tudhatnak maguk mögött, mint pl. a 444, meg a B1, és a blib blogszcéna többi kisebb-nagyobb 'hír és véleményforrása'.

Cycmen 2017.09.15. 12:23:39

@rasztaszív: borzasztó,tényleg,hogy egy ellenzéki blogon még ellenzékiek is meg mernek szólalni.

Nem a megszólalást kifogásoltam, hanem hogy legalább elvétve releváns hozzászólásokkal is gazdagíthatnák a kommentfolyamot, mondjuk tíz fidesznyikbuziorbánseggnyalózás per egy releválás arányban! De ez sem megy, persze ki ki képességei szerint ellenzéki ugyebár!

postumus mumus 2017.09.15. 12:25:16

@MACISAJT: ezekre a fideszjogászagytrösztökre csak rá kell nézni egyből ökölbe szorul a kéz, tenyérbe mászik a pofájuk:
www.kormany.hu/hu
Középen a métermagashomlokú, tarajosfejű, vihogó ovodás petikével. De köztük van még a gülüszemű helikopterező, a vihogó-szotyizó zsebrebaszott kezű geci, a kuszaszemű kapzsi pénzsóvár, a hippihajú-parasztbajszú akasztgató, a lézerező pintymészárló vihogó, a bajszos-morcos búvalbaszott. Szép kis csipetcsapat ez. Ha nem ők vezetnék az országot, még jót vihognék is ezen a szedett-vedett társaságon.

2017.09.15. 12:26:18

@MACISAJT: Na, ez a másik... a kedélyes szaloncigányozás, a kis összekacsintásokkal. A cél szentesíttette eszköz tipikus példája.

rasztaszív 2017.09.15. 12:26:35

@Cycmen: más szemében a szálkát...szokás szerint...

rasztaszív 2017.09.15. 12:29:07

@Dorottya Veres: cigány módra viselkedtek,hadd nevezzük már a nevén a dolgot.minden magyar ismeri a kifejezést.

2017.09.15. 12:29:56

@postumus mumus: A köteles Lacázást nem kéne erőltetni, ezt már egy végzős bölcsődés sem eszi meg.
A másik, hogy egészen horrorisztikus, ahogyan külső jegyek alapján próbálsz embereket jellemezni és pusztán ennek alapján milyen fortyogó düh önt el.
Vót a történelemnek egy korszaka, amikor hasonló divat járta, bár akkoriban az orr, a fül, az arcszőrzet és a fityma állott a vizsgálódás fókuszában...

rasztaszív 2017.09.15. 12:30:49

@Dorottya Veres: sőt,lassan az egész eu megismeri,és megérti, miről is van szó.európa cigányai lettünk miattatok.

2017.09.15. 12:31:15

@rasztaszív: Hááá... kippajtás, nem erről van szó, mellébeszélsz. Orbánt cigányozzátok, pejoratíve. Most üvöltsön a jobboldal is, hogy rásszizmus???

MACISAJT 2017.09.15. 12:31:30

@Thunder_th: " Vélemény, de nekem minden elfogultsága ellenére a leghitelesebb online lap ma Magyarországon. "

Ja kérem, ha ezzel kezdted volna, akkor szavam se lett volna.

No de ehelyett közölted hogy :"Az, hogy ma az index a legolvasottabb és leghitelesebb online újság, ami megél piaci alapon, "

Ezen ne csodálkozz hogy kapásból kiröhögtelek :-P Sok mindennek hallottam már az indexet nevezni ( mondjuk a hiszterolibsi propagandacső az amit legjobban el tudok értékelésként fogadni), no de a "leghitelesebb" minősítésre nem emlékszem még a legelkeseredettebb aktivistáktól sem..:)

Adok egy példát.
Az az objektív tény hogy az erdőben egy vadász lelőtt egy medvét, teljesen eltérően jelenik meg a Vadász Újságban. És teljesen másképp a Medvék Újságában.
Előbbi örömhírként " Bátor vadásztársunk komoly medvetrófeát ejtett az erdőben". A másik meg " Egy idióta terrorista lelőtte az erdőben jámbor, málnát szedegető szeretett testvérünket".

Cycmen 2017.09.15. 12:32:46

@BiG74 Bodri: Kisfiam, én a poszthoz szóltam hozzá elsősorban, arra nem jött sok észrevétel, pedig érdekes témának tartom azzal együtt is hogy a kormányzati faszságra van kihegyezve. Nem minden téma szar itt, sőt! A tálalással vannak gondok, meg ahova a posztolás kanyarodik minden esetben, ráadásul a szívatást is lehet stílusosan előadni, de itt az sem divat csak az átkozódó személyeskedés!

2017.09.15. 12:35:16

@BiG74 Bodri: "Ott tartotok, hogy ellenzéki blogon két fityiszes nick megbeszéli egymással, hogy mennyire jó a fityisz, meg mennyire szar a libsi, mondjuk lehet, hogy egy retardált beszélget éppen magával."

Aha... mert amúgy itt mi is menne, ha csak a ti táborotok lakói nyilvánulhatnának meg? A

rasztaszív 2017.09.15. 12:35:59

@Dorottya Veres: biztos van,aki azt teszi.üvölthettek is,csak nem túl hiteles.

európában viszont miattatok néznek minket cigánynak.

BiG74 Bodri 2017.09.15. 12:37:28

@Dorottya Veres:
Igen, valószínűleg abból a korból lopta agyát a kollégád @Cycmen: is, mert kicsit arrébb ő nem a külsőt bírálta, hanem konkrétan megnyilatkozott a pénzeszsidrákozással.

Cycmen 2017.09.15. 12:37:46

@rasztaszív: más szemében a szálkát...szokás szerint...

Jó közmondás, köszönjük Emese! Válasznak kevésbé!
Játszd tovább hülyét, reménytelenül, szánalmasan ahogy eddig!

BiG74 Bodri 2017.09.15. 12:40:02

@Dorottya Veres:
Már megint elcsúszott néhány neuron, vagy egyszerűen nem veszed észre, hogy félre beszélsz.

rasztaszív 2017.09.15. 12:40:47

@Cycmen: milyen jó,hogy te a poszttal foglalkozol...:)

Cycmen 2017.09.15. 12:41:16

@BiG74 Bodri: Mi rosszat tettem? Amit megfogalmaztam az köztudott, azt hogy nem PC meg leszarom!

Cycmen 2017.09.15. 12:44:14

@rasztaszív: milyen jó,hogy te a poszttal foglalkozol...:)

Már írtam rá! Keresd meg, válaszolj! Legalább elválik mit is tudsz! :))))

2017.09.15. 12:44:23

@Kristóf Tarnay: Kár velük vitatkozni, ez a váradijános, dorottyaveres fizetett bérkommentelők, őket a tények nem fogják összezavarni. Az a munkájuk, hogy előadják magukat, meg sorosozzanak egy jót. full fogyatékos banda, minden blogban mindig ugyanezek előadják magukat. Már csak birca hiányzik, de őt az oroszok fizetik, lehet neki még nem szóltak. Nyugodtan szétnézhetsz bármely politikai blogban, ezek a fizetett narancskomcsik ott lesznek és sorosoznak, ezért kapják a pénzt. Észérvekkel emiatt nem lehet rájuk hatni. Választhattak volna tisztességesebb munkát is, de arra nem voltak alkalmasak.

BiG74 Bodri 2017.09.15. 12:44:41

@Cycmen:
A pc én is leszarom, de melyik megjegyzésemre reflektálsz?

rasztaszív 2017.09.15. 12:49:54

@Cycmen: te figyu,te kezdtél azon háborogni,hogy egy ellenzéki blogon még meg mernek nyilvánulni az ellenzékiek.
aztán jöttek a képességek,meg a szánalmasság.
rólad már láthatjuk,mit tudsz:)

Cycmen 2017.09.15. 12:53:57

@BiG74 Bodri: a kollégád @Cycmen: is, mert kicsit arrébb ő nem a külsőt bírálta, hanem konkrétan megnyilatkozott a pénzeszsidrákozással.

2017.09.15. 12:58:51

@okostojas007: "Kár velük vitatkozni, ez a váradijános, dorottyaveres fizetett bérkommentelők, őket a tények nem fogják összezavarni. "

Ahogyan látom, számodra sem gond a valóságot görbíteni a téveszméidhez...na, de ez egy ilyen sötét objektum esetében, mint amilyen te is vagy, tulajdonképpen nem is meglepő.

Ha már úgyis szóba kerültek az észérvek, akkor miért pont te vagy az, aki ostoba feltételezésekre alapulva próbálja az ellenvélemyényt megfogalmazókat elhitelteleníteni? Fizetett ügynökök, persze... a 444 meg a független civil újságírás főhadiszállása, Soros többtízmilliós apanázsával a zsebben :)

Cycmen 2017.09.15. 13:01:16

@rasztaszív: Aha! Gondoltam, hogy csak ennyire vagy képes! Na ásd el magad!

Az ellenzéki blog problémát különben ti kezdtétek hogy mit keresünk itt ( jó rövidtávú a rövidtávú memóriád, sebaj, így kevesebb a probléma igaze? :))) haver) az meg amit te a részetekről megnyilvánulásnak nevezel, inkább lelkivilág kivetülés!

BiG74 Bodri 2017.09.15. 13:02:14

@Cycmen:
Jah! Csak zsidóztál, de ez apropóján Dorottyának szóltam.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.15. 13:02:51

Nem értem miért érzik szükségesnek a ballibek szervilis seggnyalói, hogy lépten nyomon a független jelzőt magukra aggassák ?

Ettől jobban feláll nekik vajon ?

2017.09.15. 13:03:02

@rasztaszív: "európában viszont miattatok néznek minket cigánynak."

Aztán azzal mi is a baj? A cigány éppen olyan európai népcsoport mint mittudomén a baszkok, vagy a frízek, lappok... nem szégyen az. Némi elfojtott rasszizmust érzek ki a panaszod mögül. Ne fogd vissza magad, csak ahogyan a kocsmában szoktad, baráti társaságban. (Azért a cipőmre ne hányj, ha kérhetem...)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.15. 13:04:43

Megjegyzem a kis szarosok a komcsi érában is szépen teljesítettek volna.
Most is parancsra teszik, amit Soros gazdi diktál.

Cycmen 2017.09.15. 13:08:23

@BiG74 Bodri: Dorottyának szóltál, én meg elolvastam és mivel említésre kerültem úgy éreztem reagálnom kell! Ha rosszallod írd meg és nem teszem többé!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.15. 13:10:13

@Dorottya Veres:

A ballibek azzal áltatják magukat hogy 200-an ők a többség, mikor parasztkodnak az utcán, és csürhe módra füttyögnek.

Azt gondolják, hogy a fórumokon minden más véleményen levő az fizetett provokátor.

Hogy aki nem nyalja a migsránsok seggét, az Fideszes.

Aztán 4 évente választásokon kénytelenek kinyitni a szemüke,t és szembesülni azzal, hogy bizony éppen ők azok akik leszarható, és társadalmilag semennyire se támogatott álláspontot képvsielnek folyamatosan.

Ezt ilyenkor feloldják egy DIKTATÚRA! felkiálltással, majd kezdik elöröl.

Go to 1

BiG74 Bodri 2017.09.15. 13:15:03

@Cycmen:
Amíg ilyen kultúráltan teszed nem zavar, ha zavarni fog akkor meg ignorálom személyed, de hogy teszed/ nem teszed az a te dolgod.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.15. 13:18:10

index.hu/kulfold/2017/09/15/politico_orban_nyeresre_all_a_migracios_vitaban/

Orbán Viktort sokan szidják az Európai Unióban bevándorlóellenes retorikája, a határkerítés felépítése és a menekültügyi kvóták elutasítása miatt, közelebbről nézve azonban világosan látható, hogy a magyar kormányfő nyerésre áll a migrációs vitában - írta a Politico.eu brüsszeli cikkét szemléző MTI.
„Ezt Brüsszelben senki nem akarja hangosan kimondani, de Orbán Viktor nyerésre áll a migrációs vitában” – írták a cikkben, hangsúlyozva, hogy az uniós vezetők többsége az utóbbi időben átvette a magyar álláspont egyes elemeit.
...
A Politico által megkérdezett uniós tisztségviselők szerint bizonyos területeken a magyar megközelítés egyszerűen a józan észt képviseli, de az EU vezetése ennek ellenére továbbra is elkötelezett a nyitottság politikája, a legális bevándorlási csatornák kialakítása mellett.

rasztaszív 2017.09.15. 13:19:28

@Cycmen: arról beszélek,amihez én hozzászóltam.te meg beszélsz félre.vajon miért...?:)

rasztaszív 2017.09.15. 13:21:10

@Dorottya Veres: a cigánykodás nem származási kérdés,hanem egy mentalitás,ami történetesen egy népcsoportról lett elnevezve.
példának itt vagytok ti.

Cycmen 2017.09.15. 13:26:39

@postumus mumus: Az hogy pofánbaszom őket nem jelenti azt hogy hozzájuk szólok. Egyszerűen, szó nélkül pofánbaszom őket.

Szerintem te senkit nem tudnál pofánbaszni, utoljára a feleségedet basztad pofán 85-ben a munkásőr majálison, de azt is megbántad mert azóta nem kaptál pinát és itt frusztráltkodsz emiatt!

2017.09.15. 13:29:43

@rasztaszív: :)
Akárhogyan nézzük, eléggé negatív kontextusban jelenik meg egy népcsoport neve :)
Mert nem azt mondod, hogy Hé, öreg, ne lapposkodj már! Gondolom a túlságosan anyagiaskodó, számító, ügyeskedő embereket meg reflexből lezsidózod;)
Ne szégyenlősködj, érezd magad otthon, ami a szíveden, legyen a szádon!

Cycmen 2017.09.15. 13:30:24

@rasztaszív: .vajon miért...?:)

Ne akarj megérteni, nincs meg hozzá a képességed! A releváns kommentemre sem tudtál semmit írni hiába kértem.

rasztaszív 2017.09.15. 13:33:16

@Dorottya Veres: nyugi,azt is teszem:)nem én tehetek róla,hogy az általatok képviselt magatartásforma melyik népről lett elnevezve.

rasztaszív 2017.09.15. 13:34:34

@Cycmen: ó,hát persze,a te magasröptű mocskolódásodat senki nem érti...:)

2017.09.15. 13:40:24

@rasztaszív: No, ha összesodort a sors egy ekkora világverő humánetológussal sodort egy blogba a szél, rögtön élnék a kínálkozó alkalommal és megkérnélek, fejtsd már ki bővebben, mit is értesz a cigánykodás alatt és ennek milyen jeleit véled a 'mi ' viselkedésünkben felfedezni?

rasztaszív 2017.09.15. 13:44:42

@Dorottya Veres: nagyjából a mások lenézésével párosuló bugyuta ravaszkodásról beszélek,és a tisztesség teljes hiányáról.

rasztaszív 2017.09.15. 13:47:11

@Dorottya Veres: a többit majd később,most nálatok értelmesebb állatokat kell etetnem:)

Thunder_th 2017.09.15. 13:47:18

@Dorottya Veres:
"Valószínű... de akárhogyan nézzük, még mindig nagyobb olvasótábort tudhatnak maguk mögött, mint pl. a 444, meg a B1, és a blib blogszcéna többi kisebb-nagyobb 'hír és véleményforrása'"

Rendben nézzük akárhogy. origo vs index. Online látogatottságmérés szerint az index olvasottsága nagyobb. 444 vs 888, (Egyiket sem olvasom személy szerint), de itt a 444 látogatottsága sokkal magasabb. index blogszféra vs origo blogszféra, más néven blog.hu vs postr.hu? Na erről nem találok adatot, lehet, hogy a postr.hu már nem is létezik? Hol van a nagyobb olvasottság?

Cycmen 2017.09.15. 13:49:57

@Dorottya Veres: Nem hiszem hogy menni fog! Én sem tudom rábírni semmi értelmes diskurzusra!
Lehet hogy verset írok neki,ezzel a kezdettel, hogy:

bekapta a faszta
raszta,
feje tiszta paszta,
haja attól raszta!

De lehet hogy ez sem tetszik majd neki!

Cycmen 2017.09.15. 13:53:02

@rasztaszív: : a többit majd később,most nálatok értelmesebb állatokat kell etetnem:)

Adni kell a csirkéknek? Jegyezd meg melyiket dugod meg, nehogy muterod levágja vasárnapra, mert abból zavaros lesz a leves! :)))))))

2017.09.15. 13:55:25

@rasztaszív: Ebben az esetben nem értem, miért nem liberáliskodásnak nevezték el, vagy szimplán liberálfasizmusnak. Mert nálatok ez a legtöbbeknél messze karakteresebben jelenik meg és a tetejében még folyamatos fenyegetőzéssel , trágársággal és rágalmazással ötvöződve jelenik meg :)
A legalpáribb mocskolódás pont az a viselkedési stílusjegy, ami az általad emlegetett népcsoport pogromjaikor megfigyelhető és pont ugyanezt tapasztalni nap mint nap a balliberális médiumok fórumain. Vagy a mindent elnyomó moderációt. A fifikásabb bloggerek szimplán kinyilatkoztatás formájában kommunikálnak, véleménynek (még egyetértőnek se) helye nincs! Valahogy olyan 1984 fíling lengi be ezeket a helyeket :)
Olvass végig egy kommentfolyamot a 444-en, vagy a B1-en, de testszőlegesen bárhol, ahol megjelenik a forradalmi hevülettől elvakult ellenzéki véleménykommandó.

Bolshevik 2017.09.15. 13:55:39

@rasztaszív: "sőt,lassan az egész eu megismeri,és megérti, miről is van szó.európa cigányai lettünk miattatok. "

ugy van tesó! a politiko már le is irja hogy az orbánbasi europát is mekfertözte a nácizmusával!

www.politico.eu/article/viktor-orban-migration-eu-has-won-the-argument/

2017.09.15. 14:06:29

@Bolshevik: Ehhh... orosz dezinformációs csatorna...

Te tudtad, hogy az ameriakai elnököt is az oroszok választották??

2017.09.15. 14:20:08

@Dorottya Veres: 0 bejegyzést írt és 1716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2017.04.15. óta tag.

nincs is több kérdésem.. szokásos narancskomcsi terelés, és utána jön a 444-el .. kabaré :)

milyen érdekes, a kis bérkommentelő többet szövegel 3-4 hónap alatt, mint én 3-4 év alatt.. megkell dolgozni azért a pénzert, igaz e, kis bérkomcsi :)
de persze szigorúan csak munkaidőben :)
mikor jár le a műszak, kiskomcsi?
Van esetleg rendes meló is emelett, vagy ezt már annyira jól fizeti a fityisz, hogy meg lehet élni belőle?
Olyan aranyos, hogy mindig pár hónapos (néha pár napos) nickel osztják ugyanazt, amit előtte batyu néven , vagy más néven csináltak.
Gondolom ha a 888-on bohóckodsz a többi narancskomcsival, azért nem fizetnek, csak itt kell játszanod az agyad, hátha pár bizonytalant meggyőzől, milyen sokan vagytok.

2017.09.15. 14:41:26

Bolshevik
0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2017.09.13. óta tag.

gyűlnek a naracsos bérkommentelő kommunisták... nagyon komoly :)

odysszeusz 2017.09.15. 14:44:26

@Cycmen: A problémát a magyar parlamentben keresd...mindenkor!! Ezek az úriemberek...azaz emberek kezébe adatott a bejuttatásukkor!!!...hogy TEGYENEK. Tudod? Tegyenek...hozzanak olyan törvényeket amelyek megszüntetik mindazt amit írtál...meg a gyerekekből éldegélést...DE NEM TESZNEK SEMMIT!! ÉRTED? Tehetnének de nem. Miért, adódik a kérdés...ezt is pontosan tudod...mert szavazatokat veszítenének...pl. a Farkinca Flóri bandájáét!! "Ameddig a romák a Farkincában látják a kisebbség jövőjét addig az a 1,6 milliárd magyar dollár nem pénz a magor adófizetőknek meg mi a nagy zsiványok is maradunk a moslékos dézsa mellett." Csak magorra fordítottam,,, hogy értsd. Szóval NEM a cigányokkal van itt a baj...

rasztaszív 2017.09.15. 14:47:10

@Dorottya Veres: liberálfasizmus,mi...?:)na,ez a tipikus másokra mutogató bugyuta ravaszkodás.
magyarul cigánykodás.

arckönyv 2017.09.15. 14:49:23

nem sok örök érvényű szabály van az univerzumban, de a politikus hazudik a fideszes meg hülye mint a segg viszont az.

rasztaszív 2017.09.15. 14:50:45

@Cycmen: halakról van szó.egy csirkét te már föl sem érnél ésszel...:)

Cycmen 2017.09.15. 14:50:52

@odysszeusz: Szóval NEM a cigányokkal van itt a baj...

Nem hát! Én nem tanulok, én nem dolgozom, én bűnözök, rasszista vagyok és másban keresem a hibát!
Menj már a liberális korrekt dumáddal!

2017.09.15. 14:51:16

@rasztaszív: ugyan, azt hiszed kapsz választ a felvetéseidre? :) mindjárt előkeresi a brossúrát, amit az eligazitáson kapott, hogy erre milyen terelést kell beírni :)

rasztaszív 2017.09.15. 14:54:39

@Bolshevik: amit orbán,és a kakaduja előad,az színtiszta cigánykodás.

Cycmen 2017.09.15. 14:55:13

@rasztaszív: : halakról van szó.

Ahha! Megetetted a guppikat vízibolhával! Ez tartott ennyi ideig? Mi van ha komolyabbat kéne csinálnod! Szart sem ér a munkád , persze hogy itt tart az ország! :D

Sir Galahad 2017.09.15. 15:01:02

Nem értem a szerző felháborodását. Egy csapat fiatal politizál, a velük egyet nem értők ugyancsak a politika - olykor kevéssé nemes - eszközeivel ellenük fordulnak. Mi ezzel a baj? Így működik a politika. Az lenne a baj, ha nem lehetne politizálni, vitázni, küzdeni egymással. Szerintem pont így fogják megszerezni azt az edzettséget, ami felnőtt korukra segíti majd őket abban, hogy ne legyenek olyan nyámnyilák, mint mondjuk a jelenlegi baloldali ellenzék politikusai.

rasztaszív 2017.09.15. 15:02:26

@Cycmen: fingod nincs,miről van szó...:)csak a pofád nagy.tipikus fideszes:)))

Cycmen 2017.09.15. 15:02:54

@odysszeusz: Persze hogy ellopja a Flóri, előtte az Aladár lopta a másik oldalról nem emlékszel?
Azt mondd csak meg, mi a büdös francért kell pénz? Mi a büdös francért tartunk ott, hogy integrálni kell őket ezer generáción keresztül? Most jöttek vagy mi a tököm? A befogadásról ne ugass nekem, itt élek, akik normálisak azoknál szarik a környezet arra hogy cigány, a kutya nem bántja őket!

2017.09.15. 15:03:44

@okostojas007: Elvtárs, hidd, amit hinned kell, hogy oldódjon a kognitív disszonancia.
Ha nem a fátter Junoszty tv-jén át néznéd a világot, felfedeznéd, hogy mennyire sokszínű is az. Persze akkor már talán te is kínosnak éreznéd, hogy ilyen monokróm érvekkel próbálod megmagyarázni a világot magad körül. "Aki nem ért velem egyet az fizetett narancsbolsi/FideSS bérenc, rogáncsicska, esetleg Putyinszopó ...
Nem kispajtás... ennél messze (számodra) bonyolultabb a helyzet. Messze nema szívem csücske a jelenlegi bagázs, soha nem is volt az. Mégis az elsők között fogok rájuk szavazni 2018.-ban (először!) mert ha valamit nagyon nem szeretnék, az az, hogy ti a hatalom közelébe kerüljetek újfent. Szavaznék én másra is, ha lenne valós alternatíva... de nincs. Így bármennyire is unom már a fideszes potentátok disznóságait, úgy gondolom, hogy Mo.-számára még mindig kisebb kockázat és költség őket hagyni a hatalomban, mint újra ráaszabadítani az országra egy olyan ellenzéki koalíciót, amelynek több pártelnöke van, mint tagja és amelynek vezetői néha már önmaguktól is elhatárolódnak és önmagukkal sem tudnak mindig egyetérteni.
Amúgy meg érdemes lenne megpróbálkoznotok a veletek nem teljes véleményazonosságban lévőket meggyőzni, ahelyett hogy folyton legyőzni akarjátok őket. Ez az első lépés az ország valamikor irányítása felé, amikor a választók el fogják hinni, hogy vezetni akarjátok az országot és nem uralkodni annak polgárai felett...ahogyan elnézem, hosszú még az út..

2017.09.15. 15:05:49

@rasztaszív: Jól van, lapozzál már... vagy maradj csendben.

rasztaszív 2017.09.15. 15:06:02

@Sir Galahad: barátom,itt nem csak a politika kevéssé nemes eszközeiről van szó,hanem arról,hogy mindezt közpénzből teszik.
a kormány dolga a kormányzás,nem minden ellene felszólaló fikázása,és lehetetlenné tétele.

Cycmen 2017.09.15. 15:07:26

@rasztaszív: fingod nincs,miről van szó...

Nincs hát mert titkolod! Milyen hal? Azt ne mondd hogy angol na, mert az sznob hal egy magyar prolinak! Ha aranyhal, akkor kívánj valamit, csak ne jó napot könyörgöm! :D

rasztaszív 2017.09.15. 15:07:35

@Dorottya Veres: hát győzzél meg,ahogy másoknak tanácsolod...:)

rasztaszív 2017.09.15. 15:08:58

@Cycmen: gondolom,neked kényelmesebb lenne erről beszélni...:)

2017.09.15. 15:11:18

@rasztaszív: Majd az idő eldönti.. ha belegondolok, hogy 2 évvel ezelőtt migránsválság sem volt (állítólag..) és eleinte a kerítés is a koncentrációs táborok visszatértét jelezte egyesek számára, azóta elég rendesen fordulni látszanak a vitorlák a szélben. Amikor a NATO főtitkár bemondja a frankót, hogy Orbán a kerítésépítéssel meglépte azt, amit minden Eu határállamnak meg kellett volna tennie... akkor már érdemes elgondolkodni és bizonyos nézeteket revidiálni...

Sir Galahad 2017.09.15. 15:11:46

@rasztaszív: Vagy nagyon naiv, vagy nagyon fiatal vagy, ha azt hiszed, csak a mostani kormányra jellemző, hogy pénzeli a vele rokonszenvező médiát. Tényleg jó lenne, ha az aktuális kormány kizárólag a kormányzással foglalkozna, de ilyen nem volt, nincs és szerintem nem is lesz soha.

2017.09.15. 15:12:39

@rasztaszív: Minek győzzelek meg? Nem akarom, hogy 4/5-e legyen a fidesznek, még a 2/3 sem biztos, hogy szükséges. Amúgy meg ti fogjátok legitimálni a választást :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.15. 15:15:57

@Sir Galahad: Hogy ilyenkor nem szakad rád a plafon b+.

Sir Galahad 2017.09.15. 15:17:02

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: Igazad van, egyszerűbb egy ilyet ideböfögni, mint cáfolni, amit írtam.

rasztaszív 2017.09.15. 15:18:09

@Dorottya Veres: azt csak ti akarjátok bemagyarázni,hogy itt minden ellenzéki letagadta a menekültválságot.ezzel kapcsolatban egy dologban van európai közmegegyezés : a fideszes embertelenség nem tolerálható.

rasztaszív 2017.09.15. 15:18:46

@Dorottya Veres: de akkor miért várod el,hogy mások meg meggyőzzenek...?

Cycmen 2017.09.15. 15:19:10

@rasztaszív: : gondolom,neked kényelmesebb lenne erről beszélni...:)

Fingod nincs milyen hal! A szomszéd bízott meg mi? Elment nyaralni és odaadta a kulcsot! Fel ne gyújtsd neki mire visszajön! Elalszol cigivel az ágyában amíg a pornóira vered és kész a baj!

rasztaszív 2017.09.15. 15:20:13

@Sir Galahad: ilyen nem volt még,hogy egy kormány csakis az ellenzék fikázásával foglalkozzon - normális kormányzás helyett.

2017.09.15. 15:31:53

@rasztaszív: Nehéz a felfogásod... ti akartok kormányt váltani, nektek kell komoly társadalmi bázis (80000-100000 ember nem az) illetve nektek KELLENE. Ám 8 év alatt nem tudtatok a mérési hibahatár környékéről elmozdulni a féltucatnyi párttal. Továbbra is hiszitek, hogy az agresszív, hangos nyomulás elfedi a társadalmi beágyazottság nagyfokú hiányát. Ha ezen változtatni terveztek és nem újfent arra apelláltok, hogy jön valami külső erő, ami majd kormányra segít benneteket, akkor rengeteg embert kell meggyőznötök arról, hogy alkalmasok vagytok, hogy a választóitok értékrendjét elismerve, azt magatokévá téve azok érdekeit akarjátok képviselni és érvényesíteni. Csak akkor sok dolgot el kellene végre engedni és fel kellene hagyni a nyugat előtt hasoncsúszkáló szervilis magatartással. A potenciális választóitok (ha minden igaz...) egyelőre még itt, a határokon belül élnek .. nem Szíriában, nem El Salvadorban, nem Eritreában és nem Mozambikban. ... és sajnos szembe kell azzal is nézni, hogy bizony vannak köztük keresztény gyökerű, konzervatív értékrendet preferáló emberek is.
Én amúgy, hogy a magam nevében nyilatkozzam, elárulom, hogy mindig nyitott vagyok , várom az új lehetőségeket és szeretném a jobbat választani a szóbajöhető lehetőségek közül. Ám amíg a jelenlegi ellenzék nem megy keresztül megtisztuláson és átrendeződésen, addig kénytelen-kelletlen a kisebbik rosszra kell szavazzak.

2017.09.15. 15:34:55

@Dorottya Veres: olyan aranyos, ahogy kapálózol :)
ahogy nézem, téged már karakterenként fizetnek, látom fejlődik ez az iparág is :)
Tipikus narancskomcsis szerecsenmosdatást nyomsz.. multkor is voltak nickek, kik már azt is tagadták, hogy fidesz fanok, ezt a sablont is ellőttétek már, a takonygerinc alapkövetelmény a felvételnél, igaz? :)
Mesélj már fideszcsicska, kik azok a "ti"? most jön az, hogy majd elmagyarázod, hogy én kire fogok szavazni? :) Én egyedül vagyok, nem egy bérkommancs irodában ülök, mint te, és elárulok egy titkot, fogalmam sincs, kire szavazok, egyenlőre azt tudom, kire nem.

2017.09.15. 15:35:41

@rasztaszív: "normális kormányzás helyett."

Rövid az emlékezeted... segítsek? Egy szemüveges, hiperkinézisben szenvedő fickóra gondolj! Megvan? Az is, amikor teljes beismerésben valott arról, hogy hat éven át lovak közé dobva a gyeplőt, nézték, hogy miként robog az ország szekere a szakadék felé?

rasztaszív 2017.09.15. 15:37:36

@Dorottya Veres: nektek,kormányról nem az ellenzékkel kellene foglalkoznotok.nektek normálisan kormányozni kellene.és mégis csak a fikázást nyomjátok.közpénzből,és nem kevésből.

2017.09.15. 15:39:04

@okostojas007: Ne haragudj, képtelen vagyok a szintedre ereszkedve kommunikálna. Ha nem bánod, ezért én nem is erőltetném a következőkben. Ha szintet leszelképes ugrani és a prosztó stílust levetve , a személyeskedésen túllépve érvekkel előhozakodni, akkor jelezz.

"és elárulok egy titkot, fogalmam sincs, kire szavazok, egyenlőre azt tudom, kire nem."
Ez a te bajod... én mindkét kérdésre tudom a válaszom, ám a jövő nem végleges (ahogyan felétek a múlt sem ;) )

rasztaszív 2017.09.15. 15:39:08

@Dorottya Veres:na,látom maradt a gyurcsányozás...:)

Sir Galahad 2017.09.15. 15:48:02

@rasztaszív: Kezdjük azzal, hogy "normális kormányzást" a Medgyesi-Gyurcsány-Bajnai kormány sem folytatott, amelyik majdnem csődbe vitte az országot. De ha megyünk vissza az időben, a korábbiak sem nagyon, lásd Horn idejében például a Bokoros-csomagot vagy Antall idejében a rablóprivatizációt. A jelenlegi kormány ebből a szempontból nagyjából átlagos teljesítményt nyújt, legalábbis szerintem. Van, amit jól csinálnak, van, amit nagyon rosszul.

Aztán hogy a jól-rosszul kormányzás mellé melyik kormány mennyit fikázta az ellenzéket, az sem olyan egyértelmű, mint ahogy látod. Az Antall-kormány idején például valóságos szellemi polgárháború folyt Magyarországon, de nem voltak sokkal különbek az utódok sem. Talán a Horn-kormány meg az első Orbán-kormány idején volt egy kicsit kevesebb az ellenségeskedés, de lehet, hogy vannak, akik ezzel is vitatkoznának.

Szóval szerintem érdemesebb a dolgokat egy kicsit nagyobb perspektívából is nézni, nem mindig elég annyi, hogy orbántakaroggy.

2017.09.15. 15:50:18

@rasztaszív: Arra gondolsz, hogy már réges régen IMF hitelért kellene kilincselnünk? Vagy hogy az utolsó villanyoszlopot is el kellett volna adnunk az E-On-nak? Esetleg a 2 szülő (1 nő-1 férfi...) 3 gyerek, 3 szoba 4 kerék 'modellt' ki kelett volna egészítenünk 1 migránssal is?
Az ellenzék jobban tenné, ha a kormányzás számonkérése helyett végre előállna a saját elképzeléseivel-programjával. Az ország gazdasági helyzete stabilizálódott és ha lassan is, de javul. Ezt neked is észre kell venned a zsebedbe nyúlva (már ha dolgozol) és amellett, hogy a fideszkommancsok (na, milyen tanulékony vagyok, mi?) mindent kétszer is ellopnak, azért elég rendes támogatásokkal járulnak hozzá a dolgozó és családot építő polgárok életéhez. Az ország biztonsága messze az Eu átlag felett van, még bizonyos réges-régen meglévő problémák ellenére is, a foglalkoztatás terén elég jelentősek az előrelépések, a munkanélküliség helyére a munkaerőhiány lépett és a reálbérek is elég karakterisztikusan emelkednek. Tudom, a buzik és a transzneműek helyzete továbbra sem elég európai, de majd egyszer azon a téren is megtesszük a szükséges lépéskete.

2017.09.15. 15:54:02

@rasztaszív: B+... a múltat nem kiradírozni kell, hanem értékelni,megérteni, tanulni belőle. ...ehhez meg ráadásul még nem is kell 75-80 évet visszamenni az időben ;)
tetszik vagy sem, elfelejtenétek, vagy sem, akkor az ország a ballib kormány felelőtlensége miatt kritikus helyzetbe került. (Most azon nem állok le morfondírozni, hogy ez csak nézőpont kérdése és voltak, akiknek éppenséggel ez volt a nagy lehetőség pillanata... amiért 'dolgoztak'..)

6.Lenin 2017.09.15. 15:54:14

A hozzászólások elolvasása utáni pillanat...

-Azért mi ballibák nagyon okosakat írunk.
-Igen, te is, de én is.
-Igen, mindannyian.
-A narancsosak, meg mindenki más hülye.
-Igen, rajtunk kívül mindenki hülye, de valamit azért nem értek.
-Ne bassz, mit nem értesz? Olyan nem létezhet.Mi lenne az az 1 dolog?
-Mi a faszért vagyunk a béka seggénél?
-Izé... Bevallom, ezt én se értem, de már mondtam, hogy rajtunk kívül mindenki hülye.
-De akkor miért szeretnénk, ha ránk szavaznának?
-???

rasztaszív 2017.09.15. 15:57:52

@Sir Galahad: sztrádákat építettek,nem stadionokat,meg kisvasutat a miniszterelnöknek.az én szememben ez valahogy sokkal normálisabb.

szerintem meg teljesen egyértelmű,hogy ennyi energiát,pénzt még egy kormány sem áldozott itt az ellenzék lejáratására.

2017.09.15. 15:58:44

@Dorottya Veres: nulla érvet sorolsz fel, csak a szervilis hazudozás maradt, és terelsz :) ahogy tetted eddig is, hisz ezért fizetnek, ahogy nézem a NER rendszeréből kibukott magyartanárok is kapnak már bérkommentelői állást, aranyos :)
nulla saját gondolat mellett ugyanazok a panelek jönnek, csak most szebben megfogalmazva: migráns, soros, gyurcsány, libsi, bolsi, elmult8év.
Ismerek olyat, kinek bírná ezt a munkát a gyomra, mennyit fizetnek ezért?

2017.09.15. 16:00:55

@rasztaszív: A metróról megfeledkeztél, pedig azé' az is szép nagy és jó drága beruházás vót ám.. a Strabag-demokrácia örök mementója, bár a völgyhíd-alagút kombó sem piskóta!

rasztaszív 2017.09.15. 16:01:51

@Dorottya Veres: már megint be akarod magyarázni,hogy én mit gondolok...:)

a ballib kormányok pótolták azokat a beruházásokat,amiket az első fidesz dúlás idején elszabotáltak.ez kinek a felelőtlensége?!

2017.09.15. 16:02:01

@Dorottya Veres: mondja ezt az a narancskomcsi amelyik leszavazta az ügynökakták nyilvánosságrahozását, és mindent 50 évre titkosít.. mesélj még, mit kéne tanulni az eltemetett multból? hogy az egész brigád, kinek dolgozol egy az egyben azok, kik 89 előtt tolták a párt szekerét?
de tudjuk, a fideszes kommunisták jó kommunisták, nem úgy a maszopos kommunisták

Cycmen 2017.09.15. 16:02:55

@rasztaszív: :na,látom maradt a gyurcsányozás...:)

Huhh, majd elfelejtettem!
Szemlőhegyigeci!Szemlőhegyigeci!Szemlőhegyigeci!Szemlőhegyigeci!Szemlőhegyigeci!

2017.09.15. 16:03:23

@Dorottya Veres: a strabag most is épít, vajon miért? a szomszéd utcát is most ők csinálták 2017ben..., biztos csak véletlen.. maszop-fidesz ugyanaz a pénzmosoda banda, csak a fityisz gerinctelenebb.

rasztaszív 2017.09.15. 16:03:41

@Dorottya Veres: igen jó drága volt.nem kis részt azért,mert leállították,és újra kellett indítani.ez kinek is a felelőtlensége...?

Sir Galahad 2017.09.15. 16:04:09

@rasztaszív: Igen, csak közben csődbe vitték az országot, a munkanélküliség meg az egekben volt. A stadionok meg a kisvasút nekem sem hiányozna, de azt el kell ismernem, hogy a gazdaság most rendben van. Amit a másik kérdésre írtál, az meg egy szubjektív érzés - jogod van hozzá, akár van valóságalapja, akár nincs.

rasztaszív 2017.09.15. 16:08:04

@Sir Galahad: a gazdaság most nem kis részt azoktól a beruházásoktól van rendben,amiket azok a csúnya ballibek csináltak,amire azután külföldi beruházások települtek.

2017.09.15. 16:16:22

@okostojas007: Menjünk egy picit visszább az időben: Zétényi-Takács törvény, amit a kormány megszavazott és Göncz Árpibácsi kézzel lábbal hadakozva is, de megakadályozott az akkori liberális ellenzékiek hathatós asszisztálása mellett.. Pető bajtárs alakítása különösen emlékezetes volt, ha emlékszel a Pető-Kónya vitára...
(Mielőtt csapdába lépnél, pontosan tudom, kik szavaztak akkor a törvény ellen, nem véletlenül írtam liberálisokat...akik körül mily meglepetés, Filantróp György is ott sertepertélt)

rasztaszív 2017.09.15. 16:17:36

@Cycmen: ne mutogass,mert rászoksz a lopásra.de lehet,már késő...

Sir Galahad 2017.09.15. 16:17:58

@rasztaszív: El lehet vitatkozni azon, hogy mekkora az a "nem kis rész". Egy biztos, rossz gazdaságpolitikával még az előd kormányok pozitív beruházásaival együtt sem állnánk úgy gazdaságilag, mint most.

2017.09.15. 16:19:30

@rasztaszív:"a gazdaság most nem kis részt azoktól a beruházásoktól van rendben"

Ezt most nem értem... akkor az ország gazdasága rendben van, vagy sem?

rasztaszív 2017.09.15. 16:23:41

@Sir Galahad: a külső körülmények szerencsés alakulása nélkül sehol nem lennénk.normális gazdaságpolitikával viszont megtarthattuk volna a vezető helyünket a térségben.

rasztaszív 2017.09.15. 16:24:36

@Dorottya Veres: talpon vagyunk,de messze nem a fidesznek köszönhetően.

VaradiJanos 2017.09.15. 16:37:46

@Dorottya Veres: vicces, hogy pont ez a barom halálakorr.... vádol téged soknicküséggel, mikor hetente, de akár újabb indexes hírekként változtatja a nevét .... ez az élete

kvadrillio 2017.09.15. 16:42:01

Kiadványok
Epizódok a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának több mint 30 éves magyarországi tevékenységéből
november 2016
English
SOROS ALAPÍTVÁNYOK RENESZÁNSZA, FŐLEG EURÓPÁBAN !!!
Epizódok a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának több mint 30 éves magyarországi tevékenységéből
Fájlok letöltése
Epizódok a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának több mint 30 éves magyarországi tevékenységéből
1.31 MB pdf

A ma már több mint 100 országban működő Nyílt Társadalom Alapítványok története 1984-ben kezdődött, amikor Soros György megalapította első jótékonysági alapítványát az akkor még kommunista Magyarországon. A Magyar Soros Alapítvány néven induló szervezet fejlődése az évek során mindig is reflektált a Magyarországon kibontakozó drámai eseményekre.

A legkorábbi fejlemények hozzájárultak azoknak a prioritásoknak a kialakulásához, amelyek a Nyílt Társadalom Alapítványok munkáját mind a mai napig meghatározzák. Ez a kiadvány azt írja le, hogyan alakult az elmúlt három évtizedben a Magyarországon végzett munkánk, hogyan lett egyre kiterjedtebb, és hogyan vált részévé számos terület az újságírástól az oktatáson át az egészségügyig. A Nyílt Társadalom Alapítványok továbbra is támogat magyarországi csoportokat, évente az egymillió dollárt is meghaladó mértékű támogatást nyújtva több mint harminc magyar civil szervezetnek.

...ÜHÜMMM..M..MMM....30 ÉVE TEVÉKENYKEDNEK........AZÓTA AZ EGÉSZSÉGÜGY KB. A BÉKA SEGGE ALÁ CSÚSZOTT MŰKÖDÉSILEG,...... AZÓTA AZ ÚJSÁGÍRÁS IS A BÉKA SEGGE ALÁ CSÚSZOTT MŰKÖDÉSILEG, .......AZÓTA AZ OKTATÁS IS (PLÁNE !), A BÉKA SEGGE ALÁ CSÚSZOTT MŰKÖDÉSILEG !!!.. ÉS DRASZTIKUSAN NŐTT A NYOMOR, A SZEGÉNYSÉG IS !!!.....VISZONT....., ...AZÓTA EZ A KAMU-ALAPÍTVÁNY, A MAGA 100 ORSZÁGBELI MŰKÖDÉSÉVEL..,KÜLÖNFÉLE PÁLYÁZATOK LEHÍVÁSÁVAL IS..., SOK MILLIÁRDOS NYERESÉGRE TETT SZERT, GYARAPÍTVA SOROS-BÁTYÓ GAZDAGODÁSÁT !!!!! .....SZERETNÉM LÁTNI, HOGY MENNYIVEL IS ???!!!

Cycmen 2017.09.15. 16:46:05

@rasztaszív: Na most olvastam az INDEX nevű független objektív mértékadó hírportálon, hogy Gyurcsány nem mer egyéniben indulni, mert fél, hogy kimarad a parlamentből!l index.hu/belfold/2017/09/15/gyurcsany_elindul_egyeniben_egy_feltetellel_lezarult_a_dk_partszavazasa/

Elég gazdag a privatizációból, meg azóta is lopott hozzá, megvehetne egy borsodi falut és a nevére írathatná a füstös lakosságot! Ugyanolyan erkölcsű Gyurcsányból lenne egy csomó és azok biztosan megválasztanák a rokonyt!

VaradiJanos 2017.09.15. 16:52:51

@postumus mumus: tévedsz, mosogatófiú, nem az a motiváció, egész egyszerűen jól esik idegesíteni a rühedék fajtádat

VaradiJanos 2017.09.15. 16:56:48

@postumus mumus: "És mi a pénzeszsidrák terminus technikusa? Aki kormányhű az jó pénzeszsidrák, aki nem kormányhű az rossz pénzeszsidrák? A kormányfüggetlen nevében is benne van, aki nem szopja le orr bánt. Mit nem értesz ezen?"
Eddig bírtad a nagy bojkottot, rühedék?

2017.09.15. 16:57:21

@Dorottya Veres: szokásos hazudozás megint.. ki is szavazott ellene akkor? viktorka, mert a faterját is elküldték volna 1 körre a többi komcsi haverjával együtt?
ja az nem számít, mert most már Göncz-be is bele kell rugni, hisz ezt adta ki a párt pár napja. Volt most lehetőségük nyilvánosságra hozni, úgy, hogy a gonosz libsibolsik nem tudják megakadályozni? igen. nyilvánosságra hozták? nem
és innentől kezdve hazudoszhatsz tovább, és védheted a védhetetlent

VaradiJanos 2017.09.15. 16:58:27

@Dorottya Veres: "Hoppá.... má' megin pukkangatott valaki a londoni metróban..."
Orr bán

2017.09.15. 16:58:49

@rasztaszív: "talpon vagyunk,de messze nem a fidesznek köszönhetően."

Naná...

wolves84lb 2017.09.15. 16:59:24

@Cycmen:
"rre vannak! Lenin jól monda, ők a hasznos hülyék! Az összeset nem olvastam, de nyomják a migrációt, a Vajnát, Putyint a Diákparlamentes poszton. Persze ezzel a látókörrel ami nekik van, hogyan is tudnának érdemben hozzászólni bármihez is! Az egyfolytában átkozódó kanászokról ne is beszéljünk!"

Na, fideszeském, itt a lehetőség, bizonyíts: másold már be pls azokat a hozzászólásokat, amikben a szerinted ballibek a migrcióról, vajnáról vagy putyinról beszélnek a Diákparlamentes poszton.

VaradiJanos 2017.09.15. 17:00:58

@rasztaszív: "európában viszont miattatok néznek minket cigánynak."
Nem, téged a sötét bőröd, a sunyi szemed és a szagod miatt

wolves84lb 2017.09.15. 17:01:04

@VaradiJanos: anyád kért meg, szóljak neked, vigyél már neki két papírzsepit, mert akkor bírja egész este a menetet a 4es út mellett a török kamionosokkal, és nem neked kell megint lenyelned az összes spermát. Bár látta, hogy ízlik neked.

2017.09.15. 17:03:16

@okostojas007: menj, játsz a pöcörőddel, az a te kompetenciát. Leírtam: az akkori liberális gyülekezet szavazott ellene: ebben benne foglaltatott a fidesz is.
Ezt leírtam a B1-en két napja, rögtön ki is dobtak :)
Sokadjára leírom: nem vagyok fidesz hívő, ha megérted, ha nem.

2017.09.15. 17:04:14

@wolves84lb: Ez a liberális vitakultúra és érveléstechnika?

2017.09.15. 17:07:13

@wolves84lb: Bravo! Ez nagyon decensre sikeredett...

VaradiJanos 2017.09.15. 17:08:20

@wolves84lb: hú, ez kemény volt, csettintettél is hozzá?

2017.09.15. 17:16:44

@Dorottya Veres: bizony bizony.. nincs érv, csak elmult8év.. szokásos fideszes kapálózás :)
persze, ez a nem vagyok fideszes is a szokásos, volt már nem egy ilyen kínlódás a bérkommentelőktől. hazudj csak tovább, úgy is csak ez megy az ilyen takonygerincüeknek..
A másik, hogy a sok liberális megszavazta, csak vityesz és a haverjai nem, szóval megint hazudsz.
A harmadik, hogy Göncz csak normakontrollra küldte az alkotmánybírósághoz, nem pedig elkaszálta, tehát megint hazudsz..
dehát megszoktuk a narancskommunisták már csak ilyenek.

Cycmen 2017.09.15. 17:17:15

@wolves84lb: Kéccáz fölött van a kommancsok száma, állítsd át hogy mindet lássad és nézd meg van bőven!

blog pszichiáter 2017.09.15. 17:20:19

@VaradiJanos: Jól vagy? Kis haloperidol kúra rád férne!

Cycmen 2017.09.15. 17:20:59

@wolves84lb: Öreg, én már régi kommentelő vagyok, sok blogon voltam, egyből levágom ha a díszes kompánia még a posztot sem olvassa el! Ezeknek pedig itt fingjuk sincs mi alá írogatnak!

2017.09.15. 17:22:05

@okostojas007: Csak normakontrollra... aha... Akkor nézd úgy, hogy Göncz elgáncsolta, Sólyom fojtogatta és a liberális ávós csemeték halálra rugdosták.

blog pszichiáter 2017.09.15. 17:22:14

@Dorottya Veres: Azt a völgyhidat a fidess tervezte meg, hagyta jóvá és kezdte el a beruházást.

2017.09.15. 17:28:15

@blog pszichiáter: A 'fidess' nem ezt a hidat tervezte és hagyta jóvá, (és végül alá sem írta a szerződést..) nem ezekkel a kivitelezőkkel... és a végén nem is ők lopták szét :) a többi stimmel.

rasztaszív 2017.09.15. 17:36:24

@Dorottya Veres: a haverod "vitakultúrájával" bezzeg semmi baj,ugye?ilyenkor nem jut eszetekbe a kettős mérce...?

2017.09.15. 17:36:39

@Dorottya Veres: látom a jogállam működéséről fingod sincs, de osztod az észt.. kellett volna az a töri szak a magyar mellé, mi? :) és még mindig terlesz, szóval viktorka a hős vezéred miért is nem hozta nyilvánosságra a dolgokat amikor megtehette? csak a terelés megy, igazi hithű kommunista vagy, első a párt, igaz?

2017.09.15. 17:37:46

@blog pszichiáter: ugyan, ne zavard össze a narancskommunistát a tényekkel, mert ha nem találja a pártlapban a választ, akkor megsértődik :)

VaradiJanos 2017.09.15. 17:41:09

@blog pszichiáter: jól vagyok, köszönöm érdeklődésed. Ezek szerint sikerült újabb szót kimásolnod.

blog pszichiáter 2017.09.15. 17:41:43

@Dorottya Veres: Látom, nagyon erőlködsz. Akarsz róla beszélni?

Cycmen 2017.09.15. 17:43:13

@rasztaszív: a haverod "vitakultúrájával" bezzeg semmi baj,ugye?ilyenkor nem jut eszetekbe a kettős mérce...?

Persze! Egy putris libsi hogy meri magát hozzánk hasonlítani! Teljesen más kategória!

blog pszichiáter 2017.09.15. 17:43:44

@VaradiJanos: Á, nem! Itten a nővérpulton áll és készítjük neked a szurit. Csak kérdés hogy a román TB megtéríti-e nekünk magyaroknak a kezelésed árát.

blog pszichiáter 2017.09.15. 17:45:34

Most megyek, mert még ki kell osztatnom a nővérekkel a nyugtatókat, mielőtt nyolckor jön az éjszakás kolléga.

VaradiJanos 2017.09.15. 18:01:48

@blog pszichiáter: egy orvos vesszőt tenne a "hogy" elé és nem ragaszkodna az "itten" használatához. De ha ettől kicsit enyhül a kisebbségi komplexusod, akkor legyen: szia doktor bácsi!

rasztaszív 2017.09.15. 18:08:49

@Cycmen: ez igaz lehet.de hogy még büszke is legyél rá...?!:)))

Cycmen 2017.09.15. 18:09:05

@blog pszichiáter: Most megyek, mert még ki kell osztatnom a nővérekkel a nyugtatókat,

Leszedálod, aztán megkúrod a betegeket mi? Holnap tele lesz az osztály fájós seggű Napóleonnal!

2017.09.15. 18:14:05

@blog pszichiáter: Mi is probléma? A fidesz NEM ezt a konstrukciót és NEM ezeket a kivitelezőket választotta, de mégegyszer: a fidesz kormány soha nem írt alá szerződést a völgyhíd megépítéséről... na. 2004.-ben Medgyessyék szerződtek és 2007.-ben adták át a műtárgyat. Mit nézzek?
Értem én, hogy a kopipésztnél összetettebb gondolkodási/asszociációs folyamatokat igénylő szövegértelmezés túlnő rajtad, de ezért ne rám haragudj.

2017.09.15. 18:19:43

@okostojas007: Annyira el vagy szakadva a valóságtól, hogy beláttam, komoly kockázatot rejtene magában ha megpróbálnánk visszahozni a realitások talajára.
Mantrázd csak a csacsiságaid, ... a karaván addig lassan eltűnik előled a horizonton. Majd négy év múlva újra erre jár...ha szerencséd van..

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.15. 19:01:56

@Sir Galahad: Minek jársz olyan helyre kommentelni, ahol szarba sem veszik a fajtádat. Érvelgessél a 888-on... vagy várj csak, ott nem is lehet kommentelni, mint általában sehol a narancsbűzös weboldalakon.

blog pszichiáter 2017.09.15. 19:08:46

@Dorottya Veres: Látom komoly szövegértési problémáidat másra próbálod kivetíteni. Mielőtt bérkommentelőnek állsz, el kellene végezni még néhány évet az általános iskolából!

"2001 után a NIF Zrt. megbízásából már csak a völgyhidas és egy alagutas változat egyeztetése és tervezése zajlott, utóbbival kapcsolatban azonban számos tervezési, építési és üzemeltetési probléma merült fel, így azt elvetették, és a völgyhidas változatot nyújtották be engedélyezésre. A környezetvédelmi engedélyt 2002. április 8-án adta ki a Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi "

"2002-ben a Nemzeti Autópálya Rt. már lényegében lezárta a kivitelezési szerződést a Vegyépszer–Ganz Acélszerkezetek kettőssel az autópálya-szakasz és az acélszerkezetű híd megépítéséről, a szerződést azonban az országgyűlési választás után már nem írták alá. A Medgyessy-kormány megváltoztatta az eredeti elképzeléseket, és acél helyett vasbetonszerkezetű hídra írt ki pályázatot (ennek okaként az egyszerűbb karbantartás, a párhuzamosan folyó más hídépítések miatti kapacitáshiány"

blog pszichiáter 2017.09.15. 19:10:38

@Cycmen: Nem, nem, @VaradiJanos: -t konkrétan birca kúrogatja. De rájuk hagyjuk, mert nyugodtabbak.

blog pszichiáter 2017.09.15. 19:14:30

@VaradiJanos: A kedves beteg húzzon vissza a gumiszobájába, mert haloperidol kúra várja, meg a bircája! Az okostelefont pedig elvetetem magától a nővérrel, mert csak fokozza a maga frusztrációját, hogy a telefon intelligensebb magánál.

2017.09.15. 19:19:10

@Dorottya Veres: mondja ezt egy bérkommentelő, aki a pártlapon kívül mást nem ismer... aranyos :)
megint nulla érv, csak a másik oltogatása... fogalmad sincs se a jogállamról, se arról amiről írkálsz, mindent szépen megcáfoltam, de ilyenkor jön a terelés, nehogy válaszolj :) Mindig elfelejtem, hogy a bérkommentelőknek semmire sincs válasza, csak választanak egy másik kártytát, tedd ezt te is.. elmult8év? soros terv? migráns? gyurcsány? a szocik loptak ezért mi is lopunk?(ez egyébként az egyik kedvencem, ez aztán érv..)

VaradiJanos 2017.09.15. 20:06:22

@Félek a soros tervtől Viktor véggyé meg!: itt is csak azért lehet, mert a parazita bloggerkéknek kell a kattintás-zsozsó

2017.09.15. 20:23:03

@VaradiJanos: bezony, én is attól félek, hogy ők ebből fognak megélni :) de semmi gond, jönnek a fideszes bérkommentelők, mint te, és támogatják a cikkírót.

blog pszichiáter 2017.09.15. 20:28:02

@VaradiJanos: Háááát... azért ennél frappánsabbat vártam. De látom már hat a haloperidol nálad.

VaradiJanos 2017.09.15. 20:32:14

@okostojas007: nem ebből élnek meg, hanem az alapítványból, de ahhoz produkálni kell a forgalmat

VaradiJanos 2017.09.15. 20:33:52

@blog pszichiáter: hú, nagyon megtetszett ez a gyógyszernév neked, sikerélményt okoz, hogy megjegyezted?

2017.09.15. 20:54:27

@VaradiJanos: hát.. akkor tisztában kéne lenne az alapitványok működésével.. nagy gondok vannak itt a fityiszes fejekben :)

anyadmajma 2017.09.15. 21:10:23

@okostojas007: nincsenek ott gondok. nincs ott semmi se:)

2017.09.16. 05:52:25

@blog pszichiáter: " a szerződést azonban az országgyűlési választás után már nem írták alá. A Medgyessy-kormány megváltoztatta az eredeti elképzeléseket, és acél helyett vasbetonszerkezetű hídra írt ki pályázatot "

Mihez kezdjek veled, te bohócdoktor? A megvalósult hídhoz jogilag nem sok köze van a Fidesznek. Medgyessyék új pályázatot írtak ki, ők szerződtek, az eredeti tervben szereplő kivitelezők helyett is másokat válogattak össze...mit ád isten, egyik a Strabag, amelyik addig képbe sem került...
Az építkezést viszont már (a puccsista) Gyurcsány kormányzása alatt kezdték és a Gyurcsány kormány is fejezte be. ha neked ebből az jön ki, hogy a Fidesz lopta ott is a pénzt...
A 'blog pszichiáter' nickedet javaslom változtasd meg 'udvari bolond'-ra. Attól, hogy egy közepesen gagyi internetes lexikonból összeollózol 40 sornyit és forrásmegjelölés nélkülözése mellett úgy próbálod eladni, mint saját elemzést, attól még nem leszel pszichiáter... viszont bolondot csinálsz magadból.

MACISAJT 2017.09.16. 09:30:57

Nézem a bal-és/vagy a hiszterolibsi sajtót, beszámolnak-e a blog alaptémáját adó tegnapi "tüntetésről"...
Hát, finoman szólva , nem dicsekednek.
Az a néhány elmebeteg akik cipősdobozokat rakosgattak meg az a pár sajtómunkás akit oda menesztettek...még az ingerküszöböt sem érte el..:-P

Sebaj, gulyás márton "aktivista"(mert ezek szerint ilyen foglalkozás is van) és bandája ismét betört az origo-hoz.
Hisztiztek egy sort, majd megunták és hazamentek.

Muhaha

Cycmen 2017.09.16. 09:31:01

@postumus mumus: . Mint a vércse, vagy éhes héja ugrik a döghúsra, vagy mint a kiéhezett szopóskurva az álló faszra.

Ezek a liberális metaforák azért mindent visznek!

blog pszichiáter 2017.09.16. 12:32:42

@Dorottya Veres: Aha. Szóval a fidesz jelölte ki a nyomvonalat, a fidesz készítette elő a beruházást. Jól van! A maradék kis haloperidolt megkaphatod.

@VaradiJanos: A nővérek állandóan szekíroznak hogy emeljem az adagod.

Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17. 18:45:56

@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
süti beállítások módosítása