Fegyvertelen

Tulajdonképpen miért kell kiállnunk Nagy Blanka mellett?

2019. április 18. - Kristóf Tarnay

Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges szónoknak tartom, nem a kecskeméti beszéde volt a legerősebb, és remélem, halljuk még sokszor valamilyen formátumban.

Szóval kiállás. Nem önmagában azért kell kiállnunk mellette, mert elmondott egy beszédet, és ezért a támadások kereszttüzébe került. Sokan mondtak beszédeket, az olykor ellenzéki királycsináló 444 elég bulvárpolitik-kontraszelektív módon pécézte ki az ő videóját, és tette ezzel országosan ismertté, de ezáltal egyáltalán nincs egyedül, nagyon sokunkat támadtak tüntetésen elmondott beszédekért, ez talán még a politika része valahol, azt is mondhatjuk, sajnos, meg ez a politikai színház eleme, de tudjuk, hogy ez hogy működik.

Nem is azért, mert diák, és én őszintén szólva abszolút egyszer és mindenkorra szeretném hanyagolni a korkártyát a politikából, ez ugyanis nagyon káros, és hiába néz ki jól odafele (ilyen fiatal vagyok, és már beleszólok a politikába), mindig és kódoltan, automatikusan visszafele is elsülhet és el is fog sülni (ilyen fiatal, még a seggén a tojáshéj, mit pofázik bele a felnőttek dolgába), és ha ez utóbbin - jogosan - fölháborodunk, akkor álszentség és következetlenség ez előbbit retorikai elemként használni, tehát nem szabad csinálni.

Nem is azért, mert ótvar kis prolinak nevezte valaki, aki abból él, hogy másokat ótvar kis prolinak nevez, és részben önmaga és szimpatizánsai, részben mi, az ezeken felháborodó liberális olvasók tartjuk benne ebben a szerep általi ketrecében. Ez is előfordul, ez gyakorlatilag bevallottan színház, ahol megy az adok-kapok, aztán hazamegyünk és lefekszünk aludni.

Hanem azért, ami ezután következett a jegyeivel és az ellenőrzőjével. Ne legyenek kétségeink, ne gondoljuk, hogy ezt a lejáratókampányt hosszú brainstormingok előzték meg, valószínűleg Habonynak ki se kellett szállnia a kádból egy kiadós szippantás a jóból este után, a Ripost szerkesztőinek NER-kompatibilis házmesterlelkében ugyanis zsigerből megszületett a válasz: mit pofázol, kisanyám, inkább tanulnál!

Ez a cikk kicsit hosszabban, de nem sokkal szofisztikáltabban pont ezt tartalmazza. Hogy a 30 alatti fiatalok csak építés alatt álló robotok, alattvalók, és ha túl sokat ugrálnak, bármikor azt lehet nekik mondani, hogy ülj le, fiam, egyes! Ebben a gondolatvilágban a diákok csak alattvalók, másodlagos állampolgárok, jogaik természetesen nincsenek, a kritika, amit megfogalmaznak csak egy rossz kamasz hisztije, és mit pofázik úgy? Majd ha az igazgatót dicséri, szerepelhet a köztévében, és ennyi. Ha sokat pattog, elővesszük, mert mindig elővehetjük az ellenőrzője által, úgyis ezzel le lehet járatni, erre már senki nem mond semmit, hiszen a magyar népléleknek amúgy is pont ez jut eszébe, amikor harminc év alattit lát a képernyőn.

Mert egy diák annyit ér, ahányasra épp bemagolta a Pitagorasz-tételt, és ez ellen úgy sem fog és nem is mer soha senki szólni, mert akkor bizony róla is kiderülne, hogy nem volt kitűnő, csak mára már eldugta otthon a sufniba az ellenőrzőkönyvét és retteg, nehogy valaha előkerüljön.

A prüdéria, az álszentség, amely kiakadva tabuként eltolva magától úgy kezeli a trágárságot, mintha ők maguk sose mondanának ilyet, csak hab a tortán.

Amennyiben ez ellen a világkép ellen nem állunk ki minden lehetséges módon, és nem utasítjuk el azt a szemléletet, amely a diákok teljes lényét a pillanatnyi ötfokú érdemjegyéből vezeti le, ebből származtatja, hogy a teljes individuumuk mennyit ér, akkor minden harminc év alatti véleménynyilvánításának, szakmai karrierjének, létezésének jogosultságát is megkérőjelezzük, elsmerjük, nem kéne léteznünk, fiatalok és taknyos kis senkik vagyunk még a politizáláshoz, jobban tesszük, ha leülünk és az ellenőrzőnkbe mélyedve elszégyelljük magunkat, és fölmondjuk a másnapi memoritert, nehogy körmöst kapjunk a tanárbácsitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertelen.blog.hu/api/trackback/id/tr1014773226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GöTi 2019.04.19. 12:51:06

A fiam hat osztályos gimnáziumi osztályában a jobb képességű lányok két felsőfokú és egy-két középfokú nyelvvizsgával, kitűnő eredménnyel várták az érettségit. Miért, és honnan a búbánatból vakarták elő ezt a dagi, szerény képességű, picsaszoknyás lánykát a szocinak álcázott komcsik? Ő a legjobb, aki szóba állt velük? Nem ég le a bőr a képükről?

Alapkérdésem:
A kisdobosok, úttörők, KISZ mind-mind azt mondták, az én dolgom a tanulás. Aztán meg azt, hogy a társadalom vezetői a prolik. Bakker! El kéne már végre dönteni...

bölcsbagoly 2019.04.19. 12:57:36

Kristóf, ismered azt a fogalmat hogy bölcsesség? Mindenki volt egyszer fiatal, de nem mindenki válik bölcsé! Sokan megrekednek fiatalkori hevületüknél, délibábok nézegetésénél s így maradnak aggastyán korukig is!
A politika meg nem az infantilisek számára való. Ez nem sértés, csak hiába tagadod, hogy a kor nem számít, pedig igen. Ugyanis a korral sokféle tapasztalat gyűl össze és azok alapján lehet jó elhatározást hozni, ti meg nem vagytok még ebben a helyzetben.
Tessék kivárni a sorotokat s nem erővel tolakodni az első sorokba. Pláne nem trágárságokkal illetni államférfiakat, csak mert nem az árok azonos partján álltok! Ők már többször megmérették magukat és a szavazók akaratából vannak ott ahol, ti meg csak a saját akaratotokból vagytok bábok a mozgatóitok kezében!
Türelem, ha kiérdemlitek belőletek is lesz majd valaki. Egyelőre csak nagyszájú senkik vagytok. sorry... Amúgy, nektek nincsenek normális szüleitek, akik helyre tennének, mint Rékási Ricsit az apja?

PomberMaci 2019.04.19. 13:05:22

Ugye az nem zavar a tisztánlátásban kedves blogger, hogy megnyitásként a Blankácska szájából SZAR folyt ki? Emlékszel még a "bajszos szar"-ra?
Jegyzem meg halkan, azóta csak Trágárka a beceneve a köznép száján.

Leylandi 2019.04.19. 13:14:19

@bölcsbagoly: "nem mindenki válik bölcsé!"

Azért ezt még rágogasd, kis buzi:-) Sose fogsz ugyan bölccsé válni, de ártani nem fog.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.04.19. 13:20:26

Nagy Blanka példája jól mutassa hogy Magyarországon hogy az ellenzék a társadalom legostobáb legképzetleneb panelprolijait fogja össze mert csak ezekkel jön ki nekik az egyharmad. Ezek nélkül még Soros adományokból tengődő álcivil ballibsi szervezet se tudnának lenni. Helyeset írni meg magyarul beszélni se tudnak az ellenzéki szavazók csak azt fúják fel amit a vezérük a Gyurcsány meg a Bangóné mond nekik. Jobb lett volna ha elvégzik a nyólcosztályt megtanulnak magyarul írni és olvasni és Orbán Viktort mélységesen tisztelni mert Orbán Viktor volt az aki megmentette európát az arab lerohanástól az Eu gyarmatosítástól a Sorostól és attól hogy a kereszténység kihaljon mert az arabok túlszaporodtak volna minket pár év alatt és akkor kalifátust csináltak volna Európából ahol mindenkinek a kezét levágták volna aki lop a Soros által fizetett lippsikk meg akkor azon röhögtek volna hogy a Fideszben egy javaslatot se tudnak megszavazni mert nem tuggyák a kezüket felemelni.

bölcsbagoly 2019.04.19. 13:22:31

@Leylandi: érdemi megjegyzésed is van, a fikázáson kívül?

Leylandi 2019.04.19. 13:22:59

@PomberMaci: ezzel ellentétben a mai művelt magyar átlagember szóhasználata olyan kifinomult, választékos, adeo kimívelt, hogy Czuczor Gergely romantikus eposzai ahhoz képest smirglire pöttyözött légyszarok.
Ja, nem.
Kétszínű geczik.

Kivlov 2019.04.19. 13:24:26

Mert ellenkezni a legkönnyebb, azt már tudnak a 2 évesek is.

kvadrillio 2019.04.19. 13:26:13

hmmm.....nu, ELMÉSZ TE A BÜDÖS PICSÁBA A HOLOKAMUDDAL EGYÜTT BORBÁLKAHHH !!!!! TANULJÁL RÓLA A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKBEN ÉS SLUSSZ ! EBBEN AZ ORSZÁGBAN EGYETLEN MAGYAR EMBER SEM EMLÉKEZIK UNOS-UNTALAN MINDEN NAP, MINDEN HÉTEN, SEM MINDEN ÉVBEN A HOLOKAUSZTRÓL ÉS NEM IS FOG ! TER MEG EMLÉKEZZÉL ARRA AMIORE CSAK AKARSZ, DE HAGYD KI EBBŐL A MAGYAR NÉPET OCCT KÉSZ !

Miért mindig csak a holokausztról beszélünk?
K EPA20110502108
Klacsmann Borbála
2019.04.16. 05:32

VAN A MAGYAROKNAK ELÉG BAJUK AZT ITT ÉLŐSKÖDŐ ZSIDÓK MIATT, MEG A FÉLORSZÁGNYIO LÉTMINIMUMON ÉLŐK MIATT NEM KELL MÉG EGY BORBÁLKA MATRA HOZZÁ !
érthető voltam, borbálkahhh ???!!!

FASZOM KIVAN AZ ILYEN HÜJJJJJÉKTŐL !!!

Blogolo Blogi 2019.04.19. 13:27:36

@PomberMaci: Konkrétan a bajszos szar teljesen rendben van, bárki is használta elöszőr. Rendkívül tömören is egyértelműen körülírja, hogy ki(k)ről van szó. Olyan, mint az O1G, maximálisan kihasználja gyönyörű anyanyelvünk adta lehetőségeket. Mi itt a probléma?

lobaszopiatej 2019.04.19. 13:30:21

Lefotózták a bugyiját.
Na és, mi van akkor?
Ez szégyellnivaló?

Blogolo Blogi 2019.04.19. 13:31:50

@Ballib vagyok mert rettegek: "Nagy Blanka példája jól mutassa hogy Magyarországon hogy az ellenzék a társadalom legostobáb legképzetleneb panelprolijait fogja össze"

Fiatal kora ellenére semmi szégyellnivalója nincs, amíg egy Németh Szilárd államtitkári pozíciót tölt be. Ha már bunkó panelprolikról van szó.

Leylandi 2019.04.19. 13:38:19

@bölcsbagoly: nos, megjegyzésem csak a hozzád hasonló "bölcsek" számára nem érdemi.
Amúgy meg azért kell kiállnunk - válaszul a poszter kérdésére - mert amikor egy rendszer már annyira kicsinyesen hitvány bosszúálló szarrágóvá alacsonyodik le saját állampolgáraival szemben, hogy nemcsak ellenük, de azok kvázi még gyerekkorban/-sorban lévő utódai ellen (gyerekek ellen! értitek?!) is kiküldi mocskos hadait, ott azért átlépett egy (illetve minden) határt. A mikor a magát "újságíró"-nak hívó, amúgy két kiskorút nevelő pedofil állat befényképez egy 18 éves gyereklány szoknyája alá, azt közzéteszi, és erre a hatalom válasza nem a börtön, hanem a sunnyogós egyetértés (nem mertem megrendelés-t írni, énse akarok a listátok utolsó oszlopában kikötni), ott már ne várjon a regnáló hatalom a polgáraitól semmi lojalitást (se szavazás-, se adó- se bármi más együttműködési téren). Ott a hatalom a polgárnak nem szövetségese, hanem ellensége. Önmagát oda pozicionálva. Így is kell viszonyulni hozzá.
Ez így miköztünk, itt a végeken, abban fog manifesztálódni, hogyha a következő rendszer lehúz benneteket, mocskos kis ügynököcskéket a klotyón, és éhendöglötök, nem együttérezni és segíteni fogunk rajtatok.
Csak röhögni.

várúrfi 2019.04.19. 13:40:42

@Blogolo Blogi:

A "bajszos szar" épp neked való szöveg.
Na meg a túlsúlyos kis prolicsaj, az őt védelmező fittyfasz és az őket kihasználó gátlástalan komcsik. Alkalmas lennél viceházmesternek.

zriff 2019.04.19. 13:41:44

A legtöbb ember késő huszonévesen, harminc évesen lesz igazán felnőtt gondolkodó, az előtt inkább lázadó, álmodozó, önző. Ez a blanka vagy csak egy utópista álmodozó mások által rángatott bábú, vagy tudatos hataloméhségről van szó. Ennyit a nagy ateista felvilágosodásról.

várúrfi 2019.04.19. 13:42:45

@Leylandi:
A gyerek (bukdácsoló gimnazista prolilány) kezdte, majd fokozta a csíkos bugyikájával, stb. Hamar belejött a trágárkodásba.
Sokkal inkább szánjuk, mint utáljuk.

Leylandi 2019.04.19. 13:44:34

@lobaszopiatej: "Lefotózták a bugyiját. Ez szégyellnivaló?"

Dehogyis!
Büntetni-.
Jó helye lenne. Imádják ottbent a pedofilokat a kivarrt 120+-os karamojók :-)

Leylandi 2019.04.19. 13:49:57

@várúrfi: "Hamar belejött a trágárkodásba."

Zsótitól tanulta. A tietektől.

"Sokkal inkább szánjuk, mint utáljuk."

Affenét. Nem éreztek ti semmit. Teszitek a dolgotokat. Munka. Még véleményetek se mer lenni. Nehogy le kelljen magatokat köpni a tükörben.
De vigasztaljon, a következő meghurcolt lehet, hogy a te gyereked lesz. És azt ugyanúgy le kell húznod a fórumokon, mintha nem lenne senkid. Sajnos a te munkádban nincs összeférhetetlenség, mint az államigazgatás nem fedett területein.

antiinternáci 2019.04.19. 13:54:56

Én úgy emlékszem, hogy a lányt valami kommunista töritanár, vagy hasonló fertőzte meg a kártékony eszmékkel.
Szóval inkább segítenünk kell, megbocsátani neki, hogy bevette a förtelmes dolgok hirdetőinek baromságait. Még rendes emberré válhat, ebben a korban befolyásolhatók a fiatalok. És tudjuk: minél inkább próbál a környezete segíteni neki, eleinte annál makacsabban ragaszkodik a rossz mintákhoz. De reméljük, ez múlandó lesz az ő esetében is.

bölcsbagoly 2019.04.19. 13:58:35

@Leylandi: Ha számodra egy majdnem 20 éves nő (aki férjhez mehet, gyereke lehetne, választójoga van, stb) még gyerekkorú s az infantilitásából indulsz ki, legyen!
DE tudtommal senki sem kötött bele a kecskeméti tüncin elhangzott beszéde s a többi után! Kötelezte valaki a trágárságokra s majd azok felvállalására és el ismételésére, a hazudozásaira a jegyeire?
Miért hazudsz? Szó sem volt befényképezésről, az ő meg a varnyu pofája van szemben a fotón! Nem a fényképész hibája, ha combtőig ér a szoknyája s kilátszik alóla a fehérneműje. Tanuljon meg öltözködni és széken ülni! Ti mind hülyék vagytok?
Benneteket ez a rendszer nem húzott le a klotyón, pedig nagyon kiérdemeltétek, de bezzeg ha hatalomra kerültök, ti majd megmutatjátok! Csak, az a bajotok, hogy arra a következő évtizedekben nem kerül sort, mert annyira addig nem fog elhülyülni a szavazótábor.

Almandin 2019.04.19. 13:58:47

Furcsa egy világot élünk. A trágárság ma már a tüntetések alaphangneme, 30 éve még nem volt így. Tény, hogy fiatal ez a lány, de nem azzal van a baj, hogy tüntet, azzal se, hogy nem túl jól tanul, hanem a megszólalás stílusával.
Egy 18 éves már felnőtt, még akkor is, ha a felnőttkor elején jár. Szomorú, hogy sokan azt gondolják, hogy aki fiatal, az már alapból hülye is. Ha a 30 év alattiak véleménye nekik nem számít, akkor semmibe veszik a fiatalokat.
Akik meg pedofiloznak egy 18 éves nagykorú nő kapcsán, azoknak meg elgurult a gyógyszerük.

bölcsbagoly 2019.04.19. 14:01:16

@Leylandi: nagyon belejöttél s gondolom hasonló lehetsz, hacsak nem te magad vagy ő! A modorod alapján könnyen lehet!
Ja, az előbbi hozzászólásomból kimaradt az "előtte" vagyis a kecskeméti trágárkodás előtt!

bölcsbagoly 2019.04.19. 14:04:42

@Blogolo Blogi: mi is a problémád NSz-dal, nem tetszik a birkózó külseje? Nem lehet mindenki Adonisz. Neked ott van Újhelyi, Botka, Varnyu, vagy éppen Fletó!
Amúgy, neki meg van a szakdolgozata, nem mint Fletódnak!

antiinternáci 2019.04.19. 14:05:38

A szomorú a sztoriban a bolsevista pártok elképesztő hozzáállása, ahogy elkezdték sztárolni ezt a lányt csak azért, mert gátlástalan volt. Ha az ÁVOkratikus Koalició nem teszi ezt a gazságot, ma a nevére sem emlékezne senki. De az 5%-os bolsevistáknak semmi sem számít, simán kiteszik a lányt a közmegvetés súlyának.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 14:11:55

@várúrfi: Most őszintén, hogy lehetne Ádert és Kövért, pláne Orbánt jobb jelzőkkel illetni? Ha egyszer anyanyelvünk jelentéssel ruházta fel a bajszos, a szar és geci szavakat, hát már miért ne használnánk őket értelmük szerint?

Blogolo Blogi 2019.04.19. 14:13:32

@bölcsbagoly: Mind panelproli, ez a bajom velük. Vidéki suttyók, mint te.

Pipas 2019.04.19. 14:19:59

"ez gyakorlatilag bevallottan színház, ahol megy az adok-kapok"

Színházban miért menne az adok-kapok? Megint egy önjelölt publicista? :D

Leylandi 2019.04.19. 14:20:11

@bölcsbagoly: anyád hazudott, amikor azt mondta a bátyádnak, hogy bevette a tabit.
EZT is felírhatod a mai jelentésedben a nevem mellé!!!
A jegyeiről meg pont hazudtak a munkatársaid, tudod, azok a pesti "srácok" (titeket ismerve valószínű két hatvanas, vén buziból állhat a csoport :-) ), a csaj meg normálisan, összezárt térdekkel ült, nem szétvetett lábakkal, ahogy ti hazudjátok. Olyan szöget meg találnak a paparazzik, ha nagyon akarnak, amiből a bugyi mégis látszik, bármelyik színésznőről találni ilyet a neten szerteszét. De ez nem az összes híres nőt minősíti, hanem azt, aki azt az egy bizonyos szöget megkereste. Dehát ti járatosak vagytok az ilyen speciális szögekben, a bikátok lomposa is szeret beférni tövig.

Leylandi 2019.04.19. 14:21:07

@Pipas: naigen, az némi képzavar...

Pipas 2019.04.19. 14:21:43

"Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem"

Az, hogy ismered és az, hogy jóban vagytok nem elfogultság.

bölcsbagoly 2019.04.19. 14:23:38

@Blogolo Blogi: nem mindenki lehet újlipóciai belpesti értelmiségi, nem igaz?

Leylandi 2019.04.19. 14:24:03

@Blogolo Blogi: "hát már miért ne használnánk őket értelmük szerint?"

Mert normális országban tisztelni illik a nép vezetőit.
Naigen, a baj ott kezdődik, hogy ha a vezető nem tiszteli a népet (sőt ellenségként tekint rá), akkor az vice versa.

lobaszopiatej 2019.04.19. 14:25:29

@Leylandi: "Jó helye lenne. Imádják ottbent a pedofilokat a kivarrt 120+-os karamojók :-) "

Már elmúlt 19 éves, így nem pedofília a lefotózása és közzététele.

Pipas 2019.04.19. 14:25:35

"de ezáltal egyáltalán nincs egyedül"

Vagy "de ebben nincs egyedül" vagy pedig "de ezáltal lett ismert". :)

Leylandi 2019.04.19. 14:26:33

@Pipas: nem is az az elfogultság, hanem hogy "a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek".
Tessék az első sornál tovább is olvasni...

bölcsbagoly 2019.04.19. 14:28:43

@Leylandi: 80 éve még nem volt tabi! A jegyeiről azt írták, hogy bukásra áll, s mivel akkoriban 10 darab egyes ékeskedett az ellenőrzőjében, ez igencsak valószínű állítás! Hogy félévre megkegyelmeztek neki, az már az iskolája dolga, de nem dicsősége.
Ja, ha combközépig érő a szoknyád, akkor leüléskor óhatatlanul kilátszik a bugyi s ha a feje tetejéről van fényképezve, akkor is kilátszik! DE írogasd tovább a sületlenségeidet.
Látom járatos vagy a bikák szerszámait illetően....

Pipas 2019.04.19. 14:29:22

"Nem is azért, mert diák, és én őszintén szólva abszolút egyszer és mindenkorra szeretném hanyagolni"

Nem lehet "mindenkorra" hanyagolni valamit. Ha valamit hanyagolni akarsz, akkor azt újra és újra hanyagolnod kell. Mindenkorra kijelenteni lehet pl. valamit, kijelented és jelzed, hogy azt befejezted, vonakozik a jövőre is.

Pipas 2019.04.19. 14:32:45

@Leylandi: "Tessék az első sornál tovább is olvasni..."

Butaság, azt írta, hogy "ennyi elfogultság". Ez csak olyan dologra vonatkozhat, amiről előtte volt szó. Ha az elfogultság később írt dologra vonatkozott volna, akkor az "annyi" sót kellett volna használni.

"Annyi elfogultság engedtessék meg nekem, hogy a szavaim néha ridegnek tűnnek."

Persze ennek megint csak nem lenne sok értelme, de mindegy.

Leylandi 2019.04.19. 14:32:51

@lobaszopiatej: "Már elmúlt 19 éves, így nem pedofília a lefotózása és közzététele."

Jogilag nem is.
Ettől még nyugodj meg teljesen: a gimis lányok szoknyája alá fotózást a karamojók még annak fogják érteni :-) Ahogy a társadalom jóérzésű része is annak érzi. (Természetesen nem beleértve téged.) Kérdés, hogy magyarázza el apuka később majd "munkásságát" a két saját cukorfalatnak, amikor majd megkérdezik.

Leylandi 2019.04.19. 14:34:07

@Pipas: van benne igazságod... de ottvan a kettőspont, az azért utal rá, hogy az utána következőkre érti.

Leylandi 2019.04.19. 14:37:24

@bölcsbagoly: "Látom járatos vagy a bikák szerszámait illetően...."

Látom, ráfókuszáltál a lényegre :-)

Pipas 2019.04.19. 14:39:45

"Ez a cikk kicsit hosszabban, de nem sokkal szofisztikáltabban pont ezt tartalmazza. Hogy a 30 alatti fiatalok csak építés alatt álló robotok, alattvalók, és ha túl sokat ugrálnak, bármikor azt lehet nekik mondani, hogy ülj le, fiam, egyes!"

Ez butaság. Az idézett cikk nem azt állítja, hogy minden fiatalt le lehet ültetni, a véleményüket szőnyeg alá lehet söpörni, merthogy fiatalok és azok nem számítanak. A cikk azt mondja, hogy aki mindenből bukásra áll, az ne dumáljon, ne akarja megmondani a frankót.

Azt mondani, hogy azért támadták, mert fiatal és nem azért, mert bukásra áll, azaz ostoba, egyszerűen csúsztatás.

Ha Blankát meg akaorod védeni, akkor nem azt kell modanod, hogy "attól még, hogy fiatal..." hanem azt, hogy "attól még, hogy bukdácsol az iskolában..." vagy "attól, hogy nem okos, nem tanult...".

Megvédheted, akár igazad is lehet, jogod meg pláne van rá, hogyne! Csak amikor egy ügyes csúsztatással azt implikálod, hogy "mindenki azért támadja mert fiatal", akkor hazudsz.

Pipas 2019.04.19. 14:40:43

@Leylandi: A kettőspont a "de ez visszafelé is igaz" részre vonatkozik. :)

Leylandi 2019.04.19. 14:42:11

@bölcsbagoly: "hacsak nem te magad vagy ő!"

Inkább te lehetsz ő :-) A te írásaid vannak tömve helyesírási hibákkal, nem az enyéim. Most Blanka rossz tanuló vagy sem? Döntsétek már el...

Pipas 2019.04.19. 14:45:33

"Mert egy diák annyit ér, ahányasra épp bemagolta a Pitagorasz-tételt"

Ez megint csúsztatás. Az idézett cikk nem a matematika tanulmányokat emlegette, hanem pl. az állampolgári ismeretek bélást. Felmerül a kérdés, hogy ha valaki a középiskolában az állampolgári ismeretek tantárgyat elégséges osztályzattal végezte, az miért akarja megmondani az egész országnak, hogy hogyan is menjenek a dolgok apolitikában.

Elég koherens felvetés, nagyon ciki úgy beállítani, hogy "mert attól, hogy nem tudja a pitagorasz tételt, attól még..."

Leylandi 2019.04.19. 14:47:34

@Pipas: ne menjünk ennyire félre...
A hatalom azért támadja, mert ki merte mondani, hogy a király meztelen. Merészelte bírálni őket. Merészelt utalni arra, hogy kackiás szőrzetű népvezérünk egyszer a szaros klozettpapírt is aláírta, csakmert befújta az ablakon a szél.
Ami lényegét tekintve igaz is, mégha a szaros papírban érzünk is pöcönke rurális túlzást.

Pipas 2019.04.19. 14:49:47

"A prüdéria, az álszentség, amely kiakadva tabuként eltolva magától úgy kezeli a trágárságot, mintha ők maguk sose mondanának ilyet, csak hab a tortán."

Az emberek elsöprő többsége nyilvános beszéd alatt megpróbál nem trágárkodni. Nagyon kevesen vannak, akik szándékosan trágárkodnak, amikor nagy nyilvánosság előtt, ismeretlen emberekhez beszélnek.

Ezért nem álszentséget szóvá tenni. Nem azt, hogy "trágár szavakat használ", hanem azt, hogy "nyilvános beszédben, idegenek előtt trágár beszédet mondott".

Kedves blogger. Az ön blogján nem lehet használni a szar szót, automatikusan ki van szűrve. Ez álszentség vagy prüdéria?

Pipas 2019.04.19. 14:50:31

Oh, nincs kiszűrve! :) A legtöbb blogban ki van szűrve... :)

Leylandi 2019.04.19. 14:52:47

@Pipas: te figyuzzál már! De őszintén... Azért igazából ugye te se gondolod, hogy úgy folyt a dolog, hogy összeült egy titkos erkölcsi bizottmány: "Blanka érdemjegyei nem predesztinálják őt kritikai vélemény megfogalmazására, ezért szóljunk már rá egy erélyeset", nem pedig úgy, hogy néhány rohadt, korrupt hájas geci aggódni kezdett, hogy a zsírtól csöpögő, szaftos kis állami cupákocskák kimeregetésében a Blanka-jelenség akadályozni fogja őket???

Pipas 2019.04.19. 14:54:04

@Leylandi: "A hatalom azért támadja, mert ki merte mondani"

Valakit azzal támadni, hogy mit miért csinál elég nagy butaság. Mondjuk például azért is, mert fogalmad sincs, hogy az emberek valójában miért is csinálnak dolgokat. Ez valójában a gondolatbűn elve, azért támadsz valakit, ami a fejében van, nem azért, amit tett.

Vagy bíráld őket amiért támadták, vagy bíráld őket, ahogyan támadták, de az, hogy mire gondoltak közben nem lehet a bírálatod tárgya. Egyszerűen nem tudod.

Pipas 2019.04.19. 14:57:01

@Leylandi: "néhány rohadt, korrupt hájas geci aggódni kezdett, hogy a zsírtól csöpögő, szaftos kis állami cupákocskák kimeregetésében a Blanka-jelenség akadályozni fogja őket???"

Miért érdekelne, hogy hogyan jutottak egy gondolatra vagy az, hogy hájasak -e? Ha Newton történetesen a wc-n ismeri fel a gravitáció tulajdonságait vagy ha Einstein történetesen kövéren alkotja meg az elméleteit, akkor indítanál egy blogot a newtoni mechanika meg a speciális relativitáselmélet ellen? :)

Leylandi 2019.04.19. 14:58:14

@Pipas: "Nagyon kevesen vannak, akik szándékosan trágárkodnak"

Ugye te is elfelejtetted ezeknek a címerállatát, Bayer "Takarodjatok haza a kurva anyátokba" Zsótit, aki publicisztikáiban, tvben (ez már nagy nyilvánosságnak számít?) használ Blankáénál mívesebb szavakat? Nem felejthetted el, hiszen lovagkeresztet kapott érte...
Vajon ahol ilyen a lovag, milyen lehet a ló, aminek a hátára kapaszkodva ilyen messzire jutott?

Jakab.gipsz 2019.04.19. 14:59:59

@Kristóf Tarnay:

Úgy tűnik a számomra valamit nem értettél meg!

Sántít a konklúziód.

Pipas 2019.04.19. 15:01:11

Elitista vagyok, azt gondolom, hogy országos jelentőségű dolgokban túl nagy szerepet adni bukdácsoló diákoknak vagy trágárkodó percembereknek, celebeknek, nem kellene.

Elképzelhető, hogy Blanka titokban egy zseni, hogy neki van igaza, hogy mindannyian jobban járnánk, ha csakis rá figyelnénk, de én erre elég kevés esélyt látok.

Nem az a bajom vele, hogy baloldali vagy kommunista vagy bolsevik, hanem az, hogy ostoba. Persze azt gondolom, hogy ha nem lenne ostoba, akkor nem ez lenne az álláspontja, akkor nem lenne bolsevik sem, de ez nem biztos. Vannak okos emberek, akik ostobaságokat beszélnek. Az ostoba emberek viszont mindig ostobaságot beszélnek. ;)

6.Lenin 2019.04.19. 15:02:46

A mai Mo-on minek a ballib oldalnak olyan politikus, aki az ellenségének alpári módon való fikázásán kívül esetleg máshoz is ért?
Blanka tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek.
Később majd megtanulja-esetleg-, hogy miként kell legyőzni egy csapóajtót, vagy, kibaszott ütős vágóképként lefeküdni. Ne legyetek türelmetlenek.

Máshoz miért kellene érteniük? Remélem soha nem kerülnek még 1x a hatalom közelébe sem, akkor meg? Ő ilyen fiatalon már tudja a szintet hozni, és ennyi tökéletesen elég is. A saját hasonló táboruk-bár igen csak fogyatkozik-, befogadta. Legyen benne örömük, ha ennyivel beérik.
Szerintem, és ennél többet az egész nem is érdemel.

Leylandi 2019.04.19. 15:05:24

@Pipas: "de az, hogy mire gondoltak közben nem lehet a bírálatod tárgya. Egyszerűen nem tudod."

:-)))))
Ez mindenkinek teljesen nyilvánvaló... Itt van egy naiv, butácska kis gyerek, "ami szívemen, a számon", akit a hatalom marhabőr, acélorrbetétes bakanccsal akar eltiporni - ahelyett, hogy egy jót nevetne rajta, amit az ügy valójában érdemel.
Öblögessük még a miérteket? :-)
Nem kéne egy egész népet ENNYIRE hülyének nézni. Vissza szok ütni - hogy aláereszkedjek bölcs bagolyunk szintjére. Ha jól emlékszem, volt valami Budapestéhez hasonló nevű városban erre valamiféle precedens, amikor egy valóban degenerált elmebeteg hülyének nézett úgy komplett egy egész népet - dereng még valakinek?
Csúnya vége lett...

Pipas 2019.04.19. 15:05:39

@Leylandi: "Nagyon kevesen vannak, akik szándékosan trágárkodnak"

"Ugye te is elfelejtetted ezeknek a címerállatát, Bayer "Takarodjatok haza a kurva anyátokba" Zsótit, aki publicisztikáiban, tvben (ez már nagy nyilvánosságnak számít?) használ Blankáénál mívesebb szavakat?"

Miért felejtettem volna el? Mi a fenéből következtetsz arra, hogy elfelejtettem? A Bayer nagyon kevesen van, nem? Egy Bayer van, egy példát hoztál azokra, akikről azt mondtam, hogy nagyon kevesen vannak. És?

"Nem felejthetted el, hiszen lovagkeresztet kapott érte..."

És kit érdekel? Mondtam én valaha, hogy a Bayer mondja meg, hogy mi legyen? Nem. Azt mondtam, hogy ne a Blanka mondja meg. Ha akarjátok válasszátok vezetőnek, aztán majd megszavazzuk az országgyűlést. Jogotok van rá, nem? Én meg majd megmondom, hogy szerintem meg ne. Ha többen vagytok az lesz, amit ti akartok...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 15:07:51

"Tulajdonképpen miért kell kiállnunk Nagy Blanka mellett?"

Miért kellene kiállnunk mellette? A nő ki tud állni maga mellett, van elég mocskos szája és védi a TASZ mellett kisezer civil szervezet.

Leylandi 2019.04.19. 15:12:43

@Pipas: "országos jelentőségű dolgokban túl nagy szerepet adni bukdácsoló diákoknak vagy trágárkodó percembereknek, celebeknek, nem kellene."

Nyugi, nem is kap ekkora szerepet.
Nekem inkább a másik oldallal, a regnáló hatalommal van bajom: hogy lehet, hogy nincs köztük egyetlen, a többinél kisebb marha, akinek lenne annyi esze, hogy azt mondaná: "ugyanmá' haggyátokapicsába a gyereket, ha nem indítunk a kiscsaj ellen tankokat, akkor senki nem tud belőle mártírt csinálni"???
Az, hogy ennyi esze ottfönn senkinek nem volt, kuuuuurvára visszaütött. SENKI nem beszélne már Blankáról régóta egy szót se! Ez olyan, mintha apuka a hasogatófejszével akarná megtorolni, amért a gyerek kinyújtotta rá a nyelvét!

EZ a legnagyobb baj, hogy ottfenn ekkora hülyék döntenek országos jelentőségű dolgokban! :-(

Pipas 2019.04.19. 15:12:55

@Leylandi: "Ez mindenkinek teljesen nyilvánvaló..."

Ha elkezded azt hinni, hogy neked teljesen nyilvánvaló, hogy ki mit miért tesz, akkor már nem vagy messze a zártosztálytól. :(

"Itt van egy naiv, butácska kis gyerek, "ami szívemen, a számon", akit a hatalom marhabőr, acélorrbetétes bakanccsal akar eltiporni"

Mert te tudod, hogy mit akar a hatalom, mi? Elárulom neked, a "hatalom" nem akarje eltaposni Blankácskát, úgy kell nekik, mint egy falat kenyér. Ha még erre sem jöttél rá, akkor aztán tényleg fogalmad sincs mit is "akar" a hatalom. :D

"- ahelyett, hogy egy jót nevetne rajta, amit az ügy valójában érdemel."

A "hatalom" nem tud jót nevetni, nevetni csak emberek tudnak. Az ügy meg nem olyan semmitérő, ahogyan te gondolod, az ügy pont annyit ér, amennyi szavazatot tud vinni vagy hozni.

"Nem kéne egy egész népet ENNYIRE hülyének nézni."

Nem tudom minek nézik a népet, de a nép egy tetemes része rájuk szavaz. Nem akarnám megmondani nekik, hogy minek kell nézni a népet, rám még nem szavazott senki, pláne nem a nép egy jelentős része.

"Vissza szok ütni - hogy aláereszkedjek bölcs bagolyunk szintjére."

Úgy tűnik, hogy nem ütött vissza.

Pipas 2019.04.19. 15:14:26

@Leylandi: "Az, hogy ennyi esze ottfönn senkinek nem volt, kuuuuurvára visszaütött. SENKI nem beszélne már Blankáról régóta egy szót se!"

Blanka olyan mint a Gyurcsány. Életben kell tartani, beszélni kell róla, hagyni kell, hogy kiélje magát, mert hozza a szavazatokat. A fidesznek... :)

6.Lenin 2019.04.19. 15:18:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ki kell állni mellette, főleg azoknak, akik hasonló szinten tengetik a hátralévőjüket. Mindenkit megillet ez a jog.
Egy a szerencse, hogy ha nagyon kevesen vannak ilyenek, sőt 1re kevesebben.

Leylandi 2019.04.19. 15:20:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Miért kellene kiállnunk mellette?"

Ha másért nem, csak egyetlen dolog miatt:
mert lehet, hogy a te gyereked lesz a következő a tankok célkeresztjén. Vagy a testvéredé, vagy a keresztlányodé.
Általában ezért félünk a diktatúráktól. Mert tök mókás, amíg nem a te gyerekedet csinálja ki a hatalmi gépezet, csakhogy ő is sorra kerül majd... és akkor, hidd el, már nem lesz őszinte a mosolyod, pedig tudod, ügynökök tucatjai figyelik, hogy mersz-e NEM mosolyogni.

NEM a kiscsaj véleménye mellett kell kiállni!!!
Hanem az ellene a legundorítóbb lejárató eszközöket használó, őt bedarálni kívánó hatalom ellen.

Leylandi 2019.04.19. 15:22:34

@6.Lenin: "Egy a szerencse, hogy ha nagyon kevesen vannak ilyenek, sőt 1re kevesebben."

Már bebörtönöztétek őket, mi, vén vörös köpönyegforgató geci?:-)

6.Lenin 2019.04.19. 15:24:59

@Pipas:

Sőt, mivel venném rá az unokám, hogy milyen egészséges a főzeléket is megennie, mert, ha nem, olyan lesz, mint.......
Az se rossz, hogy tényleg erősíti a másik tábort. Elég feltenni a kérdést: őket akarjátok? Kik válaszolnak rá, hogy igen? Vannak, de ék se zavarnak sok vizet ma már.

bölcsbagoly 2019.04.19. 15:25:10

@Leylandi: jé, egy nyelvnácival van dolgunk? Okoska, a helyesírási szabályok szinte évente változnak, de ez nem változtat azon, hogy a írás mint a kommunikáció egyfajtája a szöveg megértetésére szolgál! S ha megértik a hibák ellenére is, akkor jó teljesítette a célját!
Amúgy, felsorolnál a tömérdek hibámból párat?

Behajtó70 2019.04.19. 15:25:29

Tulajdonképpen blanka egy nettó tahó, egy bunkó, stílustalan alpári véglény. Úgy tulajdonképpen. A gyerekeim iskolájában a gyerekek rühellik a legjobban, lenézik és igazi negatív példának gondolják: tipukus “na ilyen nem akarok lenni” érzés.

Azt hiszem, hogy a gyerekek pontosan tudják, hogy a szar az szar, a bűz az bűz!

Behajtó70 2019.04.19. 15:28:02

@Leylandi: anyád picsája lesz a tankok tüzében te széllelbélet ostba tufa barom! Itt eddg egyedül a komcsik, gyurcsányék lövettek magyarokra Magyarországon. Pont azok akiknek a szaros valagát a nagyblanka meg te is nyalod. Te ostoba hazug véglény, te!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 15:28:26

@Leylandi:

Ha lyól tudom, Blankácska ellen egyetlen per sem fojik a trágár megnyilvánulásai miatt, míg Blankácska kb. tucatnyi pert indított mások ellen. Nem úgy néz ki, hogy a hatalom célkeresztjébe került volna.

2019.04.19. 15:29:51

@6.Lenin:

" Remélem soha nem kerülnek még 1x a hatalom közelébe sem, akkor meg?"

Azt te már nem fogod megérni. Ugye tata? Hacsak nem hazudtál össze-vissza magadról, de azt is minek...
Te a trollok leghülyébbike!
Kiderítetted már, hogy Mészáros Lőrinc milyen államot segített a hatalomba, hogy az ország leggazdagabb embere lehessen?
Vagy azt, hogy mit jelent az állami támogatás meg a közbeszerzés közötti különbség?
Esetleg azt, hogy a te szótáradban mi a bánatot jelent az, hogy valaki "politikailag megbízható" és ezért jár neki egy laza 300-500 milliárdos vagyon néhány év alatt?
Ne is válaszolj te emberi hülye korcs, mert csak magadat égeted, mint mindig.

felucca02 2019.04.19. 15:30:10

@bölcsbagoly: Huh, ez az államférfi, ez olyan erős volt, hogy még most is szédelgek.
Ez komoly? Ezekre az emberekre te államférfiként tekintesz?

Leylandi 2019.04.19. 15:33:36

@Pipas: "hozza a szavazatokat. A fidesznek... :)"

Intelligens embernek látszol. Ha most nem lennél szolgálatban, nem írnád ezt.
Mert pontosan tudod, hogy EZ az ügy nem hozott a fidesznek. A migránshelyzet, az hozott, ez meg vitt. És ez bajokat jelez: ott fenn, azok körében úgy elhatalmasodott az önhittség, hogy immár nem hallgatják meg azt a pár értelmes tanácsadót, mielőtt egy ukázt kiadnak :-( Pedig tanácsadókat tartani MUSZÁJ egy politikusnak, lehetőleg nem a talpnyaló, hanem a még épelméjű fajtából.
Az más kérdés, hogy az egyenleg még mindig annyi, amennyi, és megrögzött jobboldali lévén én is azt mondom, inkább ezek, mint azok a buzik, élükön az alkoholista EB-elnökkel, az USA-ügynök német kancellárral vagy a befektetési bankárból lett (na kinek is ügynöke?) franciával. De hosszan kell reggelente törölgetnem a tükröt miatta...

6.Lenin 2019.04.19. 15:33:43

@Leylandi:

Miért kéne? Ha Blankát meglátom, rögtön veszek egy tábla milka csokit. Még reklámnak is jó, de engem nem zavar.

1.bp.blogspot.com/-6a0LKUzvW60/VQFONr2cwWI/AAAAAAAAChs/CKe6-PE8e_Q/s1600/Milka%2B1973.jpg

2019.04.19. 15:34:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"egyetlen per sem fojik a trágár megnyilvánulásai miatt, míg Blankácska kb. tucatnyi pert indított mások ellen."

Tanulj!
Mert különben te is úgy jársz,. mint az a 6. .
Leírsz valamit és az ember csak a fejét fogja, hogy lehet valaki ilyen hülye.
Azért nem indult a csaj ellen per, mert nem követett el olyat, ami miatt indulhatott volna.
Miközben ő ellene elkövettek olyat, ami miatt pert indíthatott.
Döbbenetes mi?

felucca02 2019.04.19. 15:34:53

@Leylandi: Nagyon kemény szavak, de végtelenül pontosak. Sok mindent akartam írni, de mindent vittél, mint autóskártyában a Lola-T:)

2019.04.19. 15:35:37

@Leylandi:

Te figyu!
Ez a pipas egy rettenetesen undorító troll!
Csak szólok.
Mondjuk van itt belőlük néhány.

Leylandi 2019.04.19. 15:38:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem úgy néz ki, hogy a hatalom célkeresztjébe került volna."

Nem hát! Elvégre nem a te gyereked bugyiját tették fel a face-re pedofil állatok, tehát nincs is itt semmi baj...
Tudod, ezek nem perelnek. Ha a csaj sokat ugrál, majd kiderül még róla ez-az. Szovjet ügynök, állatokkal szexel, az öccse pöcsét fogdossa. De per, na az biztosan nem lesz :-) Még mondana valamit a rencer ellen.
Nem kívánom, hogy szülőként megérd ezt a helyzetet.

bölcsbagoly 2019.04.19. 15:40:20

@felucca02: ha szerinted a köztársasági elnök és az országgyűlés elnöke nem államférfi, akkor ki az? Újhelyi, Fletó, Jakab, Szél?
Az agyatokra ment a frusztráltság a 3 x 2/3 miatt.

6.Lenin 2019.04.19. 15:42:35

@VIII. Lenin:

Azért ennyire még én se nézlek hülyének.
Tegyük fel, hogy a KE megbolondul, és feljelentené Trágárkát, az mit is jelentene a ballib média számár? És tuti, hogy a magyar igazságszolgáltatás hosszú, nyilvános tárgyalások után, lecsukatná a Ke-t.

Ez a trágárka nem ér ennyit, sőt semmit.

Leylandi 2019.04.19. 15:43:52

@Behajtó70: "anyád picsája lesz a tankok tüzében te széllelbélet ostba tufa barom!"

Izé...
Most mondanék valamit kegyed intelligenciájáról, csak még nem találom a szavakat :-)
Talán a bagolymondjaverébnek ide illik, de bölcs baglyunk sajna a hülyeséget mára már lefoglalta :-(Mégpedig végtelenhez tendáló mértékben :-) Úgyhogy csak ennyi: vau!

Quadanium 2019.04.19. 15:44:13

Egy szart kell kiállni. Egy lófaszt. És mindenki takarodjon locsolkodni.

2019.04.19. 15:45:13

@felucca02:

Látod! rögtön rájössz, hogy nincs miért vitatkoznod itt egy trollal.

Ez volt a kérdésed:
"Ez komoly? Ezekre az emberekre te államférfiként tekintesz? "
ezt vö ezzel
"ha szerinted a köztársasági elnök és az országgyűlés elnöke nem államférfi,"
A válaszának az égadta világon semmi köze ahhoz, amire céloztál a kérdésedben.
Na most vagy szándékosan beszél mellé vagy totál ostoba.
Nem mindegy?

Bora Zrinyi 2019.04.19. 15:46:40

Azért kötött bele a nácimaffia Blanka bizonyítványába, mert másba nem tudnak belekötni. Teljesen normális reakció a náciktól, hiszen olyan hülyék hogy érvelni nem tudnak a náci Lopesz-kormány mellett, így bepróbálkoznak ismét a karaktergyilkossággal.

Leylandi 2019.04.19. 15:47:24

@6.Lenin: "Ez a trágárka nem ér ennyit, sőt semmit."

LÁTOD? Ennyit még ti is megértetek, itt lenn a végeken! Még az utolsó, tízdekapárizsiért alagsorban gürcölő bérkommerek is!
De ez vajon azt jelenti, hogy a gazdád még nálad is hülyébb?
Sajnos nagyon úgy tűnik :-(

felucca02 2019.04.19. 15:50:21

@bölcsbagoly: Köszönöm, ezt a kétharamdozást, ideje volt, nagyon hiányzott már. Arra a 38%-al elért kétharmadra tetszik egyébként gondolni?

Nekem ugyan nem ment az agyamra semmi, miért beszélsz olyanról, amiről semmit sem tudhatsz? Sőt - fogódzkodj meg! - még Blankával sem tudok teljesen egyetérteni és a jelenség megítélésében is igen tarka nézőpontot képviselek.

Azt viszont tudom, hogy az államférfi nem funkcionális beosztás, hanem erkölcsi rang, amelynek az általad említett, egymást az ország lerablásában minden erkölcsi normát félretéve fedező pitiáner tolvajok semmi esetre sem felelnek meg.

Említett úriemberek esetében a bajszos szar a legenyhébb alkalmazható kifejezés, Blanka itt alullőtt a célon. Méghogy államférfi, beszarok!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 15:50:32

@VIII. Lenin:

"Miközben ő ellene elkövettek olyat, ami miatt pert indíthatott.
Döbbenetes mi?"

Várjuk ki, hányat nyer meg ezek közül.

CyberPunK 2019.04.19. 15:50:41

@bölcsbagoly: A köztársasági elnök nem csak egy díszmajom itthon?

2019.04.19. 15:52:06

@6.Lenin:

Ez olyan tudod, mikor Orbánról kiderítettük, hogy liberális volt akkor, mikor már rászavaztál, miközben éppen rájöttél, hogy a liberálisok lopnak.
Nem tudom ezt értelmezni, pedig meg van bennem a jó szándék:
"Tegyük fel, hogy a KE megbolondul, és feljelentené Trágárkát, az mit is jelentene a ballib média számár?"
Ez ugye itt egy kérdés, és arról szól, hogy a média valamire majd valamit reagál vagy hasonló.
Mire is és mit? Gondolná az ember, hogy kiderül utána:
"És tuti, hogy a magyar igazságszolgáltatás hosszú, nyilvános tárgyalások után, lecsukatná a Ke-t."
És nem! Ki ugyan nem derül mire is gondolt e sorok leírója, no de az biztos, hogy azt aki valakit feljelent??? azt lecsukná az igazságszolgáltatás!
OLLÉ!

2019.04.19. 15:53:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Várjuk ki, hányat nyer meg ezek közül. "

Ennek a válasznak ugyan mi köze ahhoz, hogy felvetettél egy ostobaságot?

felucca02 2019.04.19. 15:53:35

@VIII. Lenin: Igen, köszönöm, rájöttem!:)
Sőt, arra is rájöttem, hogy említett trollúr volt az, akivel itt összevitatkoztam egyszer, miszerint miért kell annak a rühes tanításnak nyolc órakor kezdődnie, mikor kezdődhetne kilenc órakor is...:)
De nem, de nem, de annak nyolckor kell kezdődnie, mert csak!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 15:53:44

@Leylandi:

"Elvégre nem a te gyereked bugyiját tették fel a face-re pedofil állatok"

Először is szó sincs pedofíliáról, mert a nő - NEM gyerek! - elmúlt 18.

Másodszor közszereplőként el kell tűrnie, hogy lefényképezzék. Akkor is, ha a bugyiját mutogatja nyilvánosan.

yourmomtits 2019.04.19. 15:54:25

@Leylandi: jaj Istenem te tökfej, ezért senkit nem csuknak börtönbe. ne játszd már az eszedet a tudatlanságoddal

bölcsbagoly 2019.04.19. 15:57:03

@felucca02: csak nem szokták olyanoknak osztogatni, akik nem értek el odáig! Ugyanis ebben az esetben is igaz, hogy a puding megevése igazolja azt hogy ehető! Ergo, valakiből akkor lesz államférfi, hogy kiállja a próbáját s ebben a magas funkciójában jól teljesít!
Az hogy számotokra a "patkány", alias Árpi bácsi, államférfi volt s a többi nem az, nem oszt és nem szoroz.

6.Lenin 2019.04.19. 15:59:14

@VIII. Lenin:

Hol élsz? Mire utazik a jelenlegi ellenzék?
Mivel semmi valós mondanivalójuk nincs a közösség számára, marad az alpári botrányokozás.
magyar igazságszolgáltatás meg nagyüzemileg gyártja a közvéleményt felháborító ítéleteket, olyan hangsúllyal, hogy mindenért a jelenlegi kormány a felelős.

Mondjuk én óriási hibának tartom, ha valaki hülye, és ezért másokat is annak néz.
És, ha csak az elmúlt 9-10 évet veszem, akkor nem hiszem, hogy ezt egy értelmes embernek külön még el kéne magyarázni.
Neked kénytelen voltam az előzményeket figyelembe véve.

Pipas 2019.04.19. 16:00:21

@Leylandi: "Mert pontosan tudod, hogy EZ az ügy nem hozott a fidesznek."

Hát persze, mert egy 19 éves nagylány trágár módon beszólt. Így aztán a fidesz szavazatokat vesztett, mert mindenki azt mondta, hogy "ez igen, Blankát a parlamentbe".

A világért sem mondta senki, hogy "jajj, ezek, ezekre emlékszem, mehogy már megint ezek, akkor már inkább a zorbán".

Ezt mindenki *pontosan* tudja... :D

Világít a torony 2019.04.19. 16:01:03

@bölcsbagoly: "Ja, ha combközépig érő a szoknyád, akkor leüléskor óhatatlanul kilátszik a bugyi s ha a feje tetejéről van fényképezve, akkor is kilátszik! DE írogasd tovább a sületlenségeidet."
A naiv amatőr....:D :D :D
.....vagy csak ostobán rosszindulatú?

bölcsbagoly 2019.04.19. 16:03:04

@felucca02: te hatökör, nem azért mert csak, hanem mert biológiailag nem helyes! Ugyanis élettanilag az agyunk reggel a legfogékonyabb s dél fele egyre fáradtabb. Aki tanított valaha iskolában az tudja, hogy már 12, de pláne 13 óra után, már alig van hatása a tanári magyarázatoknak, mivel a tanulók egyik fülén be megy, a másikon meg kijön! Ha 9-kor kezdődnének az órák, akkor biza ez elkerülhetetlen lenne. Persze, nem kötelező éjfélig fenn lennie a egy tanulónak s akkor fel tud kelni reggel idejében..

Pipas 2019.04.19. 16:03:29

@VIII. Lenin: "Normális embernek a gyomra kifordul attól, amit ezzel a lánnyal művelnek."

Úrinővel meg úrikisasszonnyal ilyet nem tesznek. Úriember ilyet nem tesz még tramplival sem. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 16:03:36

@VIII. Lenin:

Attól, hogy a fotós bocsánatot kért, nekem még lehet az övétől eltérő véleményem.

6.Lenin 2019.04.19. 16:03:43

@Leylandi:

Én írtam a posztot? Én csak megrökönyödtem, hogy ez még téma ballib oldalon.
Nektek ezek szerint ér valamit. Nekem továbbra sem, ő személy szerint semmit, hanem a sok szarkeverő, aki kihasználja még ezt a szánalmas lehetőséget is, mert ennyire nincs igazi mondanivalójuk.
Ez miért az én hibám?

Nagyorrú Barbi 2019.04.19. 16:04:48

"...jóban is vagyunk ..." Megugrottad?
"..tehetséges szónoknak tartom..." Egy bunkó ribanc. Szellemi színvonaladat tükrözi dicsérő soraid.
"...ótvar kis prolinak nevezte valaki..." Az is.
"...egy diák annyit ér, ahányasra épp bemagolta a Pitagorasz-tételt" Ez a kis komcsi ribanc még annyit se.
Ezek a vörös patkányok: ostoba, tanulatlan nulladékok. Szerző! Ragadj össze az elvtársnőddel! Áldásom rátok!

bölcsbagoly 2019.04.19. 16:07:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ezek a DK-ás marhák semmit sem értenek meg, csak fröcsögnek a dekás agyukkal!

Pipas 2019.04.19. 16:08:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Attól, hogy a fotós bocsánatot kért, nekem még lehet az övétől eltérő véleményem."

A fotóval nincs gond, a ciki a képaláírás meg a megjegyzések voltak. A kép nem volt fotosoppolva, innen kezdve ezerszer korrektebb mint amiket az index naponta lehoz.

Ha az orbánkerikatúrán tilos kiakadni, akkor egy nyilvános rendezvényen készült protokollfotón aztánmeg plána. Nem esett el, nem szakadt el a ruhája, egyszerűen nem tud felöltözni. Egy 19 éves lánytól ez már elvárható, nehogy már a fotósnak kelljen ezen aggódnia.

felucca02 2019.04.19. 16:10:32

@bölcsbagoly: Már megint vetítesz. Egy szót nem szóltam arról, hogy számomra ki volt államférfi, sőt, volt-e egyáltalán.
Ezt az államférfit meg valami retardált blogtárs dobta ide be, ez talán nem az a puding, amiről beszélsz, ugye?
Lehet, talán egy halovány vágy volt, valami ilyesmi: Ó, ha nekünk egy, csak egyetlenegy államférfi is jutott volna...

felucca02 2019.04.19. 16:13:59

@6.Lenin: Mondjuk talán azért nincsen, mivel kormányunk lefoglalta magának azt hogy Migráncs, meg azt, hogy Sorosss.
Most ezek után, ha az ellenzék elkezd valamiféle normális, lényegi, létező dolgokról szóló üzenetet megfogalmazni, például azt, hogy oktatás, vagy társadalmi szolidaritás, akkor azt szerinted ki fogja meghallani?

Világít a torony 2019.04.19. 16:14:52

Több tanulmány eredménye is az, hogy a kormánypártok támogatottságának komoly részét finoman szólva, a kevésbé képzett/művelt társadalmi csoportok biztosítják.
Ezt itt is igazolódik.

kvadrillio 2019.04.19. 16:15:27

AHHA.....A MAGYAROK MEG DÖGLENEK EGYMÁS UTÁN.......LÉTMINIMUMON ÉLNEK ÉS A VÁRÓLISTÁKKAL IS IRTJÁK ŐKET ORBÁNÉK.....MIKÖZBEN A ZSIDÓK MONITOROZÁSSAL SZIOPJÁK LE A MILLIÁRDOKAT A MAGYAROK ELŐL !!!
525 millió az Európai Tett és Védelem Ligával kapcsolatos kiadásokra;

Nyomja a milliárdokat a zsidóknak orbán! nu, fosok a fejére vastagon ! a zemberek meg megfagynak a lakásukban, mert nincs pénzük tüzelőre, miközben a zsidók ántisemitizmussal lenyúlják a magyarok pénzét is (meg szerte minden országban !!!)orbánon keresztül !!!
Tett és Védelem Alapítvány – Wikipédia

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tett_és_Védelem_Alapítvány
A Tett és Védelem Alapítvány (TEV) egy magyarországi zsidó civil szervezet, ami a ... Rágalmazásellenes liga (ADL – Anti Defamation League) Kelet-Európa ...
Elnök‎: ‎Bodnár Dániel
Székhely‎: ‎1052 Budapest, Semmelweis utca 19
‎Története · ‎Partner szervezetek · ‎Tevékenység · ‎Zsidó Mesék
Az Európai Tett és Védelem Liga létrehozásával támogatja az európai ...

168ora.hu/.../az-europai-tett-es-vedelem-liga-letrehozasaval-tamogatja-az-euro...
2018. nov. 29. - A magyar kormány évi 500 millió forinttal támogatja az európai antiszemitizmus elleni küzdelmet – közölte a Tett és Védelem Alapítvány.
Itthon: Évi 500 millióból támogatja a kormány az antiszemitizmus elleni ...

hvg.hu/.../20181130_Evi_500_milliobol_tamogatja_a_kormany_az_antiszemit...
2018. nov. 30. - A költségkeret az Európai Tett és Védelem Liga felállításához és fenntartásához járul hozzá, amely a törvényalkotás, az igazságszolgáltatás, ...
Kormányzat - Miniszterelnökség - Európai uniós politikák ...

www.kormany.hu/.../europai.../az-antiszemitizmus-semmilyen-formaja-nem-valhat-po...
2019. febr. 6. - Európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős ... európai antiszemitizmus monitorozására létrehozott Tett és Védelem Ligát.

FASZOM TELE A ZSIDÓKKAL ! ROTHADT RAFINÁLT EGY BANDA !!!

felucca02 2019.04.19. 16:17:28

@Pipas: Értem a csavart a mondandódban! Ellenben, ha a fidesz, vagy valamely e célra tartott csepűrágója trágár módon beszól valakinek, attól erősödik a fidesz rögtön!
Milyen csodálatos a fizika!
Ha ő szól be, erősödik, ha neki szólnak be, erősödik, igazán irigyellek titeket!

6.Lenin 2019.04.19. 16:19:12

@Pipas:

Könyörgöm! Mit kéne tenni egy fotósnak, főleg egy nyilvános rendezvényen?
Nem a normálistól eltérő dolgokat lefotózni?
Nem ő sminkelte, készítette fel a hölgyet (?).
Semmit nem torzított a képen. A valóságot mutatta. A szövegbe esetleg valóban belel lehet kötni, de szerintem abba se.

Tele az index, hogy éppen ki villantott, vagy éppen bugyi nélkül flangál hivatalos rendezvényeken, vagy bármelyik más netes felület se szól lassan másról.
ez az eset miért lenne más? Mert kiröhögnek egy ballib reménysugarat?
Miért így ment oda?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 16:20:02

@Pipas:

Én a képet sem láttam, a képaláírást még úgy sem olvastam. Ám úgy látom, Blankácskának közszereplőként tűrnie kell egy róla a közszereplése során készült felvételt ill. az ahhoz fűzött megjegyzéseket.

6.Lenin 2019.04.19. 16:25:03

@felucca02:

Hát ezek után én is kétlem, hogy ballib oldalon a választásra jogosultak sokat megértenének valamilyen komolyabb célokról.
Oda ütős vágóképek, meg felemás korláton végzett gyakorlatok, vagy ajtónak rohanás a világos üzenet, meg persze trágárka egyenesen megfogalmazott, minden ballib számára világos üzenetek az elfogadhatóak. A végtelenségig leegyszerűsített világos üzenetek az érthetőek ma ballib oldalon.

Ebben tökéletesen 1etértek veled.

szepipiktor 2019.04.19. 16:28:58

Miért KELLENE?
Álljanak ki mellette azok, akiknek azonos az ideológiájuk, pártszimpátiájuk.
Természetesen az emberi jogaiban, méltóságában nem szabad bántani, még akkor sem, ha ő ezt nem tartja be.
De kiállni?
Azért ez mégsem közérdek.

bölcsbagoly 2019.04.19. 16:31:43

@Világít a torony: ja az is tükröződik, hogy a belpesti-újlipóciai és panelnegyedi észkombájnok a pesti kerületek ellenzéki szavazatainak a gazdái! Ők azok, akik nem jöttek Pestre, hanem betelepítették őket! Hogy vidéken kevesebb legyen belőlük, Pesten meg több! Ezért normális a vidék.

bölcsbagoly 2019.04.19. 16:33:12

@felucca02: most is van egy, csak nem szeretitek, mert nem a tiétek!

felucca02 2019.04.19. 16:34:27

@6.Lenin: Nem tudom, hogy mik azok a végtelenségig leegyszerűsített, világos üzenetek, mert elhomályosítják a "szüljük tele a Kárpát-medencét, és a blouah harabra Coca-Cola?"-jellegű, egyébirányú céltudatos iránymutatások.

2019.04.19. 16:34:57

Az ORDENÁRÉ szűz..:))

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 16:37:11

Szóval kiállás. Nem önmagában azért kell kiállnunk mellette, mert elmondott egy beszédet, és ezért a támadások kereszttüzébe került.........................

Hanem mert műbalhét tudtok kreálni belőle! Aljas módon "beszédet" mondattok azzal a butta gyerekkel, a beszéd azt tartalmazza amit tartalmazott, tudtátok előre, netán ti írtátok? Mert épeszű ember kikaocsolná a mikrofont.
Persze világos a kép,, tudtátok hogy megtalálják és akkor álszent módon lehet szegény kislányozni, természetesen akkor is már csak annyit említve hogy beszédet mondott! Azután elült a vihar, kellett valami új, a hülye ellenzék már az EU képviselőségét fontolgatta, de aztán ezt nem lehetett kifuttatni, mert Szanyiék féltették a lóvét. Ekkor jött az első sorba ültetés, miniben, ahol a vaskos combok közül kivillant valami bugyi! Még szerencse hogy nem utánozta le egy az egyben Sharon Stonet a bojlertestű kishölgy! Állj ki mellette Kristóf, hiszen emblémája mára a baloldalnak, tudatlan, arrogáns semmirekellő mint ti! Amúgy azt mondod hogy ismered, vannak szülei, miért nem verték már pofán a hülye libát azért amit művel?
És benneteket is a legjobb lenne jól pofánverni hogy felhasználjátok, szánalmas nímandok! Ütős kép lett!

6.Lenin 2019.04.19. 16:40:12

@szepipiktor:

És mi van olyankor, ha ő pont azért ment oda, így felkészítve, hogy ezt váltsa ki a nézőkből?
Mindenki leszarná, hogy mit mondott, és miként néz ki, akkor mi van a jogaival, és méltóságával?Akkor az lenne a baj, hogy senki nem röhögött rajta?

Az mondjuk tényleg egy érdekes felvetés, hogy miért is kéne MINDENKINEK az általa képviselt színvonalat támogatnia, álljanak ki mellette CSAK azok, akiknek ez elfogadható, de véleménye lehet mindenkinek.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 16:43:54

@Világít a torony: Több tanulmány eredménye is az, hogy a kormánypártok támogatottságának komoly részét finoman szólva, a kevésbé képzett/művelt társadalmi csoportok biztosítják. ..............

Viszont a hozzád hasonló kreténeket már egy az egyben szellemi fogyatékos honanyák és honatyák képviselik, már ha nem ütköznek bezárt ajtóba, vagy nem folytják beléjük a szót!

Pipas 2019.04.19. 16:45:10

@felucca02: "Ellenben, ha a fidesz, vagy valamely e célra tartott csepűrágója trágár módon beszól valakinek, attól erősödik a fidesz rögtön!"

Mikor mondtam én ilyet?!

6.Lenin 2019.04.19. 16:47:32

@felucca02:

Nézd, nekem semmi kifogásom, ha a ballibák nem akarnak szülni sehova sem. Hamarább kipusztulnak, lényegesen kevesebb gond marad a normális embereknek.
Talán még a klíma is helyreáll, és nem kell küzdeni tovább a változása ellen, több szabad idő marad a családra. Végre nyugodtan lehetne meccsre járni.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 16:47:51

A Pitagorasz tételt nem kell ahányasra bemagolni. Hülyeséget lehet írni, lehet publikálni. A Pitagorasz tétel egy olyan alaptétel amit meg kell érteni. Nincs alternatíva, nincs más felfogásban megtanulandó Pitagorasz tétel, csak egyetlen egy. Aki ezt a posztot írta egy hülye.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 16:52:14

@szepipiktor: Természetesen az emberi jogaiban, méltóságában nem szabad bántani, még akkor sem, ha ő ezt nem tartja be.......................

Véleményem szerint akkora senki, hogy szóra méltatni sem érdemes, viszont ha valaki mégis megteszi, hát teheti, a méltóságát ő dobta el, joga meg pláne nincs sokmindenhez, mert közszereplővé vált!
Ismétlem, én leszarom a luvnyát, viszont az nem járja hogy egyik pillanatban bajszos szarozunk nagy nyilvánosság előtt, majd a másik pillanatban szegény ártatlan megtámadott kislányt játszunk. A kettő együtt nem megy!

Bunkóné Barom Ildikó 2019.04.19. 16:52:20

Köszönöm Blanka, ez jól esett..:(

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 16:53:08

Pont azért tartunk itt, mert az ellenzékiek nagy része hülye. Nem tudja hogy szóljon a néphez, nem tud egységes lenni, nem tud néptömegeket megmozgatni. A herélt kakas is kukorékol. Viszont kappanként nem tud utódokat nemzeni.

MEDVE1978 2019.04.19. 16:53:22

Viszonylag egyszerű a dolog, ez a nép egyszerű fia / lánya effektus.
Volt egy tüntetés, ahol felszólalt egy lány, elég harcosan, nomeg a kormányt támadva.
Az ellenzéki pártok és média megpróbált erre látelepülni, gyakorlatilag a nép egyszerű lánya narratívát használva, ami úgy szól, hogy ő egy egyszerű tanuló, aki éppen az életbe való kilépés előtt van. Kvázi gyerek, tehát ártatlan és ahogy a gyerekek őszinte, így az ő tapasztalatai igazak, a véleménye "igaz".

Hogy teljes és szép legyen a kép, a kormánypárti szennymédia, a saját Bayerzsótis csürhéjével pedig pont ugyanezt a képet támadta és hiteltelenítette ahol tudta. Rossz tanuló, tehát a véleménye nem legitim és általános, trágár, tehát a véleménye nem legitim és általános. Nem őszinte és ártatlan, hanem az ellenzéki pártok bérence, egy megcsinált kép.

Erre jött a közelmúltban még a bugyis kép és a tárgyalt villantás, ami azért új mélypontot jelent. Valószínűleg Angéla Merkel és Lévai Anikó seggét is le lehet ruhában (!) fényképezni, amikor valamilyen eseményen részt vesz, majd mellé tenni, hogy a német kancellár sokat ehetett mostanában, mert nagy a segge, de az akkor sem az újságírás csúcsa lesz, hanem egy rágalmazó, a személyt önmagában testi jegyei miatt megalázó fos. Éppen ezért az erkölcsi érzékkel rendelkező és nem patkányhibridként született fotósok tartózkodnak is az ilyesmitől.

2019.04.19. 16:56:41

El kellene dönteni égre, hogy akkor most Blankus egy iskolás lány aki egyszer csúnyát mondott az elnök bácsira, vagy egy pártrendezvényeken fellépő politikuskezdemény?

kvadrillio 2019.04.19. 16:57:21

NU, ÉN EGY NAGYON ECCERŰ GONDOLKODÁSÚ EMBERKE VAGYOK, ILYEN LEÉPÍTÉSI ESETEKBEN ÉS AMIKOR ÉVENTE 30 EZER EMBER HAL MEG AZÉRT, MERT A KURMÁNY INTÉKEDÉSEKÉNT BEVEZETETT VÁRÓLISTÁK MIATT NEM KAP MEGFELELŐ IDŐBEN EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁST, NOS ILYENKOR MINDEN EGYES EMBERÉRT EGY POLITIKUST KI KELL NYÍRNI ! ÍGY EGÁL A DOLOG ! VAGY MÉG ÍGY SEHHH, MERT INKÁBB HÁRMAT KELL LIKVIDÁLNI A REGNÁLÓ POLITIKUSOK KÖZÜL !!!!! ÍGY TALÁN MEGFELELŐ LESZ A DOLOG.......

EZ MÁR MÁSKÉPPEN NEM ORVOSOLHATÓ UGYANIS......
DE EZ CSAK AZ ÉN ECCERŰ ÖTLETEM, HA VALAKI JOBBAT TUD. JELENTKEZZEN, MERT EZT A FOLYAMATOS NÉPIRTÁST SÜRGŐSEN ORVOSOLNI KELL !!!

kvadrillio 2019.04.19. 16:57:58

@kvadrillio: Akit nem üldöznek el, azt kirúgják: van kormányhivatal, ahonnan már vezetőstül hiányzik egy teljes osztály
nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.04.15 10:00

Fotó: Népszava
A felmondási hullám közepette a kormány titkos határozatban tovább csökkentette az érdemi munkát végző köztisztviselők létszámkeretét.
A lakástámogatási osztályok kiüresedése miatt van megye, ahol válságértekezletet hívtak össze, máshol a gyámügyi és egyéb, életet közvetlenül érintő hivatali ügyintézés lehetetlenül el a durvuló felmondási hullám miatt, írja az index.hu. A portál tucatnyi olvasói levél nyomán jelenti ki, az akár 12 órás napi munkaidő és az alacsony bérek csak a jéghegy csúcsát képezik, a kiszolgáltatottság miatt egyre nő a felmondási hullám. A levelek szerint sok helyen annyira kevesen maradtak, hogy az már az érdemi munkavégzést is lehetetlenné teszi, ennek ellenére azt közölték velük:
"a kormányhivatalokban és központi államigazgatási szerveknél nem tervezik a kiesők pótlását."
Márciusban 2500-an mondtak fel, mert nem fogadták el azt a jogszabályváltozást, ami a köztisztviselőknek hosszabb munkaidőt, az eddiginél több munkát és kevesebb szabadnapot jelent. Újabb, sőt, talán még súlyosabb káoszt vetít előre, hogy mindeközben újabb leépítés várható.

NU EZÉRT KELL A SÜRGŐS INTÉZKEDÉS A NÉP RÉSZÉRŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvadrillio 2019.04.19. 16:58:33

@kvadrillio: EZ NEM MEHET ÍGY TOVÁBB VIKTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !+

6.Lenin 2019.04.19. 17:00:03

@MEDVE1978:

És miért kéne a fotósnak a Vasorrú bába képét Hófehérkeként bemutatni? Vagy a 7 törpét óriásnak?
Nem akkor hazudna, vagy nézné hülyének az olvasóit?

felucca02 2019.04.19. 17:00:12

@Pipas: Ha a nickemre kattintasz, megjelenik az a kommented, amire válaszoltam, ott.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 17:00:50

Ráadásul kímélve, vastag betüvel szedve írta le ezt az oltári nagy baromságot.

felucca02 2019.04.19. 17:02:43

@6.Lenin: Na, látod, ez az a szint, amire már felesleges válaszolnom.

6.Lenin 2019.04.19. 17:03:21

@Szóra kész Szókratész:

Igaz, és még arról sem esett itt egy szó sem, hogy akik őt ki/felhasználják valamilyen célra, ők kik/mik?

felucca02 2019.04.19. 17:04:34

@Helga Beauty Salon: De megy. Mert ugye bajszosszar egy közszereplő, a lány meg nem az. Amit az egyiknek tűrnie kell, a másiknak nem kell.

élhetetlen 2019.04.19. 17:05:01

@6.Lenin: „A mai Mo-on minek a ballib oldalnak olyan politikus, aki az ellenségének alpári módon való fikázásán kívül esetleg máshoz is ért? Blanka tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek.”. Miért, Bayer Zsolti mihez is ért, amiért lovagkeresztet kapott? Vagy az más?

6.Lenin 2019.04.19. 17:06:17

@felucca02:

Ígérem megpróbálom túlélni a válaszaid hiányát.

felucca02 2019.04.19. 17:07:07

@MEDVE1978: Ha már itt tartunk, milyen Lévai Anikó segge? Tudja valaki?

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 17:08:14

@felucca02: Mert ugye bajszosszar egy közszereplő, a lány meg nem az. Amit az egyiknek tűrnie kell, a másiknak nem kell..........................

Meg az anyátok picsáját! Amúgy lepődj meg, de a kiscsaj immár közszereplő.

felucca02 2019.04.19. 17:09:03

@Helga Beauty Salon: Lehet. Mikortól közszereplő valaki?

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 17:12:35

@kvadrillio: igen. A várólista... Addig amíg az ember nem kerül bajba, relatív egészséges, addíg szarik bele a kórházak szinvonaltalanságába. Amint korházközeli élmény éri, egyből kapálózik.

A dolog egyszerű. Minden, mégegyszer MINDEN társadalom a munkaképes koruakra épül. Azok termelik ki a nyugdíjakat, az állami támogatásokat, az onkologián haldokló ember ellátását. Amint a munkaképesek kimennek külföldre dolgozni, és ott szedik össze a házra valót, vagy soha a büdös életbe nem jönnek vissza, akkor az egész rendszer borul.

6.Lenin 2019.04.19. 17:12:49

@élhetetlen:

1) Bayer nem a trágárságáért kapta a kitüntetést.
2) én is elítélem a stílusát, mert lehetőséget ad a sok seggfej ballibának, hogy ilyen picsa ügyeken csámcsogjon.
3) Bayer csak 1 drb a közel 3 millió Fideszt támogató magyar állampolgár közül.
4) akinek Trágárka tetszik, az............., ha nekik jólesik. Az a néhány száz, vagy ezer támogató a kutyámat se érdekli, talán még akkor se, ha lenne kutyám.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 17:21:56

@felucca02: Mikortól közszereplő valaki?......................

Kezdődik!
valaki fentebb említette hogy mi fideszesek iskolázatlanok vagyunk erre kiderül hogy te is? Keress rá a meghatározásra.

élhetetlen 2019.04.19. 17:25:27

@6.Lenin: „Bayer nem a trágárságáért kapta a kitüntetést.”. Csak a hűségéért, és az „ellenség trágár támadásáért”. „Bayer csak 1 drb a közel 3 millió Fideszt támogató magyar állampolgár közül„. Csak egy, nem is értem, hogy miért nem te kaptál lovagkeresztet, pedig te is egy vagy a támogatók közül. Nem sorsoltak? Akarsz még hülyeséget beszélni?

6.Lenin 2019.04.19. 17:28:24

@élhetetlen:

Te tényleg ennyire hülye vagy?

felucca02 2019.04.19. 17:33:02

@Helga Beauty Salon: Te tényleg fideszes vagy? Ez komoly?

Én iskolázatlan vagyok, például a Pithagorasz-tételt sem tudom már. De valahogy még nem jutott eszembe, hogy olyanokra szavazzak, akik közpénzt jelentős mértékben tulajdonítanak el, miközben korlátozzák a politikai ellenfél megnyilatkozási lehetőségeit, persze közpénzen.

I-Work 2019.04.19. 17:34:36

@Kristóf Tarnay: Azért Blanka érdemeit nem kell öles cikkekben méltatni, még nem ő a köztársaság megmentője. Beszéde választékossága pedig finoman szólva is sajátos, de kicsit sem követendő.
Amennyiben Blankát kivesszük az egyenletből, a post tartalmával lényegében egyetértek.

I-Work 2019.04.19. 17:37:16

@6.Lenin: Cimbora, nem az iskolázatlanságodat ismerted el, az intelligenciád hiányát.

kvadrillio 2019.04.19. 17:39:33

NEMTOM MIÉRT KÖLLLL A DÚÚÚRÓÓÓ DÓÓÓRÁNAK A VÁ-LLAIT MUTOGATNI A HÍRTV-BEN, KEVÉS ÉSZ VAN A KOPONYÁJÁBAN ÉS EZT KOMPENZÁLNÁ VELE ??? :o)

6.Lenin 2019.04.19. 17:40:36

@I-Work:

Te lennél az etalon?

Faszfejkém, ez így túl 1xű megállapítás.

I-Work 2019.04.19. 17:40:57

@kvadrillio: Ez igaz, te magad is nép vagy, intézkedj.
Milyen az, hogy egy nagy többség már erős évtizede behódol egy szervezett kisebbség terrorjának? Nem a fidesz a felelős azért, hogy ezt tehetik, - akik engedik, azoké a felelősség.

midnightcoder2 2019.04.19. 17:41:36

@kvadrillio: Nem hiszem, hogy Gyurcsányt, aki anno a várólistákat bevezette ki kellene nyírni ezért.

élhetetlen 2019.04.19. 17:42:22

@bölcsbagoly: Tudod, az nem olyan egyszerű, hogy ki az államférfi. Az államférfi az, aki adott pozíciójában az állam érdekeit védi. Aki a kényelméért, és a további juttatásokért bármit aláír, mint Skicc Pali, vagy Áder, az csak bábu. A legfőbb ügyész, aki nem indít eljárást a legnyilvánvalóbb esetekben sem, az államférfi? Vagy Kövér, aki nem fogad be ellenzéki javaslatokat, esetleg szót sem ad nekik? Vagy ott tartasz, hogy akinek isten hivatalt adott, annak észt is ad hozzá, netán tisztességet is? Nem így van.

midnightcoder2 2019.04.19. 17:44:23

@felucca02: Ezek szerint te is a Jobbikra szavaztál ? Mert hogy a jelentős politikai erők közül ez csak rájuk nem igaz.

I-Work 2019.04.19. 17:44:24

@felucca02: Blankából éppen az udvari agit-prop médiumok csináltak kvázi "közszereplőt". A lány még nagyon messze van attól, hogy közszereplőnek mondhassa magát.

midnightcoder2 2019.04.19. 17:45:42

@I-Work: De a jószándék megvan benne.

I-Work 2019.04.19. 17:47:27

@Dankházi Zsolt: Ezzel egyetértek, - túl azon, hogy annyira nem egyszerű manapság "ellenzéknek" lenni, - szerintem jelenleg nincs is szervezett ellenzék.
Akik annak mondják magukat, ők is a fidesz kiszolgálói.

élhetetlen 2019.04.19. 17:47:45

@6.Lenin: Nem, annyira te vagy hülye, hogy látod Bayer országépítő tevékenységét valahol, delíriumban, és hiszed, hogy azért kapta a lovagkeresztet.

I-Work 2019.04.19. 17:52:32

@6.Lenin: cicavirág, azért ez a fotó, - pontosabban a készítője -, nem csak aljas, beteges is. Értem én, hogy a "mester" már évek óta nem látott pinát és ilyen képre akarta verni, de azért van ebben némi bájos pedofília is.
Legközelebb majd nekrofil, vagy zoofil fotóknak is tapsolni fog a komplett, bomlott udvari fidesz agit-prop.

morph on deer 2019.04.19. 17:54:41

@Szóra kész Szókratész:
“El kellene dönteni égre, hogy akkor most Blankus egy iskolás lány...”

És ez miért nem mindegy?
Ahogy ez a bayeren “kulturálódott” horda rávetette magát, az mindenképpen szégyenletes!

Nyilvános szereplést vállalt, és közölte a véleményét a politikáról. Ha ez nem tetszett az érdekelteknek, akkor teljesen normális reakciók is a rendelkezésükre álltak, ahogy a nemtetszésüket kifejezhették volna, de nem azt tették.

Mire gondolok?
Lehetett volna vitatkozni a véleményével.
Lehetett volna cáfolni az állításait. (Áder nem is bajszos, pl.)
Lehetett volna megemlíteni, hogy az általa használt stílus túl bayeresre sikerült, már-már plágiumgyanús..!
Lehetett volna a politikai szimpátiáját kritizálni, rámutatni, hogy miért rossz az a politikai “oldal” amely mrllett kiállt.
Stb.
Ez mind normális és jogos megközelítés lett volna.

De nem ez történt.
A zsugorított agyú orbánhitű csőcselék mindezek helyett teljeskörű SZEMÉLYES támadásba kezdett, primitív és bunkó módon!
Az még a kissebb gond, hogy ágyúval verébre, de a legalattomosabb valótlanságokat kezdték terjeszteni, amelyekről aztán bebizonyosodott, hogy bizony hazugságok!

De még ez sem volt elég, mert most már sunyi, férfiatlan módon nemcsak mint embert, hanem mint nőt is támadják..!

Hát csak gratulálni tudok ehhez a haláltmegvető bátorsághoz, ez valóban hősies cselekedet volt!

És akkor itt még vannak páran, akik szerint ez így helyes!
Milyen emberek vagytok ti?

Azt, hogy milyen férfiak, már meg sem kérdem, az messziről ordít rólatok.
Sunyi kis aljadékok, mint a gazdi, aki “nőügyekkel nem foglalkozik”.

Pedig egy darabig azt hittem, hogy dehogynem, tekintve a féltucat leszármazottat... Az is igaz, hogy egy darabig civilizált embernek is néztem, ahhoz képest az már nem egy nagy változás, hogy a “nőügyek” nem érdeklik, valóban.

6.Lenin 2019.04.19. 17:55:27

@élhetetlen:

Nem fogtad fel, hogy én sem értek vele 1et? Már ami a stílusát illeti.
Támadási felületet ad idiótáknak. Nem látom értelmét, de az ő zsebe bánja, hiszen sorozatban ítélnek ellene (igaz olyan ügyekben, amikért a másik oldalon felmentést adnak, de ez egy más kérdés)

www.youtube.com/watch?v=qPcDymUo8dU
Ez lenne az elfogadott színvonal?

Amennyiben van egy pártban néhány nem oda való, akkor az egész eldobandó?

A te torz véleményed miért lenne mások számára is irányt adó? Miért is kéne nekem, vagy bárki másnak azt elfogadni?

MEDVE1978 2019.04.19. 17:55:34

@6.Lenin: Mindenkiről lehet előnytelen vagy nagyon előnytelen fotót készíteni vagy befotózni a lába közé. Mindenki vág például hülye képet. Biztos rá lehet közelíteni valakinek az orrszőrére is, ahogy rajta csillog a takony. Ha valakiről ilyen előnytelen fotókat raknak össze az ugyanúgy a valóság torzítása, mintha csak előnyöset csinálnának. Közben mindkettő a "valóság".

I-Work 2019.04.19. 17:59:44

@Dankházi Zsolt: Na igen, csak arra még relatív sokáig kell várni, hogy Mészáros Lőrinc, vagy Habony saját magát tolja a műtőbe szükség esetén. ... Ez a rendszer egyelőre csak erősödik az elvándorlók miatt, mert jellemzően a képzett, társadalmilag aktívak vándoroltak külföldre. (Közöttük fidesz szimpatizánsok is).
Azzal semmire nem megyünk, hogy majd jó száz év múlva megköpködik ezeknek a szarháziaknak a képét.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 17:59:55

@bölcsbagoly: igen, valoban nem lehet mindenki az, de azert ne keseredj el tulzottan, akar meg marhapasztorsagig is viheted.

I-Work 2019.04.19. 18:01:58

@kvadrillio: Ne essünk túlzásokba, a harmincezer ember közül azért nem sok maradna életben túl sokáig, ha rendes egészségügyi ellátás lenne.
A korfa alapján ennyi az éves halálozás Magyarországon.

6.Lenin 2019.04.19. 18:03:24

@I-Work:

Nem Faszfejkém, a fotós azért fotós, hogy olyan pillanatokat örökítsen meg, amik nem szokványosak, mindennaposak. Ezért fotós.
Kiröhögték a ballib reménysugarat? Senki nem volt, aki az öltözékére, viselkedésére felhívta volna a figyelmét? A szülei nem tanították?

Mellesleg én is letagadnám, hogy valami közöm van hozzá, akár csak az általa képviselt nézetekhez is.

Nem csukták le a nézeteiért, szabadon fröcsöghet bárhol, bármikor.

De nehogy már ne alkothassak róla véleményt? Milyen jogon korlátoznád ezt?
Mert neked ciki a csaj? Ne légy már ekkora köcsög.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 18:03:44

@Leylandi: jol ratalintottal a lenyegre, amig a bajszos, szar, geci szavak jelentese bovult, a tisztelet szo jelentese eltunt a nyelvbol. Sebaj, tuleljuk.

I-Work 2019.04.19. 18:04:44

@Helga Beauty Salon: Cimbora, - Blankából a fidesz udvari agit-prop csinált "kvázi" közszereplőt. (Ettől ő még nem az).
Ha az impotens bértollnokoknak már csak erre áll fel, keressenek jobb orvost.

bölcsbagoly 2019.04.19. 18:07:28

@élhetetlen: de bizony egyszerű! Az aki olyan állami méltóságot tölt be ami annak számít! Hogy hogyan, az nézőpont és megítélés kérdése. DE mivel ez meg ideológiai hozzáállásé, ergo nem megítélhető a hitelessége.
Szerintetek nyilván a számotokra kedves ellenzéki államférfiak tevékenysége (Göncz, Van der Bellen, Johaniss, Clintonné, stb) az igazi, míg számunkra meg nem.

6.Lenin 2019.04.19. 18:07:58

@MEDVE1978:

Állítólag a beszédeit maga írta. A ruháját maga vette fel. Úgy ült le, hogy az árúkínálat látható legyen.
Nézz körül a neten, hogy a rövid szoknyában ülő nők miként is viselkednek, természetesen akkor, ha nem az a céljuk, hogy róluk írjon mindenki.

Hátulról meg mi a faszért fotózták volna le? Úgy előnyösebb lett volna?

felucca02 2019.04.19. 18:08:03

@midnightcoder2: Nem, nem szavaztam jelentős politikai erőre:)

jajdehülyevagyok 2019.04.19. 18:08:14

A felsoroltak a mellébeszélés kategóriájába tartoznak. A valós probléma az, hogy a kiscsaj proli stílusban adta elő a mondókáját, ami az ő szájából elég visszatetsző, mert nem sok személyes tapasztalata van a kérdésben, sőt az életben sem, mégis a "mindenkit leugatok" stílust választotta. A tartalom nyilván külső információ, amit hallott, rosszabb esetben betanították. Elég nevetséges őt bármiféle hivatkozási alapnak tekinteni a kormányzati politika tekintetében, hiszen hiteltelen a személye.

élhetetlen 2019.04.19. 18:09:38

@6.Lenin: És még hozzá: „ha a ballibák nem akarnak szülni sehova sem.”. Miből gondolod, hogy a fiatalok pártállástól függően szülnek? És nem te vagy a hülye? Komolyan gondolod, hogy csak az szül, akinek Orbán azt mondja, és neki Orbán szava szent?

bölcsbagoly 2019.04.19. 18:10:03

@Blogolo Blogi: köszi, nem szeretnélek téged meg a társaidat őrizni! Bár az igazi marhák százszor értelmesebbek és szeretetreméltóbbak nálatok!

csárlszbrunzol 2019.04.19. 18:18:59

@morph on deer: "Lehetett volna a politikai szimpátiáját kritizálni, rámutatni, hogy miért rossz az a politikai “oldal” amely mrllett kiállt.
Stb.
Ez mind normális és jogos megközelítés lett volna."

Szerintem meg ezek miatt pont nem. Ideális esetben nincs rossz politikai oldal. Vélemény van, értékrend van. Attól, hogy eltér, még egyik sem rosszabb vagy jobb a másiknál. Csak más.
Ha belegondolsz, ezekkel a blogos dolgokkal is pont az valahol a baj, hogy emberek simán lehülyézik a másikat csak azért, mert eltér a véleményük. Ez szerintem nem okés.

felucca02 2019.04.19. 18:27:00

@bölcsbagoly: Te ideológiailag rendkívül felkészült vagy. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy Johannissal is baj van.
Baj van?
De mi a baj?

Hefe 2019.04.19. 18:32:44

hogy miert allunk ki mellette? Tobbek kozott ezert:

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."

https://hu.wikipedia.org/wiki/Martin_Niemöller

6.Lenin 2019.04.19. 18:33:05

@élhetetlen:

Olvasd el, hogy mire írtam, amit. Aztán próbáld értelmezni. Ha nem megy, kérdezz.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 18:33:45

@I-Work: Cimbora, - Blankából a fidesz udvari agit-prop csinált "kvázi" közszereplőt. (Ettől ő még nem az).
Ha az impotens bértollnokoknak már csak erre áll fel, keressenek jobb orvost..............

Kicsim nem ti mondjátok meg hogy ki közszereplő és ki nem, pláne nem a saját felfogásotok szerint. A luvnya egy ellenzéki rendezvényen szónokolt, ergo közszerepelt retard barom módjára pár retard baromnak akiknek ez tetszett és ezzel kilépett a nyilvánosság elé! Utána is a libsik verték magukat amikor Bayer leprolizta.
A második mondatodról meg csak annyit, hogy nyugodtan megbaszhatod, mert nekem biztosan nem kéne. :D Faszfej.

morph on deer 2019.04.19. 18:38:04

@csárlszbrunzol:
“Ideális esetben nincs rossz politikai oldal.”

Ott nincs is.:)
Egyébként a “túlparti” véleményekre céloztam, amelyekből az derül ki, hogy aki jelenleg nem nemzetiszocialista, az már nrm is magyar.

Röviden: érdemi kritika helyett primitív személyeskedés az igazi hazafias erény, erre lehetünk méltán büszkék.
Mert ugye “úgy kell neki,” “minek ment oda, ha nem bírja,” meg “direkt úgy ült,” meg “szándékosan villantott..”
Sűrű sötét egy gyülekezet tocsog ebben az orbánhitű mocsárban, ahogy kinéz...
És még szaporodnak is.

6.Lenin 2019.04.19. 18:41:12

@jajdehülyevagyok:

Igen, saját magát tette hiteltelenné, de, akik most felhasználják a politikai céljaik érdekében, azokról miért nem esik szó?
A kis csaj nyilván tapasztalatlan, valakik (talán a szülei, vagy az ő ismeretségi, politikai köreikből) tudatosan kihasználják. A csajszinak nyilván tetszik, hogy tv-kbe haívják, sztárt csinálnak belőle, de a viselkedésre már nem figyelmeztetik, mert számítanak a reakciókra, amit visszájára lehet fordítani.
Hányan tűntek már el így? Fekete nővér, puklik, füttyös petik, és lehetne még sorolni. Majd talán ő is rájön 1x, vagy nem.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 18:42:51

@Hefe: Ha annyira ki akarsz állni mellette, akkor ne engedd az elvtársaidnak hogy aljasul kihasználják, elmondassanak vele mocskos szövegeket, kitegyék tudatosan céltáblának, hogy utána nagy pofával moralizálva védegessék! ASAnnyira már ismerem az úgynevezett ellenzéket, hogy egyből átlássam ezt az igen csak ócska és alávaló trükköt!
Nekem egyébként pont van egy ilyen korú lányom és ha ilyet csinálna amit ez a lány, akkor igen komolyan elbeszélgetnék vele, akik meg belevitték ebbe, azoknak a belét is kitaposnám! Ez pártállástól függetlenül értendő.

bölcsbagoly 2019.04.19. 18:47:53

@felucca02: egy bakszász, aki oláhabb akar lenni a románoknál is (ezért változtatta meg a nevét Johaniss-ról Iohanissra), vad libsi és kizárólag az ellenzék szekerét tolja, elnökségét főleg az erdélyi magyarok szavazatainak köszönheti, de akik felé a mandátuma alatt még a legminimálisabb együttérzés jelét sem mutatta eddig, sőt ....
Nagyszebeni polgármestersége idején megszerzett volt államosított ingatlanjainak a volt tulajdonosok általi visszaperléseit máid akadályozza...
Ennyi elég? Nézz meg egy EU-s Európai tanácsi összejövetelt (ahol ő képviseli a román államot) s láthatod, hogy senkivel sem beszél, semmit nem mond, csak álldogál/üldögél, mint egy nagy darab balfék....

élhetetlen 2019.04.19. 18:50:14

@bölcsbagoly: Erre nem tudok mit mondani. egy tisztességtelen, megalkuvó, pénzért mindent megtevő pozícióban levő ember az államférfi. Skicc Pali is az volt, mert Orbán kinevezte. Ráadásul, mivel tudták, hogy alkalmatlan, és bukni fog, hoztak egy törvényt is, hogy nem csak a szolgálati idejüket kitöltött köztársasági elnököknek jár életük végéig a juttatás, lakás, iroda, személyzet, repi keret, stb., hanem a bukottaknak is. Mert Orbán így látta jónak. De neked ez egyszerű, mit aptyuk tész, mindig jó az, és az államférfi fogalmához nem kellenek kvalitások, csak egy kinevezés.

enrikokaruszo 2019.04.19. 18:50:27

még azt is elhiszem, hogy hiszi: jó ügyért ordenáré
aki kvának áll, azt viszont megbsszák. így szól a régi mondás
szoknya alá fotózni is ordenáré, még mielőtt, bárki, ugyebár

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.19. 18:52:46

@Pipas: "Úrinővel meg úrikisasszonnyal ilyet nem tesznek. Úriember ilyet nem tesz még tramplival sem."

Nem is, csak átlökik a nőt egy vak komondoron.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 18:56:07

Bayer egy senki ugyan úgy mint Blanka. Mindkettő politikai celeb. Bayer kényszerkilakoltatva lesz a várból, ha a Fidesz veszít. Nagy Blanka még akár lehet valaki is. Igazából lett volna az a pénz amiért Nagy Blankát fideszessé lehetett volna tenni. Nem éltek vele. A fiatal demokraták szövetsége. Ebben az értelemben mégis van némi gerinc a Fideszben. Vagy tényleg azt vallja, amit mond. Akkor viszont több gerinc van Nagy Blankában mint itt azokban akik hozzászolnak.

I-Work 2019.04.19. 18:58:36

@6.Lenin: Cicavirág, nem mindegy, hogy valaki okos és hülyéskedik, vagy hülye és okoskodik.
Valóban nem szokványos pillanat iskolás lányok sunáját fotózni, - téged is megragadott a pillanat, hát ez van.
Keressél magadnak egy tökös pasit.

csárlszbrunzol 2019.04.19. 19:04:45

@morph on deer: "Ott nincs is.:)" :D

"Egyébként a “túlparti” véleményekre céloztam, amelyekből az derül ki, hogy aki jelenleg nem nemzetiszocialista, az már nrm is magyar."
Igen, a kirekesztés, cimkézés is elég fos. Nagyjából egy tőről fakadnak ezzel a "hülye aki mást gondol"-lal. És a legnagyobb baj ezzel, hogy eleve kizár bármilyen párbeszédet. Pedig igény vóna rá. Vagyis: arra lenne csak igény...

"Röviden: érdemi kritika helyett primitív személyeskedés az igazi hazafias erény, erre lehetünk méltán büszkék."
Azt gondolom erről, hogy a lány szoknyája alá fényképezés (de még inkább a közzététel) párhuzamba állítható a bolgos személyeskedésekkel. Nem az ideát, a véleményt vitatjuk, hanem a személyt.

"Sűrű sötét egy gyülekezet tocsog ebben az orbánhitű mocsárban, ahogy kinéz...
És még szaporodnak is. "
És nem csak abban a mocsárban. Vannak a "másik oldal" mocsarában is szép számmal. Ha csak visszaolvasod ezt a blogot, alig száz fölötti hozzászólás és saccra a 30-40%-a személyeskedés. És "mindkét oldal"-ról vannak személyeskedő posztok nagy mennyiségben.

torró 2019.04.19. 19:05:57

Nem tudom ki lehetett az értelmi szerzője, hogy ezt a lányt ilyen stílusban színpadra tették. De ez abszolút mellélövés politikai szempontból. Tényleg azt hiszi valaki, hogy ilyen és hasonló stílussal kormányt lehet buktatni? Hát ez a baj az ellenzékkel, hogy tévúton szédeleg! Én 1970-n KISZ titkár lettem egy nagyvállalatnál, és ilyen viselkedésért volt akit kizártam a klub rendezvényekről! Az nem duma hogy ők is így beszélnek! Az emberek nagy többségét kulturált viselkedéssel lehet megszólítani. Mert az ilyen viselkedés taszítja a normális embereket. Lehet kiállni mellette, de az zsákutca! Nem értek egyet a másik oldal reakciójával sem! Nem így kell kezelni az ilyen megnyilatkozásokat. Én a környezetemben máig is köztiszteletben vagyok. Jelzem, nem lettem párttag soha, mert nem értettem egyet azzal az ideológiával. Ma sem! És nem tetszik sok intézkedés sem a kormányzati oldalról. De a realitások egyenlőre inkább Orbán felé billenti a mérleget.

6.Lenin 2019.04.19. 19:12:46

@I-Work:

Látom te sem érted.
Én ezt a csajszit leszarom, a bugyijával együtt. Egy jelentéktelen senki, az is fog maradni, ebben nagy tételben fogadnék is.
Akik felhasználják a semmiért, azok az aljas senkiháziak.

Nincs valós mondanivaló, nincs valós jövőkép. Maradnak az ilyen szánalmas ügyek.

Az ellenzéknek nevezett balfaszok gyülekezete erőltet már lassan 10. éve ilyen értelmetlen politikát. Hány szerencsétlen balfaszt próbáltak már felhasználni, akiknek a nevére sem emléxünk ma már.
Te is csak itt vergődsz valamiféle felsőbbrendűségi dumával, de a valóságban süt belőle a táborotokra jellemző balfaszkodás.
Ilyen szerencsétlen senkiktől reméltek megváltást? Lehet, hogy néhány hónap múlva (májusi, őszi vereség után) már a nevére se fog emlékezni senki.

Kiállni mellette? Mi a faszért? Hogy a Fidesznek még nagyobb arányú legyen a győzelme? Ezt jól végiggondoltad?
Faszfejkém, nemsokára 2022, szeretnétek valamit elérni?

Olyan macerás gondolkodni?

élhetetlen 2019.04.19. 19:12:55

@6.Lenin: Na, most a visszaugrás erre sikerült. Élhetelen, 2019.04.19. 18:09:38. És mi van? Nem fér bele az életedbe, hogy egy fél mondattal jeleznéd, hogy mire válaszoltál? Ebben a katymazban, fogalmam sincs, hogy mi az igazságod, vagy mi az érv mellette.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 19:14:31

@morph on deer: Ott nincs is.:)
Egyébként a “túlparti” véleményekre céloztam, amelyekből az derül ki, hogy aki jelenleg nem nemzetiszocialista, az már nrm is magyar. .................

Ki nemztiszocialista itt és miért, kérlek fejtsd ki bővebben, különös tekintettel a nemzetiszocializmus ismérveire!

6.Lenin 2019.04.19. 19:24:12

@élhetetlen:

Valamelyik balfasz írta, hogy az Orbán kiadta a parancsot, hogy szüljék tele a Kárpát medencét (vagy valami ilyesmit).
Erre válaszoltam, hogy akik nem szaporodnak, azok kipusztulnak.
Talán ekkor szóltál közbe, talán az előzmények ismerete nélkül.

Sajnos nem mindenki arra kattint, amire válaszol, így nehéz visszakeresni az eredeti hsz-t, de ennyi a lényege.

Ha libsik ne szeretnének szülni, kipusztulnak, kevesebb lesz egy felesleges gonddal.
Talán még a klíma is visszaáll utána.
Ha még valami problémás, kérdezz nyugodtan.

Sir Galahad 2019.04.19. 19:27:32

Miért kellene kiállni mellette? Egy trágár stílusban rikácsoló, nem különösebben figyelemre méltó kislány, aki azért került reflektorfénybe, mert a minősíthetetlen beszédével támadást provokált maga ellen. Ez nem érdem, ez ostobaság.

6.Lenin 2019.04.19. 19:34:02

@Sir Galahad:

Ez megy már lassan 10. éve. Provokálnak érdektelen, semmitmondó kérdésekben, hogy aztán még nagyobb gyalázkodással tudjanak visszavágni.
Igaz, ez ostobaság, de a jelek szerint más nincs. Néha már egymást is gyalázzák (szivárogtatások).
Mi lesz ennek a vége? Ki tudja?
Szerintem ők maguk sem.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2019.04.19. 19:35:33

@jajdehülyevagyok: amit te róla írtál ide, az egy az egyben elmondható a te hozzászólásodról. Minden szó ül. Talán annyi, hogy ő legalább csinált valamit, te ki sem keltél a fotelből

nemecsekerno_007 2019.04.19. 19:41:12

Blanka a legújabb "hasznos idiótátok"... Olyan mint egy Big Brother szereplő...

bölcsbagoly 2019.04.19. 19:41:40

@Dankházi Zsolt: s visszakapja az ingatlant amit az örökbérletet kapott? Vagy alapból államosításban gondolkodtok, mint a felmenőitek? S utána meg szétosztjátok magatok közt, szintén mint ők?

Jakab.gipsz 2019.04.19. 19:42:03

Öntsünk tiszta vizet a pohárba !

Amennyiben Blanka mindenkivel úgy beszélne, mint ahogyan, ezt megtette, Magyarország törvényesen megválasztott tisztségviselőivel, például a tanáraival, szüleivel, osztálytársaival és a kortársaival.

Mindenki tudná róla azt, hogy BOLOND.

Egy bolondnak pedig, aki ön és közveszélyes, mert a szó is verbális fegyver, zárt intézményben van a helye.

Mi viszont nyitott társadalomban élünk, ezért akadt szépszámú követője, akik kiszeretnének állni a bolondok hajójának a parancsnoki hídjára, ezért azt állítják Blanka nagyon okos. Ennyit a kiállásról, mi végre ?

I-Work 2019.04.19. 19:50:45

@6.Lenin: ahhoz képest, hogy leszarod, meglehetősen sokat foglalkozol vele...
"Akik felhasználják a semmiért, azok az aljas senkiháziak." - Na persze, de mégis csak az udvari fidesz agit-prop ugrott rá a trágár beszédre, - azzal egyetértek, hogy senkiházi dolog volt.
"Nincs valós mondanivaló, nincs valós jövőkép. Maradnak az ilyen szánalmas ügyek."
Már mind jövőképe a fidesznek sincs, - a nem létező ellenzéknek sincs, ezzel is egyetértek.
Te pedig tanuljál meg fogalmazni, tanulj meg érvelni, - utána talán még valamilyen érdekfeszítő galacsint is lehet majd találni a trágárkodásodban.

bölcsbagoly 2019.04.19. 19:52:27

@élhetetlen: SP karraktergyílkosság áldozata volt! Mivel az ártatlanságot a legnehezebb bizonyítani, nem is tudta. A Fidesz nem avatkozott be az ügybe (az MTA tagjai/köztestülete viszont igen!), de mivel tudták az igazat, ezért változtattak törvényt.
Megjegyzem, jómagam végig védtem s ma is megvédem, mert bebizonyítottam a vád hazugságait. Annak ellenére, hogy az athéni olimpián mutatott gerinctelensége miatt neheztelek rá. Ott csak Gyulai István állt ki a doppinggyanúba került magyar sportolóknak kijáró tisztességes eljárás mellett, míg Aján Tamás támadott, SP meg mosta a kezeit. Eközben, az amerikai delegáció vezetője megtiltotta a WADA ellenőröknek, hogy az USA sportolók szállásaként szolgáló hajóra felszállhassanak!

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:01:14

Kedves Bayer Zsolt hívők. Örülök hogy megkerestetek. Először is ki ez, mit akar, mi a célja. Nagyjából semmi. Én MINT EGY TIHANYI FŐAPÁT LESZÁRMAZOTTJA, ÍROM, NEVEMET VÁLLALVA. Hogy Bayer egy senki.

blexpress 2019.04.19. 20:02:15

A franc álljon ki ezért a kis büdös szájú ocsmány proli lányért.
Előszőr mossa ki a száját lúggal és utána majd beszálhetünk arról, hogy kinek mit mond....
Nevetséges..........Mindenkinek elment az esze már........?
Hihetetlen mit megengednek egyesek maguknak, ki ez a lány ? milyen érdemei vannak?
Letett már valamit egyáltalában???
Egy nagy nulla!!!!

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:05:25

Mivel veletek ellentétben én vállalom azt, aki vagyok, saját néven írok ide, nem csak úgy. Persze a primitívje azt hiszi IP cím alapján nem lenyomozható. De az. Ezért nyugodtan irhatsz saját néven. Ne félj bazdmeg légy hazafi.

6.Lenin 2019.04.19. 20:07:40

@I-Work:

Faszfejkém, érvelni csak érvekre lehet.
A vélemény nem érv, sem az enyém, sem a tiéd.

Azért sikerült némi gondolkodást is kicsikarnom belőled, végre, és nem egy képzelt magas lóról próbálsz hülyeségeket másokkal elhitetni.

Én már többx is leírtam, hogy a kis csajszi nem érdekel, sem bugyiban, se nélküle, sehogy. Nincs jelentősége, sem a mondandójának, sem a külsejének.
akik felhasználják, róluk kéne véleményt cserélni, hogy miért is teszik.

Nem lenne jobb, ha lenne valódi választási lehetőségük a választásra jogosultaknak?
Az ilyen jelentéktelen senkik nyújtanak lehetőséget egy jobb választásra?
Az ütős vágóképek, a hordót püfölő szellemi toprongyok? Ennyi a kínálat?
És még én lennék a hülye?

Faszfejkém, szeretnék már végre valós lehetőségeken elgondolkodva, valóban a jó, és jobb között választani.
Macerás ezen elgondolkodnod?

6.Lenin 2019.04.19. 20:15:06

@Dankházi Zsolt:

Ebben a posztban szó van egy jelentéktelen lánykáról, akire talán a szülei se büszkék, vagy miattuk ilyen.
Ősökre hivatkozni, talán felesleges, és nem mérvadó, sőt nekem kicsit nevetséges is, hiszen találkoztam már tanulatlan (sőt kimondottan bunkó) szülők tehetséges utódaival, de fordítva is.
Mit is számít szerinted, hogy ki is volt az őseid közt? De remélem őt pedofiliával még nem vádolta senki, ma nagy divat, akár igaz, akár nem.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:18:19

@6.Lenin: Bocsánat. Bayer Zsolt Nagy magyarsága akaszt ki. Ebből él, persze hogy nagy magyarnak tekinti magát.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:23:50

Amúgy Dankházi egy világi főapát volt Tihanyban, nem belterjes. Ugye nyilván, mert egyébként nem élnék.

6.Lenin 2019.04.19. 20:26:02

@Dankházi Zsolt:

Miért akaszt ki? Gyurcsányék miért lennének az igazi, demokratikus magyarok?
Különben is ki az igazi magyar?
Genetika? Vagy valaminek az elfogadása?
Miért ne lehetne egy baloldali. liberális, jobboldali is magyar?
Ki dönti, döntheti ezt el?
Én se kedvelem Bayer stílusát, soxor a mondandóját sem, de miért befolyásolná ez a magyasághoz való viszonyomat.
Pláne, ha az én őseim egy itt élő kisebbséghez tartoztak, de magyarnak vallották már magukat száz évvel korábban is.
Ez nem ilyen 1xű kérdés, és, mint a hit, magánügy.
szerintem.

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 20:26:15

@Dankházi Zsolt: Kedves Bayer Zsolt hívők...........................

Na persze, már bevett gyakorlat hogy aki nem Orbánozik a többi sült bolonddal az fideszes, erre te továbbfejlesztetted hogy aki nem áll ki Nagy Blanka mellett (jelentsen ez bármit) az Bayer hívő!!!!
Mondd, nem érzed hülyének magad egy kicsit sem?

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:30:15

Természetesen Nagy Blankából is celebet gyártottak. NEM az ellenzék. A fidesz. Azzal, hogy megpróbálták kicsinálni. Egy diákot! Felfogja bármely Fideszes ennek a súlyát? Felfogjátok hogy a jövő nemzedéket is járomba akarják hajtani?

élhetetlen 2019.04.19. 20:31:13

@6.Lenin:„Miből gondolod, hogy a fiatalok pártállástól függően szülnek? És nem te vagy a hülye? Komolyan gondolod, hogy csak az szül, akinek Orbán azt mondja, és neki Orbán szava szent?”. De honnét veszed, hogy az általad „libsik„-nek nevezettettek nem akarnak családot, gyerekeket? Nem a te véleményed torz? Nem kérdezek vissza, mert egy ilyen gyöpös világképe nem érdekel.

morph on deer 2019.04.19. 20:32:08

@Helga Beauty Salon:
“Ki nemztiszocialista itt és miért”

Az ismérvek értelem szerűen nem 100%-ban azonosak, mvel a kor sem azonos, viszont az alapelemek eléggé félreérthetetlenek most is.
Engem különösen az orbáni eugenikus szemlélet, meg az etnikai homogenitás - ami amúgy erre sosem létezett - hangoztatása és kívánatossá tétele győzött meg arról, hogy az orbanizmus egy magyaroschitott változata az eredetinek, jelenleg még nagy adag vallásos körítéssel tálalva.

Így aztán az eredetileg simán nacionalista, vallásos jobboldaliak is szépen ballagnak viktorka után, nem látva az összefüggéseket és a valódi irányt. Ebben még segít a tipikusan balkáni irambátyám stílus, a korrupt, nepotista vezető réteg összegyűjtése is, mert a kádárkort is megért nép hasonlót már látott.

Mindez azonban csak eszköz a nezetthyes, történetinek hazudott, de egyértelműen etnikai alapokon álló kasztrendszer kialakításához, amihez már a genetikai alapokat keresi drága jó vezérünk.

Nem véletlen az sem, - és meglehetősen tanulságos - ahogy a Jobbik kezéből kicsavarta a témát, és megtette kvázi hivatalos kormányprogramnak. Ehhez még egy világméretű konspirációt is sikerült kiagyalni, hogy akinek nem tetszene eleve a “nemes” cél, az legalább félelmében támogassa viktort, a világmegváltót.

Attól még, hogy sosem fogsz látni horogkeresztes zászlókat lobogni a parlamenten,- bár a “keresztes” zászlók már megjelentek,- a lényeg csaknem teljesen ugyanaz.
Na nem teljesen, hiszen ő az orbán, és nem vesz csak úgy át egy az egyben dolgokat,- hogyisne, még a végén nem is róla neveznék el a rendszert,- ez elmegy nagyon közeli rokonnak már most is, pedig még csak az elején vagyunk...

Na ez a véleményem.
Ja, és nem áll szándékomban lépésről lépésre összehasonlítgatni az eredetivel, főleg mert egészen mások a mai viszonyok, és ez sok esetben eltérő megoldásokat kíván, de szerintem te is látod a tendenciát.
Még kicsit kissebb, kicsit savanyúbb, de már a miénk, hogy rohadna meg...

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:33:25

@6.Lenin: Bazdmeg. Ki írt Gyurcsányról. Vagdalkozunk, Vagdalkozunk.

I-Work 2019.04.19. 20:33:42

@6.Lenin: Épen azt akartam kérdezni, hogy volt-e bugyi a lányon?
Jobb lenne, ha a szavazókorúaknak lenne valódi választási lehetőségük, de ezért saját maguk tehetnek legtöbbet, - még ennyire torzító szabályok mellett is.
Azért ebben nem segít a mindent átható demagógia, az etno-nacionalizmus és a retro feudál-kommunizmus.
Már ha az emberek nem térnek gyorsan észhez, a műromantikus révületből, akkor néhány éven belül, könnyen a rideg valósággal találhatják szembe magukat és késő bánat lesz.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 20:36:32

@nemecsekerno_007: "Blanka a legújabb "hasznos idiótátok"... Olyan mint egy Big Brother szereplő."
Ez a kettotok kozotti fo kulonbseg, hogy o hasznos.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:37:31

Ezt a bandát pártállástól függetlenül ki kellene seperni a Magyar Parlamentből, mert MIND megélhetési bűnözők.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 20:38:03

@bölcsbagoly: kurogatod is ojet, vagy csak siman szimpatikusabbak?

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:42:05

@Blogolo Blogi: a mondat értelmetlen. Ha megtanulsz írni, sokkal értelmezhetőbb mondatokat fogsz tudni írni.

6.Lenin 2019.04.19. 20:42:10

@élhetetlen:

Látom még mindig nem érted.

Egy ország felelős vezetője miért nem támogathatja a gyermekvállalást, ha nem szeretné, hogy a nemzet esetleg kipusztuljon?
Miért jelent ez ellésre felhívást, vagy egy terület "teleszülését"?
Miért ne lehetne ironikusan, szarkasztikusan, vagy gúnyosan válaszolni?

Miért lenne ok Trágárkának az igénytelenségére, hogy Bayer is az?

Helga Beauty Salon. 2019.04.19. 20:44:07

@morph on deer: Engem különösen az orbáni eugenikus szemlélet, meg az etnikai homogenitás - ami amúgy erre sosem létezett - hangoztatása és kívánatossá tétele győzött meg arról, hogy az orbanizmus egy magyaroschitott változata az eredetinek, jelenleg még nagy adag vallásos körítéssel tálalva. ...........................

Ja, hogy így ballib szemüvegen keresztül szemlélve, az alapvető gondolatokat kiforgatva, a lényeget fel sem fogva ítéled úgy, hogy itt vannak nemzetiszocialisták! Értem! (persze már régen világos volt hogy kivel állok szemben)

bölcsbagoly 2019.04.19. 20:47:07

@Dankházi Zsolt: a főapátnak hogy lehet leszármazottja? Nős volt?

6.Lenin 2019.04.19. 20:47:15

@Dankházi Zsolt:

Na, erről írtam. Nem minden alma esik le közel a fájához. Lejárattad a főapát urat.
Nem volt jó 5let emlegetni, mint őst.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:48:44

@Helga Beauty Salon: nincs homogenitás ötszáz éve. Átjártak minket a tatárok meg a törökök. Aztân meg az oroszok.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:52:02

@bölcsbagoly: világi főapát. Kormányzó. Nézz utána a Tihanyi alapitó levélben.

6.Lenin 2019.04.19. 20:52:05

@I-Work:

A választó lenne a fő bűnös, hogy nem tud normálisan választani?

Miért nem tudsz szabadulni attól, hogy hülyének nézed a választókat?

szerinted 90 óta mikor döntöttek jól, és mikor rosszul?

Mikor okosodtak, és mikor hülyültek el?

morph on deer 2019.04.19. 20:52:58

@blexpress:
“...ezért a kis büdös szájú ocsmány proli lányért.”

Nocsak! Ennyire közelről ismered?
Lám, lám! Ki hitte volna..

bölcsbagoly 2019.04.19. 20:54:59

@Dankházi Zsolt: ha te mondod, ő már nem tud tiltakozni a blaszfémia miatt!

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 20:57:31

Viszont örülök hogy velem vagytok elfoglalva meg a Dankházi családdal. Kezdek celeb lenni...

6.Lenin 2019.04.19. 20:58:41

@Dankházi Zsolt:

Mert nem értetted, hogy miért is lett említve Gyurcsány. Nem igazoltad, akire hivatkoztál.
A pozícióját tuti nem örökölted, de talán az se biztos, hogy egy ilyen beosztás magas szellemi képességekkel is jár, de, ha igen, akkor azzal se dicsekedhetsz, azt legalább örökölted. Nem.

morph on deer 2019.04.19. 20:59:13

@Helga Beauty Salon:
“az alapvető gondolatokat kiforgatva, a lényeget fel sem fogva ítéled úgy”

Frászt.
Nem kell itt mit kiforgatni, csak nézd meg kicsit közelebbről. Amúgy de, pont a lényeget fogom fel, és nem a sallangokat nézem. Azért is mondom amit mondok.
Egyébként csak liberális, de az meglehetősen.
Előtted meg egyébként sincsenek titkaim! ;)

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 21:03:18

@6.Lenin: ha Bayer Zsolt lennék most lehülyéznélek. Nem teszem. Leírtam hogy mind egy szálig ki kell tenni ezeket a Magyar Parlamentből. Maximum nem olvastad el. Ez a te figyelmetlenséged.

élhetetlen 2019.04.19. 21:03:23

@6.Lenin: Na, a másik leveled. „Amennyiben van egy pártban néhány nem oda való, akkor az egész eldobandó?”. Hát bizony, ahol egy pártban van Semlyén, a másikban Rogán, és a független Habony, vagy az Orbántól teljesen független Mészáros, és Orbán veje, az bizony eldobandó lenne.
A másik. „Egy ország felelős vezetője miért nem támogathatja a gyermekvállalást, ha nem szeretné, hogy a nemzet esetleg kipusztuljon?”. Azt hiszem, te nem érted. A 10+10-et az tudja felvenni, akinek van már harminc millája, amiből már vehetett volna egy kezdő lakást. Őket támogatja a kormány, akiknek nem igazán van szüksége rá. Nézzünk egy kezdő mérnök, vagy tanár házaspárt, akinek nem toltak a segge alá ennyi pénzt. Ők is fel tudnának normálisan nevelni három gyereket, ha lenne hol. Ők milyen segítséget kapnak? Semmilyet. Képes vagy gondolkodni?

DFK 2019.04.19. 21:07:58

@felucca02: dehogynem közszereplő. Azzal, hogy kiállt beszélni, azzá vált.
A politika ilyen szakma, ezzel jár. Pláne ha ő is ebben a stílusban indul.
Kérem, aki kiáll a sarokra, az ne sértődjön meg, ha megkérdezik, mennyi a tarifa?

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 21:12:29

Én 2008 óta nem szavazok. Mivel nincs itthon alternatíva (a szavakat nem szeretném elmagyarázni). Itt tök mindegy kire szavazol, az visszalép a másik javára. Innentől kezdve a szavazatod csak arra van, hogy valaki bejusson a parlamentbe, hogy ott egymillió felett kereshessen. Ez nem demokrácia. Amelyik képviselőt jobban tolják az nyer. Nem te vagy az, aki elérte a parlamentbe való bejutást.

6.Lenin 2019.04.19. 21:15:05

@Dankházi Zsolt:

Erre a hülyeségedre nem is válaszoltam. A Gyurcsánynak miért lenne joga magukat az igazi, és demokratikus magyarnak neveznie, ha sérelmezted Bayer hivatkozását a magyarságára?

Miért szeretnéd megvonni a jogát 300 ezer nyuggernek, hogy Gyurcsány isten elvtársban lássák a megváltójukat?
Vagy most a nácik szeressék a zsidókat?
Mindenkinek csak az általad elfogadhatóra lehetne szavaznia?

Nem lehetnének jobboldali, baloldali, liberális érzelmű honfitársaink?

Miért nem az általuk kínált "árú" dönthetné el, kikre szavazzanak többen?
Te eldöntötted, hogy mind megélhetési? Ő nyilván ebből él. hogy helyetted is dönt olyan kérdésekben, amikhez esetleg fingod sincs.
Összte-vissza bolyongsz egy útvesztőben.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 21:18:51

@6.Lenin: már megint Gyurcsány. Először is nem háromszáz ezer nyugdíjas van az országban, hanem több. Másodszor ki az a Gyurcsány?

6.Lenin 2019.04.19. 21:19:12

@élhetetlen:

A vélemény a tiéd, de nem érv semmire sem.
Nem kötelező családot alapítani, kedvezményeket igénybe venni. Semmi sem kötelező ma. Amennyiben itt nem jó, mehetsz, ahol jobban érzed magad. Rajtad múlik.

nemecsekerno_007 2019.04.19. 21:23:09

@Blogolo Blogi: ... aztán majd ha már nem lesz hasznos akkor dobjátok ...

6.Lenin 2019.04.19. 21:23:47

@Dankházi Zsolt:

A honfitársunk. Neki van annyi nyugger híve. Kezdesz fárasztó lenni.

Na, mind1. Örültem, hogy veletek lehettem ma este (na jó, ez kamu)

Jó8!
Mindenkinek.

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 21:33:03

Pont leszarom ki az a Gyurcsány, Bajnai, Orbán, Mészáros stb. Nem érdekel. Az érdekel ki nézi valójában az én érdekeimet. Mert hát a szavazás erről szól. Ma Magyarország nem demokratikus ország. Részt vettünk a Fal ledontásában. Azóta csak megélhetési politikusok vannak. Ők kimentik a pénzt mi meg fizetünk helyettük. Jó biznisz. Ennyi.

Blogolo Blogi 2019.04.19. 21:38:08

@nemecsekerno_007: te viszont itt maradsz nekunk orokre. Tok jo.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 21:48:32

@felucca02:

"Nem tudom, hogy mik azok a végtelenségig leegyszerűsített, világos üzenetek, mert elhomályosítják a "szüljük tele a Kárpát-medencét, és a blouah harabra Coca-Cola?"-jellegű, egyébirányú céltudatos iránymutatások."

Ezek nem neked szólnak, te lehetőleg ne add tovább a génjeidet, az egész emberiség jobban jár így.

kvadrillio 2019.04.19. 21:49:38

remélem ceglédy csaba sem ússza mög !
Óriási költségvetési csalást leplezett le az adóhatóság
2019. 04. 18. 11:31 MTI Közélet | Közéleti Hírek
A NAV több hónapos előkészítő munka után csapott le több száz munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cégre.

Több száz munkaerő-közvetítéssel foglalkozó céget számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A cégek a gyanú szerint milliárdos kárt okoztak a költségvetésnek azzal, hogy nem fizették a munkavállalók utáni járulékokat.

A hivatal közleményében azt írta, a családi vállalkozásként működő bűnszervezet több száz gazdasági társaságot hozott létre, amelyek a munkaerőpiac szinte bármely területére biztosítottak dolgozókat, és mintegy hétezer embert alkalmazott. A munkavállalókat bejelentették, az utánuk fizetendő járulékokat bevallották, de nem fizették meg.

Képünk illusztráció
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezt úgy kivitelezték, hogy az áfabevallásaikban valótlanul visszaigényelhető adót vallottak, amelyet a bevallott, munkáltatással összefüggő járulékokra kértek átvezetni – tették hozzá.
A NAV több hónapos előkészítő munka után csapott le. A nyolcvannégy helyszínt érintő kétnapos kutatássorozatban több mint kétszázan vettek részt. A bűnszervezet irányítóihoz – a valószínűsíthető agresszív ellenállás miatt – a MERKUR bevetési egység kommandósai érkeztek.

A nyomozók a vagyoni kár biztosítására több mint egymilliárd forint értékben készpénzt és ingóságokat foglaltak le, valamint üzletrészeket, bankszámlákat zároltak. Az eljárásban lefoglalt nagy mennyiségű iratot teherautóval szállították el – írták.

A közlemény szerint negyvenkilenc gyanúsítottak hallgattak ki. A bűnszervezet tagjai jelenleg letartóztatásban vannak, tettükért akár húsz év börtönbüntetésre is számíthatnak.

UNDORÍTÓ AZ A KAPITALIZMUS, AHOL KAPZSI, ROHADT, CSALÓ EMBERKÉK, ILYESMIRE KÉPESEK !

MINDET FELAKASZTANÁM !

morph on deer 2019.04.19. 21:50:55

@Dankházi Zsolt:
“Kezdek celeb lenni...”

Akkor azonnal rakd keresztbe a lábaidat, - ez olyankor elvárás, - mert ki tudja, ki fotózgatná az alsóneműdet adandó alkalommal, ahogy azt kell olyankor...

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 21:53:28

@morph on deer: még jó hogy nem skót vagyok, akinek a népviselete a skótszoknya.

Ma Baker 2019.04.19. 21:58:48

Nagy Blanka tökéletesen jellemzi a mai ellenzéket. Egy nagypofájú bukdácsoló senki akinek szereplési kényszere van. Megérdemlik egymást az ellenzékkel. Kár hogy csak arra kell nekik, hogy áldozatként állíthassák be.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 21:59:51

@felucca02:

"Mert ugye bajszosszar egy közszereplő, a lány meg nem az."

Hazudsz, szokás szerint. A nyilvános politikai szerepvállalásával közszereplővé vált.

szepipiktor 2019.04.19. 22:02:47

@6.Lenin: Szori, csak most olvastalak.
A csajt DIREKT állították oda.
Ő egy jelenség, egy kunhalmi vagy ilyen volt a fidesznek is anno.
Ezek a friss KISZ-esek, akik eleve a politkia vonatra akarnak felkapaszkodni, ezért bármire (!!!) hajlandók.
De a poszt nem erről szól, hanem hogy ki kell állni mellette.
Egy büdös nagy fszt kell!
Ráadásul a csaj szándékosan volt tahó, hiszen ez is cél volt, felkapta a média, az idióta fideszesek meg nekiugrottak, azaz propaganda az egész.
Én a fotózgatásra utaltam, a portisrácos kocsog aláfotózását nem tartom elfogadhatónak, akkor sem, ha az orbán nejének fotóznának alá.
Egy dolog az emberi alap és egy másik a politikusi lét. Utóbbi soha nem lesz tisztességes, de nekünk azért annak kellene maradnunk...

Dankházi Zsolt 2019.04.19. 22:02:54

@Ma Baker: Nem. Az ellenzék fel sem figyelt volna rá. A fidesz csinált belőle celebet Bayeren keresztül. Mivel Bayer bevállalt Fidesz celeb, kénytelenek bevállalni azt is amit kihány a száján

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.19. 22:11:46

@I-Work:

"Valóban nem szokványos pillanat iskolás lányok sunáját fotózni"

Blankácska elmúlt 18 éves, vagyis nagykorú. Felnőtt nő. És ha kipakolja az árut, akkor ne panaszkodjék, ha valaki lefotózza.

élhetetlen 2019.04.19. 22:14:51

@6.Lenin: Ez esélytelen, Soha nem fogod felfogni, hogy a 10+10 az nem családtámogatás, legfeljebb az építési vállalkozók támogatása. Nem magyarázom tovább.

BiG74 Bodri 2019.04.19. 22:25:20

Blankával a fityiszeseknek csak egy bajuk van, hogy nem azt mondta, minden sorosista ellenzéki migrincs simogató lépjen egyet hátra, és bassza pofán magát.

Almandin 2019.04.19. 22:27:02

@6.Lenin: Valószínűbb, hogy ő maga tolakodik a hordószónok szerepébe. A rossz tanulmányi eredményei rádöbbentették arra, hogy nincs nagy esélye továbbtanulni, de ha nagy a pofája, még lehet belőle politikus. Nála műveletlenebb politikusok is lettek sikeresek (Martin Schulz pl.), ezért ezen a vonalon még lehet esélye.

kvadrillio 2019.04.19. 22:32:21

VÉLEMÉNY
JAHHH....AZ ORSZÁGVEZETŐK, A GAZDASÁGI ÉS A CIVILTÁRS. VEZETŐIVEL MEGBESZÉLVE ???!!! ÉS M EGINT KIMARADNA A NÉP MI ???! MER TE MINDIG HÜJJJJE MARACCC MI ???!!! FENTIEK MEG ADDIG HARÁCSOLNÁNAK TOVÁBB, MÍG BELE NEM FULLADNAK MI ???!!!
A globalizáció korszerűbb irányítására van szükség
A jövőben a meglévő multilaterális rendszer megőrzésének és megerősítésének kell lennie a kiemelt prioritásnak.

I-Work 2019.04.19. 22:39:50

@6.Lenin: azért ezt hosszabb szemináriumon lehetne részletesen kifejteni. (...) A magyar társadalom történelmének kezdete óta speciális, ellentmondásokkal és megosztottsággal terhelt. Nem új keletű, hogy rossz /téves politikai döntésekre, hibás társadalmi reakció a válasz.
Elméletben, de gyakorlatban is a politikai vezetés segíti a választókat a helyes társadalmi kontroll és válaszok kialakításában.
A szervezett megtévesztés, félrevezetés tovább torzítja a nem releváns reakciókat.
Az (egyik) fő probléma, hogy a társadalom tagjainak többsége bűnösnek, bűnrészesnek érzi magát és szégyelli, amiért kisebb-nagyobb részben szabályok, törvények megkerülésével jutott valamilyen vagyonhoz.
Emiatt nem ítéli el kellő határozottsággal a szavazókorú népesség a súlyos politikai és gazdasági visszaéléseket sem. (...) A visszaélések legitimek, van, akiknek csak néhány ezer, néhány tízezer forint jut, van akiknek milliárdok, - nincsen különbség a megítélésben.
A fidesz politikájának lényegi eleme, hogy mindenkit kilóra megvásárol, a parlamenti képviselőknek néhány év alatt megduplázódott a keresetük, - a dolgozók bére is emelkedett legalább 50%-kal, igaz, hogy ennek jelentős része a látható /érezhető drágulás következtében elinflálódott.
A nyugdíjasok 5-10 ezer forintos Erzsébet utalványért imádják a "szeretett" vezetőt.
Egy olyan országba, ahol a fidesz tábora csak egy szervezett kisebbség, magában ez a kisebbség megbukna. A társadalom többsége azonban maga is "kurválkodott" valamilyen formában, ennek megítélése miatt erősen fragmentált, nem képes erő mutatására, mert bizonytalan a támogatók értékítélete.
(Azon lehet vitatkozni, hogy a bűnösség képzet mennyiben valós, mennyiben csak képzelt).
Szerintem már '90-ben sem döntött jól a társadalom, amikor az MDF-re szavazva nem rendszerváltás történt, hanem hatalom átmentés.
Ennek az úgymond "békés" átmenetnek, amelyre inkább a "vér nélküli" jelző illik, - nagy ára van mostanra. (Az sem igaz, hogy erőszak mentes lett volna az a hatalomváltás, amely rendszerváltás helyett történt).
Elpazaroltunk 30 évet, ami rengeteg idő nem csupán az érintett generációk életében, de történelmi távlatban sem kevés. Harminc év hibáit akár több száz évbe is kerülhet majd rendbe tenni, - de a különböző geopolitikai folyamatok nagyon nem kedveznek a konszolidációnak. Jelen pillanatban minden mocskával együtt a fidesz az egyetlen választási lehetőség és önmaga alternatívája is.
Politikában hetek alatt változhat bármi, - egy gazdasági válság egészen biztosan magával rántaná a fideszt is, de az emberek fizetnének keserves árat azért, hogy stabilizálódni tudjon egy feltételezett válságból, egy ilyen ország.

Világít a torony 2019.04.19. 23:48:08

@6.Lenin: " Én ezt a csajszit leszarom, a bugyijával együtt. Egy jelentéktelen senki, az is fog maradni, ebben nagy tételben fogadnék is."
Egy arccal és névvel már is több mint mint egy kommancs klón.

eloi 2019.04.19. 23:58:01

Azért kell kiállni Blanka mellett, hogy a választók jól lássák, hogy milyen a színvonal/felhozatal a ballib oldalon!
Mert ezt lehet majd mérlegelni az ikszelésnél!!! Csak így tovább!

Világít a torony 2019.04.20. 00:00:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem pakolta ki. A NER-tahó fotós megkereste azt a szöget, ahonnan bevillanthatott a vakujával.
Egy valamire való NER-magyar meg is eszi, mert vak és buta. A lány összezárt térdekkel ült.

Világít a torony 2019.04.20. 00:21:10

@Ballib vagyok mert rettegek: " Nagy Blanka példája jól mutassa hogy Magyarországon hogy az ellenzék a társadalom legostobáb legképzetleneb panelprolijait fogja..."
Biztos vagy benne, hogy ezekről a dolgokról neked kell írnod?

Világít a torony 2019.04.20. 00:29:04

@bölcsbagoly: Bírom, hogy csacska hevületedben alátámasztod az elemzés eredményeit.

Világít a torony 2019.04.20. 00:39:05

@Helga Beauty Salon: Nem értem az ostoba és indokolatlan zsigeri dühöd. Nem én készítettem ezeket a felméréseket. Azonban rendes tőled, hogy igazolni próbálod a helyességét.
Sikerült!

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.04.20. 05:25:12

Gyurcsanyek odaig jutottak, hogy mar pinaval kell kampanyolniuk, mert kulonben faszom se kivancsi az elmebeteg rendezvenyukre.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 06:49:18

@I-Work:

"Szerintem már '90-ben sem döntött jól a társadalom, amikor az MDF-re szavazva nem rendszerváltás történt, hanem hatalom átmentés."

Ez nem a társadalom döntése volt, hanem az ún. rendszerváltó" pártoké, akik már akkor is a nép feje fölött egyeztek ki a komcsikkal - jóval a ogy. választosok előtt.

@Világít a torony:

Mint már említettem, nem láttam a képet, csak a leírtakból tudok véleményt formálni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 06:57:28

@I-Work:

A népnek mellesleg nem is volt választási lehetősége. 20+% szavazott a legantikommunistább szadeszra, amely 4 évvel később a hatalomért és a pénzért (=lopási lehetőség) összebútorozott a 4 évvel korábban még halálos ellenségnek kikiáltott komcsi utódpárttal.

Szóval hol is volt a társadalom döntési helyzetben? Sehol, semmikor.

I-Work 2019.04.20. 07:19:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Elolvastad volna és meg is értetted volna, amit leírtam, nem válaszoltál volna ilyen égszakasztó ostobaságot.
Azzal vitatkozzál, amit írtam, ne azzal, amit nem írtam, - okoska.

virgo 2019.04.20. 07:28:42

Én inkább azt írnám le, miért nem szabad ezt a kiscsajt védeni. Azért, mert az a politikai oldal, amelyik most épp kihasználja, majd idővel megrágja és kiköpi, ezzel gyakorlatilag tönkre is teszi. Mindezt lelkiismeret- furdalás nélkül. Márpedig egy tizenévesnek legtöbbször hiába mondod, hogy "higgadj le, mert még tapasztalatlan vagy és hülye, ezért nem tudod mit akarsz", mert tizenévesen nyilván pont leszarja, mit mondasz neki (és igaza is van, a maga módján). Viszont nem kell adni alá a lovat, mert ebből csak rossz jöhet ki.

I-Work 2019.04.20. 07:38:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Persze, mert úgy van, hogy a pártok jól megszavazzák saját magukat...
Csak amikor gondolkozni kellene és felelősséget vállalni, esetleg pártot alapítani, vagy elmenni szavazni, - akkor mindenki mossa kezeit és boldogan mutogat, hogy a pártok a hibásak. (...)
Minden más környező országban volt és jelenleg is társadalmi vita. Bárhol máshol tömegek mozdulnak meg tartósan, ha a választott képviselők visszaélnek a hatalmukkal. A szlovákok megszabadultak a nacionalistáiktól és most éppen liberális irányba fordultak a szavazók. A lengyelek nagyjából túl vannak Kaczyński-n. A horvátok le tudták váltani a korrupt miniszterelnöküket és el tudták zavarni vele együtt a legkorruptabb politikusokat. Az olaszok meg tudtak szabadulni Berlusconitól, pedig majdnem akkora gazember volt, mint Orbán és bűnszervezete. Salvini egy populista barom, de legalább nem bűnöző. A szlovének a fidesz agit-prop ellenére libeláris vezetést választott. Az osztrákok bezöldültek, miután leváltották a hagyományos pártokat. A románoknál sok százezres tömegdemonstrációk vannak és ügyesen rotálják a politikai elitet. (...) Szóval bármely más országban a lakosság képes tenni a saját érdekében, Magyarországon nem, itt a pártok a hibásak, mert szavaznak rájuk... /Gerinc, cimbora, gerinc, . itt puhatestűek vannak, túl sokan.

Dankházi Zsolt 2019.04.20. 08:16:26

@I-Work: nem a pártok hibásak. Ez úgy működik mint a kereslet - kínálat. A választók hibásak azért, ami most folyik. Maximum nem vallják be.

bölcsbagoly 2019.04.20. 08:23:00

@szepipiktor: te beteg vagy, milyen aláfotózás? Akkor az arca nem szemből látszana, hanem alulról! Ti még akkor is aláfotózásról dumálnátok, ha szoknya sem lenne rajta!
Márpedig az ami van, alig az! Felállva is éppen hogy fedi az ágyékát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 08:28:55

@I-Work:

"Azzal vitatkozzál, amit írtam, ne azzal, amit nem írtam, - okoska."

Kedves Okoska,

ha megengeded, nem egyedül vagy jogosult meghatározni a vita témáját, témáit. Ha neked nem tetszik, hogy én is merészelek felhozni valamit, akkor egyszerű a megoldás: ne beszélgess velem. Nem fogom a Dunába vetni magam az elkeseredettségtől, ha ezentúl ignorálsz.

"Persze, mert úgy van, hogy a pártok jól megszavazzák saját magukat......"

Ismét csak a szadeszt hozom fel példának. A választók egy keményen és következetesen antikomcsi pártot láttak benne, mert annak mutatta magát. A szadeszban látták a valódi rendszerváltás biztosítékát, ezért szavazott rá kb. 23%. Nem a nép a hibás, hogy a szadesz - elveit sutba dobva - az első alkalommal lefeküdt az "ősellenség" komcsiknak.

"Szóval bármely más országban a lakosság képes tenni a saját érdekében, Magyarországon nem, itt a pártok a hibásak, mert szavaznak rájuk"

Nyilván el sem tudod képzelni, hogy a választók azért szavaznak egy pártra, mert egyetértenek a programjával - azzal a programmal, amelynek végrehajtását már bizonyította. És ugyanezért nem vagy csak kevesebben szavaznak egy-két msik pártra, amely szintén bizonyított... :D

Európai téridő 2019.04.20. 08:51:09

@bölcsbagoly: A firkászok visszaélnek azzal, hogy ők nem bíróság és az ártatlanság náluk igencsak nem vélelem, a bizonyítási terhet pedig trükkösen fordítgatják meg, csűrik-csavarják ide-oda. Nagy Blanka sajnos rossz ügybe keveredett bele, vélelmezhetően bizonyos csibész "felnőttek" beszélték tele a fejecskéjét.

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 09:11:31

@Világít a torony: Nem értem az ostoba és indokolatlan zsigeri dühöd. Nem én készítettem ezeket a felméréseket. Azonban rendes tőled, hogy igazolni próbálod a helyességét.
Sikerült!..........................................

Mi sikerült? Nézd meg, ezt írtad............

Több tanulmány eredménye is az, hogy a kormánypártok támogatottságának komoly részét finoman szólva, a kevésbé képzett/művelt társadalmi csoportok biztosítják. ..............

persze hogy lehülyézlek, ezerszer jöttök ezzel és szánalmas hogy így vigasztaljátok magatokat! Arról készítsetek tanulmányt, hogy miért estek pofára rendszeresen a választásokon! Szerinted azért mert annyira intelligensek vagytok? :DDDDDDD
Persze áltassátok magatokat, egyéb úgy sem jut nektek mostanában, csak ha el is hiszitek a nagyszerű felsőbbrendűségeteket, akkor marad számotokra a fasz rosszabbik vége továbbra is! :D :P Háháháháhá! Faszfej!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 09:14:24

@Európai téridő:

Ahhoz képest, hogy az index firkászai elég sok helyreigazítási pert megnyertek, én nem félteném a firkászokat, és a magyar bíróságokat is kimondottan korrektnek és függetlennek tartom - ha nem így lenne, az index firkászai megnyerés helyett sorra elveszítenék a pereket, ám ehhez képest elég kevés helyreigazítás közlésére kötelezik az indexet. Persze tudom, a te szemedben csak a jobboldali újságírók firkászok, a balosok a tárgyilagos, objektív és elfogulatlan újságírás bajnokai.

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 09:19:21

@BiG74 Bodri: Blankával a fityiszeseknek csak egy bajuk van, hogy nem azt mondta, minden sorosista ellenzéki migrincs simogató lépjen egyet hátra, és bassza pofán magát.........................

Semmi bajunk Blankával, hiszen nem ellenfél, mint ahogy ti sem! Tulajdonképpen még jó is nekünk, hiszen negatív reklám a baloldalnak, szemlélteti a kis hülyeségével és ostobaságával azt a színvonalat amit mára a ballib képvisel!
Komám! Tényleg nincs jobb felszólaló egy ellenzéki rendezvényen mint egy középiskolás lány, aki alpári szavakat hasnál? Ennyi az üzenetetek azoknak akik kimennek?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 09:19:58

@Helga Beauty Salon:

"csak ha el is hiszitek a nagyszerű felsőbbrendűségeteket2

Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy finoman szólva sem a kiváló tanulmányi eredményei miatt közismertté vált nőt akartak EP képviselőnek jelölni. Úgy tűnik, nála inteligáncsosabb jelöltjük nem akadt.

2019.04.20. 09:28:39

Azért kell egyeseknek kiállniuk mellette elsősorban, mert politikai potenciált látnak benne. Remélem nincs mert ha tényleg beszáll a politikába akkor valószínűleg csak egy báb lesz, azok alapján amit láttunk belőle.
Azon röhögtem egyet, hogy Gyurcsány verbuválta, a politikai karrierje gyakorlatilag meg is állt ahogy elindult.

midnightcoder2 2019.04.20. 09:36:42

@Dankházi Zsolt: IP cím alapján max. akkor nyomoznak le, ha bűncselekményt követsz el.

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.20. 09:45:02

@Ma Baker:" Nagy Blanka tökéletesen jellemzi a mai ellenzéket. Egy nagypofájú bukdácsoló senki akinek szereplési kényszere van."

Na, ilyen gyöpös agyúak, mint te gondolkodik így. Vagy te anno Orbánról is ezt modntad egészen addig, amíg nem őt tolták a főnöki székbe?;D

Mert ugyé Orbán is volt ellenzék. Meg még majd lesz is, mert az idő ellene, és Blankáéknak dolgozik.

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 10:00:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy finoman szólva sem a kiváló tanulmányi eredményei miatt közismertté vált nőt akartak EP képviselőnek jelölni. .........

És hogy a jelölés elmaradása nem a hölgy hülyesége miatt maradt el, csak kellett a jólfizető hely egy megélhetési politikusnak. Ha belegondolsz, akkor Sargentini, Tavares és Juncker mellé simán beillett volna egy csoportképbe. :D

Jakab.gipsz 2019.04.20. 10:34:48

Bayer Zsoltnak tökéletesen igaza van !

Éppen ezért szidjátok, próbáljátok betörni a fejét !

Blanka kisasszony pedig a neveletlen műveletlen ripacs,majd megbocsájtjuk neki szeleburdi, ifjúkora botlásait.

Ennyi!

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 10:48:51

@Jakab.gipsz: Bayer Zsoltnak tökéletesen igaza van ! ..................................

Annyiban nincs, hogy nem is kellett volna reagálnia erre a kis senkire, ugyanakkor megértem hogy tele van a fasza a ballib trógerekkel és azon a hangon szól hozzájuk amit ők használnak!
Pl. nem hiszem hogy tévedett Blankánál, tipikus prolicsalád lehetnek, hiszen én nem hagynám hogy a lányom ilyen szarban részt vegyen!

6.Lenin 2019.04.20. 11:15:55

@szepipiktor:

"Ráadásul a csaj szándékosan volt tahó, hiszen ez is cél volt, felkapta a média, az idióta fideszesek meg nekiugrottak, azaz propaganda az egész."

Ha ez volt a cél, hogy ráugorjanak a témára?
Nehéz ezt így megítélni, nem kellett volna a Fidesz részéről, de ekkora ziccert kihagyni is kár lett volna.

Mind1. Propaganda, politika, a kiscsaj meg megszívja rossz esetben, jó esetben politikus lesz a ballib oldalon, és elriasztja a normális embereket attól az oldaltól.

Minden csoda 3 napig tart, ez is el fog múlni a csajjal együtt, vagy legközelebb meztelenül jelenik meg pávatollal a fenekében. egy per, egy helyreigazítás is lehet olcsóbb reklám a jobboldalnak, mint költséges plakát.

Ez a szépség nagyobbat szól, talán még a saját táborából is többen röhögnek rajta.

Lesz 2 választás, majd eldől, mit hozott a konyhára.

Kiállni mellette? Miért is? Ki az a marha aki kiröhögteti magát vele? Mondjuk vannak, hiszen itt is ragaszkodnak hozzá.

Nem lehet mindenki tökéletes.

6.Lenin 2019.04.20. 11:20:21

@I-Work:

"azért ezt hosszabb szemináriumon lehetne részletesen kifejteni."

Ez igaz, és ezt egy elég egy oldalra húzó vélemény nem tudja pótolni. Talán, ha külső szemlélőként próbálkoznál.

6.Lenin 2019.04.20. 11:23:49

@Világít a torony:

"Egy arccal és névvel már is több mint mint egy kommancs klón. "

A súlyára gondolsz, vagy az általa kiszorított levegő térfogatára, köbméterben?
Szellemi képességeiben már vitáznék is, talán.

Jakab.gipsz 2019.04.20. 11:50:33

@Helga Beauty Salon:

Régebben az ilyen Blanka féle emberkékre az a mondás járta, nem volt neki gyerek szobája.

Nos, az ostobaságot nem szabad szó-nélkül hagyni, mert ragályos !

Attilajukkaja 2019.04.20. 12:40:18

Nagyon igaz írás. Mindegy, hogy ki kritizálja a mini ducet, retorzióra kell számítania. Ez pedig a diktaturák jellemzője.
Az "ótvar kis proli" jellemzést pedig nem nagyon tudom értelmezni, hacsak valaki nem direkt sértésnek szánja. Nincs olyan orvosi lelet, amelyik bizonyítaná, hogy Blanka ebben a betegségben szenvedne. A proli pedig miért is vált a NER kiskatonák szemében szégyenszóvá? Éppen akkor, amikor kezdik belátni, mekkora szükség van a kétkezi munkásokra.
És mindez egy olyan ember szájából, akit a NER a mocskolódásaiért ütött lovaggá!

Attilajukkaja 2019.04.20. 12:44:20

@Jakab.gipsz:
"Régebben az ilyen Blanka féle emberkékre az a mondás járta, nem volt neki gyerek szobája. "
Ha neki nem volt, akkor mit gondolhatsz a Bayer Zsoltikról? Vagy a Szíjjártókról meg a Pócs Jánosokról?

I-Work 2019.04.20. 13:45:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ebből már nem jössz ki jól és utólag nem tudod megmagyarázni, miért támadtál azzal amit én nem írtam, - még pontosabban, miért kötöttél olyan dologba bele, amivel egyetértettem, - mindez súlyos dizlexiára utal.
(...)
Cicavirág, - az akkori szadesz igaz, hogy kapott 23%-ot, de az MDF tudott kormányt alakítani, - jóllehet az akkori SZDSZ-re még igaz is lehetett az antikommunista jelző.
Ettől függetlenül, vagy éppen ezért nem hogy rendszerváltás nem történt, a hatalomváltás is csak részbeni volt, - az MDF berkeiben több sokadik vonal beli ex kommunista ült. - A történelmet nem tudod megváltoztatni, a népesség előbb nem szavazott a szabad-demokratákra, a párt csak azt követően közeledett a szocialistákhoz, hogy a politikai túlélésük máshogy nem volt lehetséges. - Ezt nagyon is az 'Isten adta nép' döntötte el, - szabad akaratából.

Magyarországon 1990 óta egyetlen párt sem hajtotta végre a választási programját. Választási program végrehajtását kizárólag a Medgyessy kormány kezdte el és bele is bukott.
A fidesznek programja sincsen, tudatosan azért, - hogy ne lehessen számonkérni.

I-Work 2019.04.20. 13:48:53

@Dankházi Zsolt: Ezt írtam. (...) A választójogi törvény minden hibája és fidesz-cinkossága ellenére a hatalom leváltható lenne, ha legalább három, három és fél millió választó egyetértene ennek szükségességében. A választók a sumákság fenntartásában érdekeltek, sokan azok is, akik nem értenek egyet a fidesszel.

bölcsbagoly 2019.04.20. 13:50:48

@I-Work: A Fidesznek van programja, be is mutatta a 2010-es választásoknál, azóta meg elég egy szó: folytatjuk! (vagy számotokra érthetőbben: fojtatjuk). S ez nekünk elég, mert nem szenilis agyúak vagyunk, mint ti!

I-Work 2019.04.20. 13:53:36

@6.Lenin: Külső szemlélő vagyok és - amint a laírtakból is olvasható -, semleges. (Szocialisták szerint a fideszhez húzok, általában ezzel szoktak 'megtalálni'.
Magam egy objektív fokmérőhöz igazodom. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy az objektív mérce valamelyik tömörüléshez közelebb áll, mint egy másik tömörüléshez, - nem a mércén kell változtatni, hanem az adott tömörülés értékítéletén.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 14:16:51

@Leylandi: Na ott a pont!Én is ezt mondom!De ezeknek a tetveknek magyarázhatod a gazdájuk pitiánerségét!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 14:36:06

Azé fideszpatkányok csak idetaláltak ,nyalni a gazdi seggét!

bölcsbagoly 2019.04.20. 14:42:17

@I-Work: milyen hibája van a választási törvénynek? Mikor nyertek vele, akkor nem hiba, csak ha vesztettek?
- miért kellene egy tizmilliós országnak majd 400 képviselő, nem elég a fele?
- ha fele annyi a képviselő mint előzőleg, akkor maradhat 400 szavazó kerület, nem kell újra rajzolni a határait, de úgy hogy ne menjenek át más megyébe s összefüggőek legyenek, s lakosság számban közel egyformák?
- miért kellene kétfordulós legyen a választás, hogy lehessen adni/venni a szavazatokat mint a piacon?
- miért csak a vesztes jelöltek szavazatai mehessenek a kompenzációs listára s a +1 felettiek a győztesnél miért kellene elvesszenek?
- ha 106 egyéni mandátum van, akkor számotokra miért mindig csak a listás szavazás %-i jönnek számításba, miközben a fennmaradó 93 mandátum elosztásánál az egyéniekre leadott vesztes szavazatok is beszámítódnak?
- a 2018-as pesti 13 általatok nyert mandátumnál megfelelt az új rendszer, vidéken miért nem?
2010-ben a régi választási rendszer mellett kaptatok órási ruhát, tehát az sem volt jó?

inteligencs elenzeki 2019.04.20. 14:45:29

@Dankházi Zsolt:

"Természetesen Nagy Blankából is celebet gyártottak. NEM az ellenzék."

Celebet a ballibsi sajtó faragott belőle. (Vagy te nem olvasod az Indexet ?)
Itt volt az első poszt arról, hogy "Ez a bátor diáklány milyen karakánul elmondta, hogy elege van.") A jobboldali sajtó erre reflektált csupán.

Dzseem 2019.04.20. 14:58:06

@Comte de Gippaud: én meg ahogy átfutottam csak ezeket a röpke kommenteket azt látom, hogy valahogy több a lányzó elleni - számomra érthetetlen - fikázás és hozzászólás. Egymással való nagy egyeztetések és egymás megnyugtatása. Mint egy Fradi Újpest meccs ..
Aki ennyit beszél valamiről, amivel nem ért egyet vagy elítéli, vagy másképp látja .. ott gáz van. Jelen esetben ez a jobb oldal .. vagy milyen. :-))) freedom!

DFK 2019.04.20. 15:04:10

1. Blanka egy gyenge tanuló
2. Blanka primitív és aggresszív dumával állt a színpadra
3. Blanka a DK kampánynyitóján (már ez sokat elmond róla) nem pont az alkatához valóan öltözött.
4. Nem fotóztak alá, ő engedett belátást mélyebb szférákba
5.sokáig az volt a módi, hogy a jobbosoknak tűrni kell mindent, nem szabad vissszatámadni. Na ennek van vége. A bajosz szar és a fideszesek basszák arcon magukat után mire számított? Senki se gondolja, hogy a fideszeseknek kötelező lenyelni a nyilvános sértegetéseket, alázásokat, gyanúsításokat, becsületsértéseket.

inteligencs elenzeki 2019.04.20. 15:09:02

Nagy Blanka egy szimbólum. A légüres térben mozgó ellenzék ötletelgetésének egyik eleme.
Lássuk be, a jelenlegi kormány, már 3. ciklusát nyomja. A válsághelyzetben lévő országot 2010 után stabilizálták, a költségvetés helyzetét konszolidálták.
A gazdaság pörög, a vállalkozások jelentős része, már hónapokra, évekre előre el van látva munkákkal. A jelenlegi kormányon (leszámítva a korrupciógyanús ügyeket, amelyek egyébként a ballib ellenzéket korábbi kormányzásuk okán ugyanúgy terhelik) nincsen fogás.
Az ellenzék vákuumban van, és ebből szinte lehetetlen a kitörés.
A szélsőjobb gyakorlatilag önmagát számolta fel.

Tényleg nem maradt más, mint az ajtónak szaladgálás, flashmob bénázások, és az ilyen Blanka féle ripacskodások.

DFK 2019.04.20. 15:09:36

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: egy ilyen mondtra mégis milyen vászra számítasz? A fehér magyar ember türelme is véges...

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 15:10:52

@Dzseem: Aki ennyit beszél valamiről, amivel nem ért egyet vagy elítéli, vagy másképp látja .. ott gáz van. Jelen esetben ez a jobb oldal .. vagy milyen. :-))) freedom!----------

Ez hogy jött ki hogy a jobboldal foglalkozik vele többet? Éppen hogy baloldalon pörgetik az ügyet, kreálnak belőle áldozatot. Már ha tényleg kíváncsi vagy rá és jobban utánanézel. Persze ha csak alkalmat kerestél hogy tehess egy ilyen kijelentést, akkor nem kell utánanézned. :D
Ha meg esetleg a kommentekre utaltál volna, az meg azért sántít, mert azért van a blog hogy kommenteljünk és kizökkentsük a ballib prolikat a kis álomvilágukból!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 15:12:33

@I-Work:

"jóllehet az akkori SZDSZ-re még igaz is lehetett az antikommunista jelző"

:)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 15:13:45

@I-Work:

"A választók a sumákság fenntartásában érdekeltek, ..."

A választók abban érdekeltek, hogy a mai ellenzék a hatalomnak még a közelébe se jusson.

DFK 2019.04.20. 15:15:39

@Attilajukkaja: a kétkezi munkás az nem proli. Ne nézd le a munkást! És Blanka tényleg egy ócska kis proli. Egyébként nettó hazugság, hogy üldözik, aki kormányt bírálja.

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 15:19:42

@Comte de Gippaud: A jelenlegi kormányon (leszámítva a korrupciógyanús ügyeket, amelyek egyébként a ballib ellenzéket korábbi kormányzásuk okán ugyanúgy terhelik) nincsen fogás. ....................

Én sem hiszem hogy szentek, de még olyan istenigazából leleplezett korrupció sincs mint a Nokiás dobozos, vagy az ellopott fél metró,, vagy a dupla áron épített autópályák! Mit hallasz? Megint Mészáros egyik cége nyert valamit, Tiborcz lámpája szarul világít, Ráhel ellopta a ruhaipart témájú baromságokat és stadion, stadion, stadion! Szerintem kevesebbet lopnak és holtbiztos hogy jobban kormányoznak mint a baloldal, a nemzeti érdekek képviseletéről meg ne is beszéljünk!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.20. 15:28:41

jaj kicsi gyermekem.
magyarazhatok meg 2000 leutesben..de a valasz.
a fene se tudja miert alltok ki Blanka mellett.
Ja..es persze nem, nem volt jo fej a jobbsajto ahogy meghuzgalta csori kiscsajt...de azert lattubk mar szegeby aldozatokat akiket a ti sajtotok emelt fel, majd dobott...fekete ruhas nover pl.
inkabb szomorubez, hogy erre kell fanyalodni, egy kislányt tolni...és egy kis politikai haszon leesesere apellalni..szanalom na.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 15:33:52

Mi van gecc??,Megjött a műszakpótlék,gyerekek?:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 15:36:55

@Helga Beauty Salon: Aztakurva!Ezért tripladupla prémium jár kedves elvtársam!
Figyelj!Gyere már át hozzánk!Elfogyott nálunk a vécépapír!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 15:40:55

Aza szomorú a fideszbirkában,hogy ritka egy pofátlan egy állatfaj,és észre sem veszik magukat.
Ezért ez nem is nekik kellemetlen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.04.20. 15:43:42

@DFK: Ááááá!Seeemmi!Csak ilyenkor zavar a gerincem!:))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 15:52:48

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"ilyenkor zavar a gerincem!"

Ez csak fantomfájdalom. :)

Attilajukkaja 2019.04.20. 16:21:39

@DFK:
" a kétkezi munkás az nem proli. Ne nézd le a munkást! És Blanka tényleg egy ócska kis proli."
De akkor mit jelent az ótvaros vagy "ócska kis proli"? És miért én nézem le a munkást? Miért nem a Bayer Zsóti?

" Egyébként nettó hazugság, hogy üldözik, aki kormányt bírálja."
Nem üldözik, csak megpróbálják kicsinálni. Oszt vagy sikerül Habonyéknak, vagy nem. Blanka esetében nem sikerült.

Jakab.gipsz 2019.04.20. 16:23:55

@Attilajukkaja: A sátánfajzat Soros csőcselékével szemben, nincs szükség gyerek szobára, ugyanis a gonosz trükkje az, hogy elhiteti: ő maga nem létezik.

I-Work 2019.04.20. 16:35:40

@bölcsbagoly: Figyelj, ezt nagyon unom. Ki az a "NEKTEK"????
Közjogilag a választási törvény nem elfogadható, a mandátumok durván torzítják a ténylegesen leadott szavazatok számát, emellett elfogadhatatlan a választási körzetek felosztása is, amelyben a területi integritás képviselete sérül. Elfogadhatatlan, hogy a külföldön dolgozó magyar állampolgárok gyakorlatilag nem tudnak szavazni, miközben a magyarországi lakcímmel nem rendelkező és Magyarországon soha nem is élt, nem itt adófizető, de magukat magyarnak valló magyarok ellenőrizetlen szavazatokat adhatnak le.

I-Work 2019.04.20. 16:38:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Cimbora, ellenzék hiányában ezzel nincs is probléma, a kedvedért megsúgom, hogy nagyon sok levest kap az állítólagos ellenzék abból a húsosfazékból. (Meg vannak véve, kilóra).

bölcsbagoly 2019.04.20. 16:52:32

@I-Work: nálatok ("az a madár amely úgy totyog és hápog mint egy kacsa, az bizony szintén az, még ha tagadja is!") minden Fidesz által megszavazott törvény elfogadhatatlan és torzít ott ahol nem nyertek!
Milyen területi integritás sérül? van olyan kerület amelynek a darabjai szanaszét vannak? Csepelen azóta nyer a félnótás Szabó Csaba amióta hozzácsatolták Soroksár proli negyedét! Ez OK?
Miért is nem tudnak szavazni konkrétan a külföldön dolgozók?
- lusták elmenni a szavazóközpontba azok akiknek itthon lakcimkártyájuk van;
- lusták regisztráltatni magukat azok akiknek nincs s így levében szavazhatnának?
Szerinted másodrendű és szavazásból kizárandó az a magyar állampolgár aki külön kell éljen az akaratától függetlenül (mert nem ő cserélt országot, hanem ő került más országba, a határon kívül)?
Jól felmondtad a DK-s szlogeneket!

Helga Beauty Salon. 2019.04.20. 16:56:05

@I-Work: Közjogilag a választási törvény nem elfogadható, a mandátumok durván torzítják a ténylegesen leadott szavazatok számát, emellett elfogadhatatlan a választási körzetek felosztása is, amelyben a területi integritás képviselete sérül. ......

www.youtube.com/watch?v=Y6WgfNuhdPk

Attilajukkaja 2019.04.20. 17:00:45

@Jakab.gipsz:
" A sátánfajzat Soros csőcselékével szemben, nincs szükség gyerek szobára"
Na ja! :o))))))))))))))
Az Orbán csőcseléke mivel másabb? Talán azzal, hogy azt sem tudja, mi az a gyerekszoba. A családi erőszak, mint Orbán Győzőéknél, pedig egy bevett hungaricum, nem igaz?

I-Work 2019.04.20. 17:28:14

@bölcsbagoly: A jogi és jogelméleti tények, - tények. Már, ha nem vagy jogfilozófus és nem foglalkozol gyakorlati kodifikációval, állam, - és jogelmélettel, alkotmányjoggal akkor szerintem ebben a kérdésben ne nyilváníts véleményt, - a te fejedben fogalmam sincsen mi létezik -, de fogalmad sincsen a jogszakmai követelményekről.
Integritás probléma, hogy egy mandátum megszerzéséhez különböző számú szavazat kell, így van olyan választó, akinek a szavazata 0,4-ben számít, másoké 1,3-ban.
Demagóg vagy, ráadásul rosszindulatú is, - ha az országban soha nem élt, nem adófizető "magyarok" szavazhatnak levélben, akkor a külföldön dolgozó, de az országban élő adófizetőket is ugyanilyen feltételek mellett kell engedni szavazni. Azt hagyjuk is, hogy nem engedik őket sem regisztrálni, sem szavazni, - már aki képes megtenni pár száz, de akár több ezer kilométer távolságot is. Sajnos az egyenjogúság elve sérül, - hiába károgsz és krákogsz, ez is objektív.

Nylul 2019.04.20. 17:48:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: 'És ha kipakolja az árut, akkor ne panaszkodjék, ha valaki lefotózza.'

Már bocs, de ez nem így működik. Egészen biztos, hogy nem akarattal 'pakolta ki az árut', és hiába közszereplő, ezt neki sem kötelessége tűrni. Ebben a kultúrában egy bugyivillantás beza' már meglehetősen intim szféra. Tapasztalatlan volt, amit kihasználtak.

És úgy általában gondolkozzunk Hanlonul:
Adott egy 19 éves lányka, aki az elmúlt fél évben a (mindkét oldali) média közreműködésével egy (nagyon) alsóbb osztályú politikai celeb lett.
Adott egy kormánypárti lapnak dolgozó fotós, aki egy eseményen megcsinált mondjuk 50-60 képet.
Otthon átnézi a képeket, hogy mégis melyiket küldje el egy cikkhez, és hopp, talál egyet, amin ott a bugyi. Ennek aztán megörül, már maga előtt látja a pulicert, kidobja a facebookra egy alpári kommenttel, és örül magának, hogy milyen jól megasszondta, és a főnökei milyen büszkék lesznek rá.

Itt nincs semmilyen Orbán, Gyurcsány, migri, libsi, whatever, van egy nagypofájú tinédzser, aki belecsöppent a közszereplésbe, anélkül, hogy bárki minimal dresscode instrukciókkal látta volna el, meg egy tahó fotós, aki úgy gondolta, hogy ezzel a képpel majd az egekbe emelkedik.
Kb ennyi a sztori - szerintem.

Nylul 2019.04.20. 18:18:37

@Comte de Gippaud: Ha nem 'reflektált' volna, akkor kb 3 nappal a felszólalása után senki nem tudta volna, hogy ki az a nb. Megmaradt volna a egy nem túl jelentős felszólalónak egy nem túl jelentős eseményen.
Politikai celebbé épp a kormánypárti média tette azzal, hogy elkezdték basztatni a bizonyítványát, meg hogy mennyit jár suliba.
Enélkül úgy elsüllyedt volna, mint a Titanic, így viszont adtak az ellenzék kezébe egy wannabe zsándárkot.

Attilajukkaja 2019.04.20. 18:40:07

@Nylul:
"Kb ennyi a sztori "
Nagyon jól összefoglaltad! :o)

bölcsbagoly 2019.04.20. 19:06:50

@I-Work: okoska, miért nem vagy képes gondolkodni?
- a lakcímkártyával (tehát magyarországi lakcímmel) nem rendelkező magyar állampolgároknak) mindenütt ugyanazok a jogai, akár Erdélyben, akár Ausztráliában élnek: levélben szavazhatnak, listára! Capisci? Ehhez regisztrálniuk kell egyszer tíz év alatt;
- a hazai lakcimkártyával rendelkezők egyéni és pártlistára is szavazhatnak, de csak a az illetékes szavazókörletekben, úgy itthon, mind külföldön! Mi ebben a nem érthető?
Aki levélben akar szavazni külföldről, az mondjon le az itthoni lakcíméről, regisztráljon és küldheti a szavazatát levélben. Ha itthon dolgozik máshol mint ahol a lakcime van, akkor vagy haza megy többszáz km-ről is szavazni, vagy kéri időben hogy a munkahelyének megfelelő településen szavazzon. A formalitásokat nem lehet megkerülni, bármennyire is szeretnék a magadféle öntörvényű anarchisták!

6.Lenin 2019.04.20. 19:13:12

@Nylul:

Szerintem a csaj se ennyire hülye, sőt azok se, akik bedobták az arénába. Te szeretnél másokat hülyére venni.

6.Lenin 2019.04.20. 19:17:52

@I-Work:

"Külső szemlélő vagyok és - amint a laírtakból is olvasható -, semleges. (Szocialisták szerint a fideszhez húzok, általában ezzel szoktak 'megtalálni'.
Magam egy objektív fokmérőhöz igazodom."

És mi a lófaszt mér a "semleges"-"objektív" fokmérőd? Vicces vagy.

Dankházi Zsolt 2019.04.20. 19:46:57

Gondolom mind Magyarok vagytok. Nekem tök mindegy ki melyik pártra szavazott. Ha az alapján határozzátok meg az embert, hogy kire szavaz, régen rossz. Primitív barlanglakók vagytok. És ez a magyar nép krémje.... Internet, szabad hozzászólás bármihez, amihez azt hiszed értesz. Egy értelmes mondatot sem tudsz leírni. Na ezért tartunk ott, ahol tartunk. Inkább menj el sétálni, és figyeld meg a környezeted, hogy hogyan viselkedik. Pont az ilyenek vesznek jogosítványt, és irtanak ki családokat mint ti. Mert nincs semminek sem visszatartó ereje. A rendőrt is megveheted kilóra.

Nylul 2019.04.20. 19:49:31

@6.Lenin: Tudod, én nagyon sok emberrel szívesen beszélgetek. Politikai oldaltól függetlenül, akik megütnek egy általam felállított intellektuális mércét.
Neked nem sikerült.

berne 2019.04.20. 19:52:27

Nem basszus. Oda se szabadott volna kerülnie, hisz még gyerek!!!
Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne értelmes, esetleg érett gondolata, de akkor is gyerek még.
Most felültették egy olyan vonatra, amiről amikor majd le kell szállnia, lesz ám csalódás.
Már pedig hamarosan le kell szállnia, mert akik felültették, hozták az újabb áldozatot akit feláldozhatnak saját politikai céljaikra.

6.Lenin 2019.04.20. 19:56:16

@Nylul:

Képzeld, nekem is van egy mércém, azon elbuktál, azért írtam, amit.
Én nem nézek másokat hülyének, ha azok ragaszkodnak ahhoz , hogy annak KELL néznem őket, akkor általában nem ellenkezem.

6.Lenin 2019.04.20. 20:13:44

@Nylul:

Seggfej.

Gondolom, hogy te tökéletesen meg vagy arról győződve, csak neked lehet igazad.
B+, én is így vagyok ezzel.
Sőt, aki itt leírta a véleményét hasonló állásponton van.

Van néha kis különbség is, ha az illető úgy írja le, nem süt belőle, mindenki más csak hülye lehet, kár ebben a kérdésben másoknak is megnyilvánulni. Azt a véleményt talán érdemes átgondolni.

Nylul 2019.04.20. 20:34:13

@6.Lenin: 'Gondolom, hogy te tökéletesen meg vagy arról győződve, csak neked lehet igazad.
B+, én is így vagyok ezzel.
Sőt, aki itt leírta a véleményét hasonló állásponton van.'

Rosszul gondolod. Én nagyon meggyőzhető vagyok, sőt! Sokszor sikerült már finomítani az álláspontomon az elolvasott kommentek alapján.

Amit te írtál: 'Szerintem a csaj se ennyire hülye, sőt azok se, akik bedobták az arénába. Te szeretnél másokat hülyére venni.'

Ez viszont semmiben nem befolyásol, mert nem érv.

I-Work 2019.04.20. 20:36:28

@bölcsbagoly: Figyelj, ha sötét vagy, - akkor felesleges vitatkozni. Sajnálom, hogy képtelen vagy felfogni, amit írok és magadban, csendes magányodban, magaddal vitatkozol, - döntsed el, melyikőtöknek van igaza.
Egyébként a külföldön dolgozó, magyar lakcímmel rendelkező, Magyarországon adófizető állampolgároknak nem azonosak a jogai a Magyarországon soha nem élt, lakcímmel nem rendelkező, nem adófizető polgárokkal, - vagyis, akinek az országhoz nincsen köze, nem fizet adót az többlett jogokkal szólhat bele a közéletbe, mint azok, akik adót fizetnek az országban!!
Nem tudom, mi fog majd neked is feltűnni, - már ha, egyáltalán -, ha választásokon többen szavaznak olyanok, akiknek semmi közük nincs az országhoz, mind az itt élő polgároknak. Már így is nagyon erős volt, hogy a szavazatok 1/5 részét adhatták olyanok, akik a nyelvet sem beszélik.
(...)
Egyébként ne akarjad újra fogalmazni az Emberi Jogok Európai nyilatkozatát és ne akarjad megmagyarázni, miért csak ebben az országban jelent problémát az, ami minden környező országban, - Romániában, Horvátországban, Szerbiában, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában magától értetődő és természetes, - hogy a külföldön dolgozó polgárok levélben is szavazhatnak! - Még néhány posztszovjet köztársaságban is így van, - de nem, - mert a fidesz annyira jól csinál mindent, hogy majd az egész világ róluk fog mintát venni.

I-Work 2019.04.20. 20:39:00

@6.Lenin: Sötétség délben, este és reggel...
Vannak objektív szociológiai tényismeretek és vannak objektív etikai mutatók, vagy indikátorok.
Végezd el az egyetemet, vagy csak egyszerűen ismerjed meg a szomszédos országok életét, társadalmát.

6.Lenin 2019.04.20. 20:58:18

@Nylul:

A "kis csaj" 19 éves, választópolgár, országos, mindenkit érintő kérdésekben dönthet.
Vannak szülei, ha ő esetleg képtelen "normálisan2 felmérni a saját helyzetét.
Fellépett egy politikai rendezvényen, ahol állítólag lehettek felnőtt, döntés, és gondolkodás képes felnőtt egyedek is.

Vagy ez az adott társaságban az elfogadott normáknak megfelelt?

Ezt másik normát képviselő körben valamilyen, általatok elítélhető módon fel/kihasználták.

És akkor mi van?

Melyik norma az egyedüli, és mindenki számára fejvesztés terhe mellett kötelezően elfogadni köteles minden nagykorú egyed, kivéve...????????

Miért is?

Én csak leutánoztam az általad elfogadott "normát", amit érdekes módon, sérelmeztél. A saját "normádat"

Miért is?

6.Lenin 2019.04.20. 21:01:03

@I-Work:

Miért nem ők jönnek ide, és ismerik meg a ........

Miért is?
Miért is lenne valaki az etalon? Pláne te. Köcsög.

Dzseem 2019.04.20. 21:11:33

Hát gratulálok, frankó életcél! Zökkents, akit csak akarsz. Ha ettől könnyebb neked, vagy perspektívát látsz benne, akkor hajrá! Egyre inkább gáz, ahogyan egy nem létező tragikomédiát próbálnak/próbáltok olyan színben feltüntetni, mint egy hősi eposz. Az élén egy hatalommániás szociopata segdugasszal.
Pár éve érdekelt még az egész .. néhány hónapja is talán .. de jobb ebből kimaradni. Mert a végén még jól kizökkenek valamiből :-))))

kvadrillio 2019.04.20. 21:34:19

jahhhh.....ennek a Blankának nagyon sekélyes volt a mondanivalójahhh......bezzeg, ha azt mondta volna, hogy? SZÁRAZON KÚRLAK SEGGBE !!!... nu, akkor..... még....ózdi polgimester is lehetne belőle később...ugyehhh......

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 21:34:38

@I-Work:

"nagyon sok levest kap az állítólagos ellenzék abból a húsosfazékból. (Meg vannak véve, kilóra)."

Levest igen, húst már kevesebbet. De ez így van lyól.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.20. 21:37:44

@I-Work:

"Integritás probléma, hogy egy mandátum megszerzéséhez különböző számú szavazat kell, így van olyan választó, akinek a szavazata 0,4-ben számít, másoké 1,3-ban."

Sehol a világon nem pontosan egyenlő a választókörzetekben élő szavazók száma. Nem is lehet, hiszen a települések lakosságszáma sem egyenlő, márpedig az egyéni képviselők konkrét települések lakóit képviselik.

bölcsbagoly 2019.04.20. 21:37:53

@I-Work: tipikus fafejű dékás duma!

BiG74 Bodri 2019.04.20. 22:06:53

@Helga Beauty Salon:
Látom, hogy semmi bajotok ezzel a Helgával! Látom..
Meg a szövegértéssel...

yourmomtits 2019.04.20. 23:29:37

@Dankházi Zsolt: hülyeúr, ip cím alapján hogyan bizonyítod be, h melyik személy írta a hsz-t? max a helyet tudod megmondani, a személyt nem. ne okoskodj már tökfej

I-Work 2019.04.20. 23:37:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Oktondi, ipari marha vagy, aki észre sem veszi a valóságot.

I-Work 2019.04.20. 23:44:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez most nagyon kemény, ez betalált. Kocsmában már lehetnél mosórongy.
Szerintem kezdetben szerezz tapasztalatot egy szavazatszámláló bizottságban. Lehet jelentkezni szavazatszámlálónak. Majd ott talán megérted, hogyan működik.
(Addig megnyugtatlak, - a magyarországi szavazattorzításnak a környező államok szabályai, a mienk nyomába sem érhet).
Egyetlen állam sincsen a kontinensen, de még azon túl sem, ahol a szavazatok 48%-ával a parlamenti mandátumok 66%-át meg lehetne szerezni. (Azt már ne is firtassuk, hogy az országban adót nem fizetők, általában nem szavazhatnak).

Nem leszünk gyarmat ! 2019.04.21. 01:05:30

Nagy Blanka mellett nem kiállni kell, hanem elhatárolódni tőle.

Aki Nagy Blanka mellett áll ki az a gyűlöletbeszéd mellett áll ki.

Legjobb elhatárolódni tőle és helyre tenni azt a hülye picsát :)

DFK 2019.04.21. 05:59:02

@I-Work: Már az súlyos, hogy idézőjelbe teszed a határontúliak magyarságát. Persze te lennél a legjobban felháborodva, ha valaki megkérdőjelezné a nemzethez tartozásod...
Ami fontos, a kint dolgozó is szavazhat levélben, ha megszünteti a magyarországi lakcímét. Ugyanis ha nem teszi, akkor az hivatalosan olyan, mintha itthon élne.

DFK 2019.04.21. 06:01:55

@I-Work: akkor szólok, hogy a briteknél lehetséges. Sőt ott az is lehet, hogy egy 12 %-t szerzett párt nulla helyet kap az alsóházban.
Aztán Macron hány százalékkal lett elnök?

DFK 2019.04.21. 06:05:52

@I-Work: a külföldön dolgozó de papíron itthon élők levélszavazási lehetősége lenne az igazi jogegyenlőtlenség. Mert akkor mindenkinek joga kellene legy a levélszavazás.

DFK 2019.04.21. 06:18:43

@I-Work: kérdés, ha külföldön dolgozik, akkor hogy fizet adót itthon?
Bizony gazdasági szempontok alapján a kinnt dolgozónak kevesebb joga legyen beleszólni a dolgokba, mint a határontúlinak. Ugyanis a kint dolgozó képzését az ország közössége fizette, de abból a befektetésből semmit se lát; nem fizet tb-t itthon, de a szülei egészségügyi ellátását azért csa fizetik akik itthon maradtak, ráadásul olyan is van, aki ha komolyabb a gond, hazajön gyógyítattni magát; nem fizet nyugdíjjárulékot, de a szülei nyugdíját mi itthonmaradottak fizetjük. Szóval ők azok, akik csak kapnak, nagyon sokat, de sosem adnak.

gigabursch 2019.04.21. 06:49:46

Inkább apuci állna ki mellette két jóképű makarenkói pofonnal, hogy tudja hol a helye és mi a dolga.

gigabursch 2019.04.21. 06:52:14

@I-Work:
Kicsit tudatlan vagy, de majd kinövöd.
Nézz körül az összes körberajongott demokráciádnál.

gigabursch 2019.04.21. 07:02:59

@Comte de Gippaud:
A szerencsétlen kiscsaj azt sem veszi észre, hogy hasznos hülyének tartják, majd eldobják, mint a rongyot.

goumideaumineaux 2019.04.21. 07:33:40

Azt vajon elfelejtjük, hogy annó O1G ugyanonnan indult? A hatalom akkor más eszközökkel dolgozott, meggumibotozták, bezsákolták, de 88-89-ben ő sem volt több Blankánál. Most már nehéz lenne eladni a gumibotozást, ezért karkatergyilkolnak, szoknya alá fényképeznek, stb., nehogy orbáni magasságokba juthasson Blanka.
Az erkölcs sosem volt része OVi értékrendjének, lehet, apja már kicsi korában kiverte belőle.

Helga Beauty Salon. 2019.04.21. 08:12:02

@goumideaumineaux: Azt vajon elfelejtjük, hogy annó O1G ugyanonnan indult? A hatalom akkor más eszközökkel dolgozott, meggumibotozták, bezsákolták, de 88-89-ben ő sem volt több Blankánál..........................

Látom gördülékenyen jön belőled a nettó ostobaság és még büszke is vagy rá!
Blankát nem gumibotozták meg a kutya sem nyúlt hozzá és egyenlőre az érettségije is necces, ahogy hallom a híreket a tanulmányi eredményeiről. Orbán akkor már egyetemista volt és vezető, nem pedig egy ócska döglődő politikai oldal buta kis bábja. Tehát ha az ugyanonnan indulást nézed, akkor az a közös pont maximum az óvodai korszakuknál volt utoljára!

goumideaumineaux 2019.04.21. 08:42:20

@Helga Beauty Salon: Kedves, de ostoba Salon!
Egy szóval sem állítottam, hogy Blankát meggumibotozták.
88-89-ben még a Nyugat (amiért akkor "kivont karddal" OVi harcolt) döglödő imperializmusnak volt titulálva a hatalom által. Csakúgy, mint ma a liberalizmus a jelenlegi hatalom által.
Meglátjuk, melyik fog tovább élni. Remélem, vigyázó szemedet Isztambulra veted.

Helga Beauty Salon. 2019.04.21. 08:46:24

@goumideaumineaux: Meglátjuk, melyik fog tovább élni. Remélem, vigyázó szemedet Isztambulra veted...................

Hoppácska! Isztambult miért írtad , miképpen kapcsolod hozzám? Kérlek fejtsd ki a gondolatmenetet, mindig is érdekeltek a mongolidióták lelki motivációi!

Pipas 2019.04.21. 09:16:56

@goumideaumineaux: "szoknya alá fényképeznek"

Ne hazudj, a szoknya fölé fényképeztek. :D Menj és nézd meg azt a rohadt fényképet mielőtt új vallást kezdenél! :D

goumideaumineaux 2019.04.21. 09:21:28

@Helga Beauty Salon: Hát igen, elég magadba nézni, ha a mongolidióták lelki motivációi érdekelnek. (Mindig is kedvencem volt az óvodai szintű beszélgetés).
Bocs, elfelejtettem, hogy a fidesztrollok egyedül a "köztévéből" tájékozódnak és oda ez a hír nem kerülhetett be. Erdogan épp azért tajtékzik, mert illiberális rendszerének falai éppen repedeznek. Isztambul lakosainak elege lett a helyi NER-ből és ellenzéki polgármestert választottak. (Ezt a hírt egyébként a Google elemi használatával is ki tudtad volna kutatni a netről, persze ahhoz erőfeszítéseket kellene tenni az igazi hírekért, de neked ott van az egy perc migráncs.)

histar007 2019.04.21. 09:48:54

Blanka a “böszme elkúrtuk” az “Orbán egy geci” után a harmadik olyan karakter, akit a trágársága írhat bele a történelemkönyvekbe. Pedig az első kettőnek voltak egyéb dolgai is. Ez minimum kétes hírnév. Ha valaki beszáll a felnőttek játékába, akkor ne várja hogy gyerekként kezeljék.
Ha már ekkora a maszatolás a tanulmányi eredmények miatt, akkor nem ártana valóban tisztázni hogy akkor mi is a helyzet. Ha az olyan liberális értékek mint az átláthatóság és a tiszta verseny olyan fontosak, akkor legyen Blanka összes eredménye nyilvános. Ha valaki egyetemre akar menni, akkor oda úgyis kellenek a jelzések. Legalábbis eddig kellettek, a liberális értelmiség a saját soraiba pedig megkövetelte minimum a felsőoktatási részvételt.

Attilajukkaja 2019.04.21. 09:51:51

@histar007:
"Blanka a “böszme elkúrtuk” az “Orbán egy geci” után a harmadik olyan karakter, akit a trágársága írhat bele a történelemkönyvekbe."
A Fideszes mocskolódókat miért hagytad ki?

Attilajukkaja 2019.04.21. 09:54:53

@gigabursch:
"Inkább apuci állna ki mellette két jóképű makarenkói pofonnal, hogy tudja hol a helye és mi a dolga."
Orbánt - saját bevallása szerint - rendszeresen pofozta az apja, mégsem tudja, hol a helye és mi lenne a dolga!

rallus 2019.04.21. 10:08:44

Óvni kell Blankát, mert már megjelenésében is kísértetiesen emlékeztet az öregecskedő Vásárhelyi Máriára! Sajnos lassan elfogy a munkásmozgalom és a liberalizmus eszméivel feltöltött hazaszerető csapat, de a helyüket betölteni pont elég a Blanka kategória. A nagy elődök hatékonyságát ők is képesek hozni...

Helga Beauty Salon. 2019.04.21. 10:18:22

@goumideaumineaux: Bocs, elfelejtettem, hogy a fidesztrollok egyedül a "köztévéből" tájékozódnak és oda ez a hír nem kerülhetett be. Erdogan épp azért tajtékzik, mert illiberális rendszerének falai éppen repedeznek. Isztambul lakosainak elege lett a helyi NER-ből és ellenzéki polgármestert választottak.......................

Édes jó istenem, te tényleg egy elvakult Orbánfóbiás csőlátású libsi vagy! Amit leírtál azt természetesen tudom, de Orbán illiberális rendszere és Erdogané között nincs semmi analógia, ezt egyedül a hozzád hasonlóhasznos idiótáknak mesélték be és ti ész nélkül hangoztatják ezt a marhaságot! Most meg pláne tetszik nektek hogy Erdogannak rossz napjai vannak, de majd felébredsz még, nálunk nem lesz liberális győzelem Budapesten, ahogy a többi dolog sincs köszönőviszonyban sem az Isztambulival! Annyira hülyék vagytok, hogy elég nektek egy Gülbaba türbe avatás és egybemostok mindent nagy ostobaságotokban!
Persze emellett a sikertelenségi sorozat mellett elhiszem hogy ki vagytok éhezve a biztató jelekre és mindenbe belemagyarázzátok Orbán bukását, de baszki...ez kb. olyan lesz mint amikor Caputova győzelmének örvendeztetek eszelősen, mint a boldog majmok, akik meghallják a banánszállító talicska nyikorgását, de aztán lehervad a mosoly a pofájukról, mert csak a víziló fingott! :DDDDDDDDDDDDDD

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.21. 10:49:16

@histar007: "Ha az olyan liberális értékek mint az átláthatóság és a tiszta verseny olyan fontosak, akkor legyen Blanka összes eredménye nyilvános."

Tanulj tinó, ökör lesz belőled!

A liberális átláthatóság és tiszta verseny nem a 18 éves fiatalokra, és nem iskolai bizonyítványára lett kitalálva, hanem arra, hogy a kormány/állam vezetőinek a gyereke, veje, sógora, komája, nertársa ne jusson előnyhöz más állampolgár kárára ezen poziciója alapján. Mint pl. Deutsch Tomi, aki még előre kijelölt miniszter is volt, mert valamiért nem akart neki összejönni az ehhez szükséges iskolai végettség. Oszt mikor összejött, a nagy és átlátható tudásával elvert a beléptető kapura egy valag pénzt. Abból, amibe akár a te adód is benne lehetett. Ócskavasként meg Deutschnak sem kellett a saját szara.

Szóval kéne néha gondolkodni is, mielőtt kinyilatkozol!

2019.04.21. 11:12:18

Blankust hamarosan éppúgy lehúzzák a wc-n, mint Puklit , vagy a fekete nővért. Fast fashion megmondóemberkék..

Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.21. 11:45:18

Blanka faszozott és szarozott.
Embereket faszozott és szarozott.
És ez nagyon tetszik a balliberális oldalnak, mert nem az ő embereiket faszozta és szarozta, hanem az ellenséget, a jobboldali konzervatív keresztény blokkból.

S mint ilyen őket faszozni szarozni és gecizni kell. A nagyon intelligens ballib szavazótábor ennyit tud meg a nevét.

Persze ha Blankát vörös fosnak nevezi valaki, haonló retorikai bravúr mentén, mint amit Blanka véghezvitt, akkor sítnak mint a fürdős kurvák, akiket pénzért basznak, mert éppen ez a mesterségük, amit választottak.

Képmutató gyűlölködő bérrettegő hányadák banda az egész ballib geci oldal.

I-Work 2019.04.21. 12:06:33

@DFK: Az a súlyos drága barátom, hogy nem teszel különbséget aközött, akiknek nem fizetnek adót az országban, talán még a nyelvet sem beszélik, - de ezeknek többletjogaik vannak azokkal szemben, akik adót fizetnek.
Az is súlyos, ha nem fogod fel, hogy ilyen rendszer még posztszovjet köztársaságokban sincs.

I-Work 2019.04.21. 12:15:29

@DFK: Érdekelne, hogy a fidesz által vásárolt ukránnak, vagy román bányásznak egészen pontosan milyen jogot kellene biztosítani a választási rendszerben a határon túl élő magyarság szentségének nevében, - egyébként a Magyarországon soha nem élt és itt adót soha nem fizető népességnek ugyan milyen jogon van beleszólása az ország dolgaiba?
A külföldön dolgozók általában Magyarországon fizetnek adót, járulékot, - nem csupán lakcímük van itt, hanem az életük. (Akkor azzal még nem foglalkoztunk, hogy ki, miért vándorolt külföldre, - közel egymillió ember elvándorlása olyan katasztrófa, amit nem lehet álszociális intézkedésekkel helyrehozni).
Egyebekben pedig, ha már az uralkodó állampártnak ilyen a nemzetpolitikája, - akkor szavazhasson mindenki levélben, - mint az összes többi környező és olyan távolabbi országokban is, - amelyekben még csak nem is harsogják naponta, hogy demokrácia van. (Mostanra egy elnöki köztársaságban több szabadságjoga van az embereknek, mint Magyarországon).

I-Work 2019.04.21. 12:16:44

@gigabursch: Gratulálok az érveléshez. Pazar. Mindent elmond. Felesleges is lett volna többet írnia.

I-Work 2019.04.21. 12:33:48

@DFK: ??
A kettős adóztatást kizáró megállapodások szerint választhatnak adóilletőséget azok, akik a külföldi országban még nem telepedtek le. A biztosítási jogállás kérdése még ennél is összetettebb, akik nem jelentkeztek ki Magyarországról, azok fenntarthatják a magyar OEP státuszt. A kérdés sem merül fel, akik kirendeléssel, vagy közvetített munkaerőként dolgoznak külföldön.
(...)
Egyebekben a jóindulatú megközelítés szerint csak tájékozatlan vagy, durvább megfogalmazással elmebeteg.
DFK @" Ugyanis a kint dolgozó képzését az ország közössége fizette, de abból a befektetésből semmit se lát; nem fizet tb-t itthon, de a szülei egészségügyi ellátását azért csa fizetik akik itthon maradtak, ráadásul olyan is van, aki ha komolyabb a gond, hazajön gyógyítattni magát; nem fizet nyugdíjjárulékot, de a szülei nyugdíját mi itthonmaradottak fizetjük."
1. A külföldön dolgozók képzését nem feltétlenül az "ország" fizette, csacsifül, olyan képzés, amely alkalmassá tesz valakit arra, hogy beilleszkedjen egy idegen társadalomba, - az döntő többségben önköltséges.
2. Akik külföldön élnek, azok közül többségben Magyarországon fizetnek adót és/vagy járulékokat, - arról nem is beszélve, hogy támogatják itthon maradt szüleiket, családtagjaikat, Magyarországon fizetnek ÁFA-t, itthon költik el a más országban megkeresett jövedelem javát és ide térnek majd haza!!!
3. Édes drága barátom, halvány fogalmad, ha lenne a nyugdíjrendszerről, akkor nem írtál volna ilyen oltári nagy marhaságot arról, hogy szerinted mi történik a nyugdíjjárulékoddal. (Eleve átalakul a nyugdíjrendszer és mindenki saját aktív élete szerinti teljesítmény alapján képzett fedezet alapján lesz ellátásra jogosult). amúgy olvasgassad az EU irányelvét a nyugdíj ellátásról, valamint gondolkodj el azon, hogy a korhatár 67-70 évre emelkedik, - addig pedig bátran toljad a talicskát, senki más nem fogja helyetted.

VadMacs 2019.04.21. 13:09:09

@DFK:
>Bizony gazdasági szempontok alapján a kinnt dolgozónak kevesebb joga legyen beleszólni a dolgokba, mint a határontúlinak.

Hogyne.
Aki kénytelen volt menekülni a munkanélküliség, a szar fizetések, meg az egypártrendszerre átfabrikált kleptokrácia elől, az fogja be a pofáját, aki meg életében nem tett ezért az országért, az meg kapja a milliós nagyságrendű támogatást (lásd vajdaság). Az egybites fideszbirka szerint ez így természetes, hiszen mindent a c. kategóriás vezérért...

>Ugyanis a kint dolgozó képzését az ország közössége fizette, de abból a befektetésből semmit se lát;

Ahh...
Szóval ha rabszolgának szántunk, akkor pofa be. Még az a szerencse, hogy ma (még/már) nem így működik ez az egész.

>Na, hogyan van ez? Most akkor nem fizet tb-t itthon,

Igaz nem is veszi igénybe, vagy ha igen, akkor kintről fizetik. Esküszöm ebbe döglik bele az egész eü, nem abba, hogy a mai napig vonják ki a forrásokat, strómanokon keresztül húzzák a pénzt itt is, tehetségtelen pártfunkcikat ejtőernyőztetnek fontos pozíciókba, a kórházi személyzet meg jobb híján elmenekül az egész elől nyugatra.

>de a szülei egészségügyi ellátását azért csa fizetik akik itthon maradtak,

Ha dolgozik, akkor fizeti az saját maga. Ha nyugdíjas, akkor meg megdolgozott érte.

>ráadásul olyan is van, aki ha komolyabb a gond, hazajön gyógyítattni magát;

Jaj de sz*r, hogy van pénze magánrendelésen költekezni, vagy fizeti helyette a kinti tb kontójára. Bezzeg idehaza megmutatjuk, mert inkább beledöglünk, mint hogy lámpavasra húzzuk a kitartóidat.

>nem fizet nyugdíjjárulékot, de a szülei nyugdíját mi itthonmaradottak fizetjük.

1.: megdolgozott érte
2.: nem Putyin valagát nyalva kellene azt a kotla rendszert lemásolni, hanem a nyugati jóléti társadalmat. Ja, hogy ott nem zabálhatna a magadfajta semmihez sem értő naplopó két pofára a kondérból, akkor csak maradjon Putyin fincsi valaga.

>Szóval ők azok, akik csak kapnak, nagyon sokat, de sosem adnak.

Akkor, amikor mérhető tételben megjelenik a GDP -ben a nyugatra menekült fiatalok szülőknek hazautalt segítsége, nincs értelme ilyesmiről hazudoznod.

A magadfajta 1 bites fidesznáci soha nem fogja fel épp ésszel, hogy nem az a megoldás, hogy a gombhoz varrod a kabátot. Talán élhető országot kellene csinálni, nem vadkeleti autokráciát. Akkor talán jönnének haza a fiatalok, nem pedig még többen menekülnének...

Pipas 2019.04.21. 13:24:30

@VadMacs: "Akkor, amikor mérhető tételben megjelenik a GDP -ben a nyugatra menekült fiatalok szülőknek hazautalt segítsége, nincs értelme ilyesmiről hazudoznod."

Nem mérik, megbecsülik. Nem "s szülőknek segítségül hazautalt", hanem csak úgy a hazautalt pénzt. Minden európai országban. Ennyit erről: megint valaki akart egy "hú de sz@rok vagytok ti magyarok" dumát nyomni, megint kiderült, hogy máshol is így van.

látjátok feleim szümtükkel 2019.04.21. 13:30:14

@Rettegek mert ballib vagyok: "Képmutató gyűlölködő bérrettegő hányadák banda az egész ballib geci oldal."

Bszod, tudod, hogy anyád is itt bérretteg velünk, mert neki nem fizetnek bérkommentelésért, te meg nem kapsz érte annyit, hogy eltartsd, hiába írta törvénybe a ner?

okleveles naiv 2019.04.21. 15:03:31

Egy másodpercig sem érdekel, h tudja-e a pitasütő tételt, és ha igen, hányasra. Az viszont igen, h ugyanolyan megélhetési bűnözőnek (aka politikus) készül, mint a mostani senkiháziak, csak éppen egy iskolázatlan útszéli qrv@ stílusában adta elő - és ezért cuppant rá a média, nem másért.
A kérdés, h mit szólt volna hozzá ez a kulturált kis hölgy (MUHAHA) és ti, a protektorai, ha róla szólaltak volna fel úgy, h elmondják őt mindennek, ráadásul olyan stílusban, h még a mikrofonállvány is elpirul.
Vágod már, h mi a baj?
Elhiszem, h ő is szeretne nagyokat meríteni a számlamentes költségtérítés kimeríthetetlen politikusi bugyrából- de ha a stílus maga az ember, nos, akkor ő egyelőre még igencsak a bányászbéka bayerzsolti segge alatt kotor.
A mérce akkor jó, ha mindenkit egyformán mér.

VadMacs 2019.04.21. 15:39:12

@okleveles naiv:
>csak éppen egy iskolázatlan útszéli qrv@ stílusában adta elő

Kicsit ciki az ezért kitüntetett bájer', meg a többi nemzethy komcsi megmondóember után erre hivatkozni. Mondjuk ettől még erőlködhetsz... :)

Helga Beauty Salon. 2019.04.21. 15:54:18

@VadMacs: Az eredeti nickeden nyomod a nemzethy-t! Figyelj oda mert lebux!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.21. 18:25:01

@I-Work:

"Egyetlen állam sincsen a kontinensen, de még azon túl sem, ahol a szavazatok 48%-ával a parlamenti mandátumok 66%-át meg lehetne szerezni.2

Igazad van, egyes EU-tagállamokban ennél kevesebb is elég hozzá.

VadMacs 2019.04.21. 19:20:33

@Helga Beauty Salon:
>Az eredeti nickeden nyomod a nemzethy-t! Figyelj oda mert lebux!

Fantasztikus!
És tényleg az eredetin írom. Egyedül jöttél rá, vagy megmondták a hangok?

I-Work 2019.04.21. 19:33:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Oktondi, fogalmatlan, pöcs!
Csak a provokációhoz értesz, különben az éjszaka hozzád képest nap világosság.

goumideaumineaux 2019.04.21. 22:16:49

@Helga Beauty Salon:
Taníts mester! Mi a különbség OVi illiberális rendszere és Erdogan illiberális rendszere között? Én annyit látok, hogy mindkettőben egy bajszos szar a (köztársasági?) elnök és embereket vegzálnak a politikai nézeteik miatt, ott kicsit durvábban, a vezénylő tábornokotoknak erre még itthon nincs szüksége.
Hívjál nyugodtan véresszájú liberálisnak, mert az gondolom (a tények ezt mutatják), hogy a liberális demokrácia a legjobban teljesítő hatalmi rendszer.

goumideaumineaux 2019.04.21. 22:32:22

@Pipas:
Most azt próbálod velem elhitetni, hogy Blanka a szoknya felett hordja a bugyiját? Akkor tényleg nagyon gáz a csaj, de jó, hogy szóltok, hogy nem vele kéne egyetértenünk, hanem a kedves vezetőnkkel.
A kép kurvára nem érdekel, mélységesen felháborít, hogy a kormány egyik kedvenc lapja ilyen akciót engedhet meg magának tudva, hogy semmiféle retorziótól nem kell tartania. Követőik szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy egy 17-18 éves lány szoknyája alá befényképezzünk, majd kiadjuk egy országos napi vagy hetilapban, feltegyük az internetre. Egy egészséges társadalomban ez Pilhál gyerek már másnap a sitten (előzetesben először, majd amikor a bíróság elítélte, akkor börtönben) rohadna. Az meg hogy a börtönhierarchiában ő hol helyezkedne el, azt mindannyian tudjuk. Egyesek a mi kutyánk kölke esetén becsukják a szemüket. (Lásd vak komondor, stb.) Mielőtt ellenpéldaként megemlítenéd az Együtt főpolitikusát (neve nem jut eszembe), tedd fel magadban azt a kérdést, vajon őt miért nem jelentette fel senki, miért nem került a fideszes bíróság elé.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.21. 22:51:24

@I-Work:

"Csak a provokációhoz értesz,"

Akkor máris eggyel több dologhoz értek, mint te. :)

I-Work 2019.04.22. 01:11:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerencsére, nem rajtad múlik, mihez értek.
Nézd a' búzakalászt, büszkén emelődik az égnek,
még üres; és ha megért, földre konyíttya fejét.
Kérkedik éretlen kincsével az oskola gyermek,
még a' tellyes eszű Bölcs megalázza magát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.04.22. 08:49:57

@I-Work:

Írj még, még! Iszom szavaidat, mint a sivatag homokja a ritka eső vizét!

6.Lenin 2019.04.22. 09:40:17

Azt gondoltam, hogy ehhez a poszthoz nem lesz néhány hozzászólónál több. Néhányan, akik felteszik a kérdést, hogy miért is kéne kiállni mellette, hiszen ez a valaki(akárki/akármi) rendkívül alacsony színvonalat képvisel.
És néhányan, akik most szégyellik, hogy ballibák, mert talán többre tartják magukat ettől a színvonaltól.
Ehelyett már túl van a 400-on. Szomorú.

I-Work 2019.04.22. 09:51:04

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ó, virrasztások évszaka!
Vastagon fog a tinta, zordul.
A rozsdalevü éjszaka
már hatkor a kertekre csordul:
Reves fák nyirka folydogál
s te arra gondolsz: mennyi éved
van hátra még? Jaj meg-megáll
a láb, mert fél, hogy sírba téved.
...Mondd, kissé mártottál-e már
hófehér cukrot barna lébe,
egy feketekávés pohár
keserű, nyirkos éjjelébe?
S figyelted-e: a sűrü lé
mily biztosan, mily sunyi-resten
szivárog, kúszik fölfelé
a kristálytiszta kockatestben?
Így szivódik az éjszaka
beléd is, fölfelé eredve,
az éjszaka, a sír szaga
minden rostodba és eredbe,
mígnem egy lucskos, barna esten
az olvadásig itat át,
hogy édesítsd valamely isten
sötét keserű italát.

I-Work 2019.04.22. 09:54:33

@Szóra kész Szókratész: Expressis verbis ez így nem igaz. Még ha igaz is lenne, - nem az -, úgy azt angolszász jogrendszerben kellene értelmezni, ami úgy aránylik kb., - mint Mengyelejev periódusos rendszere a Holdon.

Cycmen 2019.04.22. 10:26:13

@goumideaumineaux: Taníts mester! Mi a különbség OVi illiberális rendszere és Erdogan illiberális rendszere között?..................................

Jó, tanítalak. Első lecke, ne fölényeskedj, vegyél vissza a hülye pofádból.

Cycmen 2019.04.22. 10:33:48

@goumideaumineaux: Taníts mester! Mi a különbség OVi illiberális rendszere és Erdogan illiberális rendszere között? Én annyit látok, hogy mindkettőben egy bajszos szar a (köztársasági?) elnök és embereket vegzálnak a politikai nézeteik miatt, ott kicsit durvábban, a vezénylő tábornokotoknak erre még itthon nincs szüksége......

Második lecke, vedd le a libsi szemüvegedet és ne játszd a hülyét, bár ahogy nézem a képességeid alapján más szerepet nem vállalhatsz el ennyire hitelesen.
Nézd meg a két ország történelmét, méretét, hagyományait és politikai berendezkedését, valamint a földrajzi elhelyezkedésükből adódó sajátosságokat és felfogod hogy miért nincs semmi közük egymáshoz. Már ha képes egy olyan bármit is felfogni, aki Nagy Blankához jár továbbképzésre bajszos szarozásból! :D :P Háháháháhá! Faszfej!

goumideaumineaux 2019.04.22. 18:51:27

@Cycmen: Te most akkor Helga buti szalon vagy? Magadra vetted a neki írt kommentemet.
A libsi szemüvegről csak annyit, hogy nekem stabil értékrendszerem van elég régóta. Ugyanazt gondolom jónak, amit 30-40 évvel ezelőtt. Ez nem egy szemüveg, vagy ruha, vagy alsónemű, amit cserélgetek. Tudom, számotokra ez hihetetlen, de nem mindenki követi OVi flikkflakkjait a politikai palettán.
A képességeimről meg ne nyilatkozzál, mert nem ismersz és az látszik, hogy nem erősséged a sorok között olvasás.
Van képem Magyarország és Törökország történelméről, méretéről, hagyományairól, stb. Ezekből még nem következik, hogy nem két demokratának látszó diktátor vezeti a két országot, kábé ugyanazokkal a módszerekkel. Ez így kevés volt. Kicsit bővebben fejtsd ki a különbségeket, ha azt akarod, hogy komolyan vegyelek téged/benneteket.
A fölényeskedésről meg annyit, hogy a tudást tisztelem.

Cycmen 2019.04.22. 19:01:49

@goumideaumineaux: Van képem Magyarország és Törökország történelméről, méretéről, hagyományairól, stb. Ezekből még nem következik, hogy nem két demokratának látszó diktátor vezeti a két országot, kábé ugyanazokkal a módszerekkel................

Már nem igaz, mert mindkettő leváltható választásokkal, tehát nem lehet diktátor. Íme a libsi szemüveg. Továbbá különbség hogy Erdogan lecsukatja a meredekebb ellenzékieket, viszont ott meg akarták puccsolni és Törökország eleve belső terrorizmussal sújtott a Kurdok okán. Ergo ez teljesen más belpolitikát kíván! Van még eltérés de ezek a legnagyobbak valamint amit az előző kommentemben is írtam. Igen én vagyok Beauty, a szely tiltotta a nickemet, azért ezzel nyomom.

6.Lenin 2019.04.22. 19:03:50

@goumideaumineaux:

"A libsi szemüvegről csak annyit, hogy nekem stabil értékrendszerem van elég régóta. Ugyanazt gondolom jónak, amit 30-40 évvel ezelőtt. Ez nem egy szemüveg, vagy ruha, vagy alsónemű, amit cserélgetek."

Akkor kb 10 éves korod szellemi szintjén leragadtál. Szerintem már erre is lehet valamilyen gezemice, vagy már mindent kipróbáltak nálad?

goumideaumineaux 2019.04.22. 19:27:14

@6.Lenin: Vannak, akivel foglalkoznak a szülei és kialakítanak benne értékeket és vannak, akik szülei szerint a pénz az isten, minden más le van szarva.

6.Lenin 2019.04.22. 19:36:48

@goumideaumineaux:

Minden változik, van, aki képes követni, van, aki leragad.

Ma már nem ritka a baloldali kapitalista, és a kirekesztő liberális sem. Sőt ez az elfogadott, ha nem követed, náci, rasszista, fasiszta leszel.
Te hol ragadtál le?

goumideaumineaux 2019.04.22. 19:40:41

@Cycmen: Kádár is leváltható volt választásokkal, ő sem volt diktátor? Belső terrorizmussal küzdött, ki kellett végeznie úgy 2500 embert, de leváltható lett volna választásokon, csak az ellenzék béna volt, de végül is leváltották 30 év után.

Cycmen 2019.04.22. 19:49:37

@goumideaumineaux: Kádár is leváltható volt választásokkal, ő sem volt diktátor? ..........

Neked mi van az agyad helyén? Kádár idejében a választások jelképesek voltak, de Kádárra még így sem lehetett szavazni, mert MSZMP főtitkár volt és arra a posztra másképpen történt a jelölés. Nem tudsz te semmit, de semmit az égvilágon, én már látom!

Cycmen 2019.04.22. 19:52:14

@goumideaumineaux: Ja az ötvenhatos megtorlással kapcsolatban szintén alkottál hogy terroristáknak nevezted a kivégzetteket, szerintem ne vergődj, mert egyre nagyobb hülyeségeket írsz!

goumideaumineaux 2019.04.22. 20:11:15

@6.Lenin: "Kirekesztő liberális"????
Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. - Aki ezt nem vallja, az nem liberális, aki ezt vallja, az nem tud kirekesztő lenni.
Én itt ragadtam le.

goumideaumineaux 2019.04.22. 20:13:26

Kádár szempontjából terroristák voltak, megpróbálták megdönteni a demokratikus államrendet. Puccsot hajtottak végre az MKP ellen. Érted már a párhuzamot?
Szóval Kádár diktátor volt vagy sem?

goumideaumineaux 2019.04.22. 20:21:16

@Cycmen: Lehetett két jelöltre szavazni, az MSZMP és a Hazafias Népfront jelöltjére. Az már eladható nem jelképes választásoknak.
Most lehet OVi-ra szavazni? Rég nem mer ő már elindulni egy választáson egyéniben.

6.Lenin 2019.04.22. 20:22:19

@goumideaumineaux:

Akkor te ma Mo-on náci, rasszista, fasiszta lehetsz csak. Sőt az EU-ban is.
Vagy mindenkit kirekesztenél, aki nem azt vallja, amit te, de már észre sem veszed ezt.

goumideaumineaux 2019.04.22. 20:32:51

@6.Lenin: Ez igen-igen kifacsart logika. El tudom fogadni, hogy te mást gondolsz mindenről, amit én. Szerintem nem vagyok kirekesztő.
Jogod van azt gondolni, hogy egy négernél, egy cigánynál, egy arabnál te több vagy, mert fehérbőrűnek ide születtél. Nekem meg jogom van azt gondolni, hogy ez nincs így.

6.Lenin 2019.04.22. 20:40:05

@goumideaumineaux:

"El tudom fogadni, hogy te mást gondolsz mindenről, amit én."

"Nekem meg jogom van azt gondolni, hogy ez nincs így. "

???

goumideaumineaux 2019.04.22. 20:56:45

@6.Lenin: Hogy többet érsz egy négernél, cigánynál, arabnál csak mert fehérbőrűnek születtél és magyar vagy.

I-Work 2019.04.22. 21:03:21

@Szóra kész Szókratész: ? Hogy kerül a csizma az asztalra?
Az én ízlésem (nézetem) szerint, kizárólag egyéni listán engednék mandátumot szerezni. (Ilyen rendszer azonban kétkamarás Parlamentet igényelne, - a demokrácia szabályai szerint).
A kétkamarás parlament a magyar jogban nem jogidegen.
- Jelzem tisztában vagyok a jogelmélettel és választójogi rendszerrel. ... A deformitásra éppen a jelenlegi hybrid rendszer (megcsúfolása) ad lehetőséget.
Ha már szóba került, köztársasági elnököt is direkt szavazással engednék választani és erősíteném az elnöki hatásköröket.

Cycmen 2019.04.23. 08:22:12

@goumideaumineaux: Kádár szempontjából terroristák voltak, megpróbálták megdönteni a demokratikus államrendet. Puccsot hajtottak végre az MKP ellen. Érted már a párhuzamot?
Szóval Kádár diktátor volt vagy sem?
VÁLASZ ERRE : Miután Kádár ellenforradalmároknak nevezte őket, ezzel ezt a vitánkat akaratán kívül ugyan, de már jóelőre eldöntötte. És Kádár ugyan diktátor volt, ennek ellenkezőjét azzal hogy leválthatónak írtad éppen te állítottad, de a kis aranyhalakkal vetekedő memóriád miatt felhívnám a figyelmedet hogy eredetileg Orbánról volt szó. :D
goumideaumineaux 2019.04.22. 20:21:16
@Cycmen: Lehetett két jelöltre szavazni, az MSZMP és a Hazafias Népfront jelöltjére............

Annyira jó nekem dilettánsnak egy ilyen politológiai professzorral találkozni, tényleg ez volt a választási "lehetőség", mindenki tudja, hogy a hazafias népfront egy teljesen más politikát képviselt és nagyszerű választási lehetőség volt ellenzéki alternatívaként a gyökeres változásokra vágyóknak!
Veled minden perce a vitának rendkívül élvezetes és tanulságos, ilyen logikusan felépített érvrendszerrel ritkán találkozik az ember fia! De hát a kutatások már régen közismertek, hogy az ellenzéki szavazók csoportja intelligensebb, iskolázottabb réteg mint a kormánypárti és te bizonyára ennek is a krémjéhez tartozol!

goumideaumineaux 2019.04.23. 08:54:24

Csak levezettem, hogy annyi esélye van OVi rendszerét megdöntenie választásokon az ellenzéknek, mint Kádár ellenzékének volt.
Ahogy én gondolom, az a diktátor, aki a négy hatalmi ág mindegyike az ellenőrzése alatt van:
- végrehajtó hatalom (parlamenti többségből adódik)
- törvényhozói hatalom (parlamenti 2/3, erősen kontrollált választások segítségével)
- igazságszolgáltatás (bírók nyugdíjazása, OBH elnöke OVi harcostársának, Szájernek a felesége)
- sajtó (propaganda minisztérium négyszáz valahány sajtótermék a kormánynál, 10 alatti ellenzéki vagy független kézben)
Nem hiszem, hogy az ellenzéki szavazók krémjéhez tartozom, de ezt végig lehet gondolni érettségi nélkül is és az is látszik, hogy a jobb oldali szellemi elit már elpártolt a Fidesztől, mert ez már nekik sem elfogadható. Nem gondolom, hogy neked is ellenzékinek kéne lenned, vannak, akik szívesen élnek diktatúrában. Csak ne próbálj meggyőzni arról, hogy OVi választásokon leváltható, tehát nem diktátor.

Cycmen 2019.04.23. 09:26:39

@goumideaumineaux: Csak levezettem, hogy annyi esélye van OVi rendszerét megdöntenie választásokon az ellenzéknek, mint Kádár ellenzékének volt.............

Mit vezettél le, amikor Orbán leváltható, tehát már maga a probléma is hamis.
Az, hogy az inkompetens ellenzék összességében sem képes a választásokon elegendő szavazót összegyűjteni valahogy nem szerepelt a levezetésedben, talán mert gyorsan megadta volna a választ és feleslegessé tett volna minden további hajánál fogva előrángatott hülye érvet és egyéb felesleges kifacsarodott agyalgást?

6.Lenin 2019.04.23. 09:28:15

@goumideaumineaux:

De én ezt soha nem írtam, mondtam, állítottam.

De, ha van két különböző nézet, vélemény,stb (csak kettő?) akkor ki dönti el, hogy melyik az igaz?
Ha mindenki ragaszkodik a magáéhoz, akkor hol a liberális elv?
Volt Mo-on 3 választás, elfogadod? Amerikában, elfogadják liberálisék?

1et tudnak elfogadni, ha ők csaltak a választáson, és nyernek. Ki a diktátor?

Cycmen 2019.04.23. 09:31:31

@goumideaumineaux: Csak ne próbálj meggyőzni arról, hogy OVi választásokon leváltható, tehát nem diktátor........................

Nem akarlak meggyőzni, mert tényleg nem leváltható! Esélyetek sincs és örülök hogy felfogtátok! Az okaival ugyan abszolút nem vagytok tisztában, de sebaj az a lényeg, hogy így is a jó következtetésre sikerült jutnotok! :D :P

goumideaumineaux 2019.04.23. 09:49:32

@Cycmen:
Egyik kommentedben:
"Mit vezettél le, amikor Orbán leváltható, tehát már maga a probléma is hamis."
Másik kommentedben:
"Nem akarlak meggyőzni, mert tényleg nem leváltható!"

Nincs hozzáfűznivalóm.

goumideaumineaux 2019.04.23. 09:53:58

@6.Lenin: El tudtam fogadni a 1990-es, a 1998-as és a 2010-es választás eredményét. Utána viszont már diktatúrában történt választások voltak, semmi esetre sem egyenlő feltételekkel.

2018-ban már többen szavaztak a kormány ellen, mint mellette mégis 2/3-a lett a Fidesznek az Országgyűlésben. Ezt már nehéz úgy elfogadni, hogy a választási szabályokat a Fidesz írta. Mindenki ott harcol a hatalomért vagy ellen, ahol tud és vállalja a felellősségét a tevékenységének.

Cycmen 2019.04.23. 09:59:52

@goumideaumineaux:
Nincs hozzáfűznivalóm....................

Hát ne is legyen hozzáfűznivalód, mert a második egyértelmű irónia volt. Van egy mondás, "a humor az értelem játszótere" sosem fogod kitalálni, hogy ez milyen értelemben vonatkozik rád! :D :P

6.Lenin 2019.04.23. 10:07:22

@goumideaumineaux:

Gondolom, hogy elfogadod, hiszen megvolt a remény (támogatottság) a visszatérésre. Még talán 10-ben is (hiszen elő is volt készítve a kormány bukása)

2010-után, de főleg ma már a választók (akik el is mennek élni a jogukkal) már megtanulták, hogy nem szabad soha többé visszaengedni még a hatalom közelébe sem, ezeket, akik ma az ellenzéket alkotják.

Az elmúlt év végi, és a most éveleji események főleg meggyőzhették erről a választókat.

Ha többen szavaztak a kormány ellen, akkor van esély a jelenlegi kormány leváltására, ha lenne...

1 drb hiteles vezető
1 hiteles program
1 lista, hiteles jelöltekkel
106 hiteles egyéni jelölt

Ahogy írod, a támogatottság meglenne(?)

A többi a balfaszságból eredő önfelmentés, a hülyeség beismerése. Ez is valami, ahogy cycman is írja, már csak a többire kéne rájönni.

goumideaumineaux 2019.04.23. 10:21:29

@6.Lenin:
Nem attól elfogadható egy választás eredménye, hogy nekem a tetsző párt győzött, hanem attól, hogy egyenlő (vagy közel egyenlő) esélyekkel indulhatnak a pártok olyan választási törvény alapján, amit a társadalom többsége elfogadott (nem csak egy párt alakította a maga képére).

"1 drb hiteles vezető
1 hiteles program
1 lista, hiteles jelöltekkel
106 hiteles egyéni jelölt"
Ugye nem akarod azt mondani, hogy ez a Fidesz oldalán adott? (Ha a másik háromtól el is tekintek, az 1 hiteles program nem lehet ennyi: "Soros!")

A választás egyébként csak egy eleme az egész gennyes rendszernek. Magyarországot, a társadalmunkat rákosítja el OVi saját politikai haszna érdekében és ezt a haszonélvezők és a megvezetetteken kívül mindenki látja.

6.Lenin 2019.04.23. 10:35:41

@goumideaumineaux:

Nézd végig 2010 óta a Fidesz által elvégzett átalakításokat, és a mai helyzetet.
A "soros" csak egy pici része az egésznek.
Hol volt az ország 2010-ben, és hová jutott (az óriási külső, és belső ellenérdek ellenére)

Van egy kibaszott 1xű része a választásnak.1xű matek feladat.

Ha van egy óriási, egységes kormánypárt, hatalmas támogatottsággal, akkor azt csak egy nagyobb párt/pártszövetség, nagyobb támogatottsággal a háta mögött képes legyőzni.

Erre volt 10 év. Hol van ez? Sehol. Akkor?
Mi ebben olyan bonyolult?

A hülye süketelésekkel nem lehet nyerni, pláne, ha közben hülyének is nézik a választókat.

"2018-ban már többen szavaztak a kormány ellen, mint mellette ..." Ezt te írtad, de látszólag fingod sincs, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban. Vagy, mit is lehetne ezzel kezdeni.

gigabursch 2019.04.23. 10:42:35

@I-Work:
Akkor nézd meg NAgy Britanniát, hány százalékos listás szavazati aránnyal lehet egy kormányzópárt 50+-os vagy 2/3+-os az ottani törvényhozásban.

gigabursch 2019.04.23. 10:43:52

@goumideaumineaux:
Úristen, de alacsony a kerítés...
Agybaj

gigabursch 2019.04.23. 10:55:00

@goumideaumineaux:
S utánajártál már, hogy a korábbi metódus szerint (szavazóköröket figyelembevéve) mi lett volna az eredmény 2014-ben és 2018-ban? Segítek. Még erősebb fidesz és erősebb jobbik.

I-Work 2019.04.23. 11:25:22

@gigabursch: Cicavirág, te kevered a kecsesen ringó fecskét, a recsegve fingó kecskével.

Attilajukkaja 2019.04.23. 12:18:41

@6.Lenin:
"Azt gondoltam, hogy ehhez a poszthoz nem lesz néhány hozzászólónál több."
Nem először tévedsz ekkorát!

Attilajukkaja 2019.04.23. 12:21:58

@Rettegek mert ballib vagyok:
"Embereket faszozott és szarozott.
És ez nagyon tetszik a balliberális oldalnak, mert nem az ő embereiket faszozta és szarozta"
Ezt ki mondta neked? Csak nem az igazmondó Orbán?

Cycmen 2019.04.23. 12:45:31

@Attilajukkaja: "Embereket faszozott és szarozott.
És ez nagyon tetszik a balliberális oldalnak, mert nem az ő embereiket faszozta és szarozta"
Ezt ki mondta neked? Csak nem az igazmondó Orbán?........................

Tudod nálunk ez úgy megy, hogy ha valaki faszozik és szarozik (ami tény) és az a libbantaknak nagyon tetszik(ez szintén tény) de a libbantak egyből verik magukat a földhöz amikor a kis lelki, szellemi és mentális társukat emiatt megtalálják (ez is tény a franc egye meg!) akkor azt egyszerűen észrevesszük és nem kell ezt elmondania senkinek, még az általunk nagyon tisztelt és tényleg igazmondó nektek mint nímandoknak kibírhatatlanul tehetséges Orbán Viktor negyedszer is miniszterelnök úrnak sem, hogy az isten éltesse még sokáig és tartsa meg hivatalában mindörökké! Ámen!

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:08:27

@Cycmen:
"Tudod nálunk ez úgy megy, hogy ha valaki faszozik és szarozik (ami tény) és az a libbantaknak nagyon tetszik(ez szintén tény) de a libbantak egyből verik magukat a földhöz amikor a kis lelki, szellemi és mentális társukat emiatt megtalálják (ez is tény a franc egye meg!) akkor azt egyszerűen észrevesszük és nem kell ezt elmondania senkinek"
Nálatok ez lehet, hogy így megy, de miből gondolod, hogy a liberális beállítottságúaknál is? És miért nem veszitek észre, amikor nem egy civil tini, egy diák, hanem tapasztalt politikusok, közszereplők mondanak, tesznek sokkal brutálisabb kijelentéseket, dolgokat a NER oldalán? Azokat miért hagyjátok szó nélkül vagy tüntetitek ki lovagi keresztekkel? Ez miért megy így nálatok?

"nektek mint nímandoknak kibírhatatlanul tehetséges Orbán Viktor negyedszer is miniszterelnök úrnak sem, hogy az isten éltesse még sokáig és tartsa meg hivatalában mindörökké! Ámen!"
A fanatikus hívőkkel nem lehet vitatkozni. Aki Orbánt istennek tekinti, azzal szemben senkinek nem lehetnek épp ész érvei. :o))))

6.Lenin 2019.04.23. 13:12:03

@Attilajukkaja:

Igen, óriásit tévedtem. Sírtok itt a hatalomért, aztán egy ilyen semmit nem érő senkiben látni a megváltót, számomra felfoghatatlan.
Így a tévedésem sem szégyellni való.

Ha végigolvasod a hozzászólásokat, akkor azt is láthatod, miért is tévedtem. Kik is kapaszkodnak ebbe a vékony (?) szalmaszálba.

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:18:23

@6.Lenin:
"Igen, óriásit tévedtem."
Mindenki szokott tévedni.

"Sírtok itt a hatalomért, aztán egy ilyen semmit nem érő senkiben látni a megváltót, számomra felfoghatatlan."
Még szerencse, hogy Blankában senki semmilyen megváltót nem lát. :o)
Amúgy Blanka miért nem ér semmit? Ezt honnan lehet tudni egy diáklányról?

"Így a tévedésem sem szégyellni való."
Nem az, de nem azért, mert Blanka "egy ilyen semmit nem érő senki". Ez egy újabb nagy tévedésed lehet.

"Kik is kapaszkodnak ebbe a vékony (?) szalmaszálba."
Senki.

Cycmen 2019.04.23. 13:19:47

@Attilajukkaja: Aki Orbánt istennek tekinti, azzal szemben senkinek nem lehetnek épp ész érvei. :o)))).......................

Nanananana! Ne állíts fel öncsaló tételeket, nem azért nem tudsz te észérveket felsorakoztatni mert én istenként tisztelem Orbánt, más annak az oka ahogy elnézlek! :D

6.Lenin 2019.04.23. 13:23:58

@Attilajukkaja:

Akkor miért kéne kiállni mellette? Nem értetted?

Soroljam fel, hogy csak az elmúlt néhány évben hány ilyen "jelentős" személyiségnek voltunk kénytelenek még a nevét is elfelejteni, minden különösebb erőlködés nélkül?
Honnan tudom, hogy egy felejthető senki? Hallottam a beszédének egy rövid részletét, és láttam néhány róla készült képet. Kell ennél több?

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:24:14

@Cycmen:
"nem azért nem tudsz te észérveket felsorakoztatni mert én istenként tisztelem Orbánt, más annak az oka ahogy elnézlek!"
Szóval elismered, hogy Orbánra istenként tekintesz fel. Ez már egy előrelépés részedről.
És milyennek nézel te el engem? Mondjál erről valamit.

Cycmen 2019.04.23. 13:31:47

@Attilajukkaja: Szóval elismered, hogy Orbánra istenként tekintesz fel. Ez már egy előrelépés részedről.
És milyennek nézel te el engem? Mondjál erről valamit.....................

Nem ismertem el semmit, ismerd már fel a szopatást. :D Azt meg hogy milyennek nézlek ne akard tudni. :P

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:33:06

@6.Lenin:
"Akkor miért kéne kiállni mellette? Nem értetted?"
Te mit nem értesz? Az emberek többsége nem Blanka személye mellett áll ki, hanem a jogai mellett. Joga van felszólalnia, elmondania a véleményét anélkül, hogy meghurcolja a NER sajtó, hogy megpróbálja ellehetetleníteni.
Senkinek nem tetszik, hogy ilyen stílusú beszéd dívik ma Magyarországon, de miután Orbán egy évértékelő beszédén mondta ki diadalittasan a PC beszéd eltörlését, és közszereplőket tüntetnek ki ilyesmiért, akkor miért pont Blanka beszéde bántja ennyire a fületeket? A kétszínűségetek az, ami zavarja az embereket. Ezért nem akarják, hogy CSAK egy Blanka vigye el a balhét.

"Soroljam fel, hogy csak az elmúlt néhány évben hány ilyen "jelentős" személyiségnek voltunk kénytelenek még a nevét is elfelejteni, minden különösebb erőlködés nélkül?"
Igen.

"Honnan tudom, hogy egy felejthető senki? Hallottam a beszédének egy rövid részletét, és láttam néhány róla készült képet. Kell ennél több?"
Egy diákot senkinek nevezni egy beszéd alapján nagy könnyelműségre, elfogultságra vall.

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:35:32

@Cycmen:
"Nem ismertem el semmit, ismerd már fel a szopatást. :D "
Gyanús volt a dolog, ... de a franc sem tudhatja .... :o)))

"Azt meg hogy milyennek nézlek ne akard tudni. "
Megint provokálsz? :o))))

Cycmen 2019.04.23. 13:39:05

@Attilajukkaja: Megint provokálsz? :o))))...............

Naná! :D

Attilajukkaja 2019.04.23. 13:43:37

@Cycmen:
Kár! Pedig szerettem volna tudni, hogy szőkének, barnának vagy vörösnek nézel.

6.Lenin 2019.04.23. 13:50:00

@Attilajukkaja:

Blanka választópolgár, választhat. Én nem hülyének néztem, hanem egy senkinek, aki nem képes még a saját helyét felmérni.
Nem zárható ki, hogy később változhat, ha majd rájön, hogy kik, és mire használják fel. Ha elnézem az MTVA székház ostrománál résztvevők szellemi színvonalát, akkor már nem vagyok optimista a jövőjét illetően sem.

Most nehogy abba köss bele, hogy ne veszem figyelembe a jogaikat. Mindenkinek joga van hülyének is lenni.

Őket védeni a teljes reménytelenség (vagy a helyzet normális felismerésének a képessége) beismerése.
Lehet ezt a végtelenségig csűrni- csavarni, de nem lesz belőle semmi.

Én azért tartom ezt a bagázst senkiknek, mert képtelenek felismerni, hogy amit tesznek, az egy nagy rakás szar, és már 10. éve.
NB eddigi tevékenységének is 00 a hozadéka, és ennek a következményeit is másokra igyekeznek hárítani. Nem, ők ennyire balfácánok, senkik. Azok is maradnak.

Cycmen 2019.04.23. 13:57:55

@Attilajukkaja: Kár! Pedig szerettem volna tudni, hogy szőkének, barnának vagy vörösnek nézel.........

Ezen még nem gondolkodtam, viszont remélem a materiális megjelenésed kevésbé megdöbbentő mint a virtuális!

Attilajukkaja 2019.04.23. 14:40:53

@6.Lenin:
"nem hülyének néztem, hanem egy senkinek"
Ez a rosszabbik verzió. Szeretitek az állampolgárok felét, vagy kevéssel többet, mint a felét senkinek nézni, mert nem elvakult Orbán hívők. Akinek nem tetszik a NER diktatúra, azon átnéztek, mintha nem is lennének az ország részei. De ez nem a ti bűnötök, hanem Orbáné, akinek nincs más politikai programja az "oszd meg és uralkodj!"-on kívül.

"később változhat, ha majd rájön, hogy kik, és mire használják fel."
Igaz! Orbán is 180 fokot változott a fiatalkori énjéhez képest.

" Ha elnézem az MTVA székház ostrománál résztvevők szellemi színvonalát, akkor már nem vagyok optimista a jövőjét illetően sem."
Az MTV székház ostromára gondolsz, ugye? Mert akkor egyetértek veled. (Más székház ostrom nem volt az elmúlt 30 évben.)

"Mindenkinek joga van hülyének is lenni."
Ez hogy jön ide?

"Én azért tartom ezt a bagázst senkiknek, mert képtelenek felismerni, hogy amit tesznek, az egy nagy rakás szar, és már 10. éve."
Miért? Az orbanisták talán felismerték, hogy amit tesznek, az mit és kiket támogat? Ha igen, az nagyon rossz hír az egész ország számára!!!!

"NB eddigi tevékenységének is 00 a hozadéka"
Dehogy az! Van, akinek reményt adott, másoknak, meg hogy villogjon a fényképezőgépével és hivalkodjon, mennyire mélyre tud süllyedni. :o)))))

"ők ennyire balfácánok, senkik. Azok is maradnak."
Te már csak tudod!!!! He-he-he!

6.Lenin 2019.04.23. 16:50:25

@Attilajukkaja:

"Ha igen, az nagyon rossz hír az egész ország számára!!!!"
Ebben 1etértek (értenék, ha értenéd, amit írsz)

Igen, nagyon rossz hír az országnak, hogy nincs választék a különböző oldalhoz tartozóknak. Remélem azt még te se hiszed, hogy a mai ellenzék alatt értendő balfácánokat érdemes komoly alternatívaként kezelni. Az is szomorú hír, hogy vannak, akiknek ők jelentenek elfogadható választékot.
Nekem nem, pedig én is szeretnék már választani a jó, és a jobb között, és nem a "nincs más, ezek legalább..." között.

Ami tényleg szomorú, hogy vannak, akiknek az ilyen Nagy Blankák jelentenek valamit is, felnőtt korban esetleg egy kurva ütős képet, vagy egy csapóajtónak rohanást, nélkülözve minden értelmet. Legyetek boldogok vele.

Attilajukkaja 2019.04.23. 17:14:27

@6.Lenin:
"Ebben 1etértek (értenék, ha értenéd, amit írsz)"
Miért ne érteném? Te nem hülyének nézed az ellenzéket, hanem SENKIKNEK. Mintha azok nem is emberek lennének, mert nem istenítik Orbánt. Valami meghatározhatatlan alsóbbrendű trutyi.
Már hogy ne érteném?

"a mai ellenzék alatt értendő balfácánokat érdemes komoly alternatívaként kezelni."
Inkább ők, mint az Orbán maffia.

"Az is szomorú hír, hogy vannak, akiknek ők jelentenek elfogadható választékot."
Ismétlem. Inkább ők, mint az Orbán bűnbanda.

"én is szeretnék már választani a jó, és a jobb között, és nem a "nincs más, ezek legalább..." között."
Mindig van választásod. Te Orbánékat választod. Én nem.

"Ami tényleg szomorú, hogy vannak, akiknek az ilyen Nagy Blankák jelentenek valamit is, felnőtt korban esetleg egy kurva ütős képet"
Tévedsz. Egyszer már leírtam, hogy az emberek nem Blanka személye mellett állnak ki, hanem az ellen, amit ellene elkövetett a NER.
... De elsőre sem értetted meg, ezért nem ismétlem meg többször.

"Legyetek boldogok vele."
Legyél te boldog azzal a lejárató és hazug kampánnyal, amit ellene produkált a NER. Nem hittem volna, hogy ennyire berezelnek egy tini lánytól!

6.Lenin 2019.04.23. 17:28:53

@Attilajukkaja:

"Én azért tartom ezt a bagázst senkiknek, mert képtelenek felismerni, hogy amit tesznek, az egy nagy rakás szar, és már 10. éve."
Miért? Az orbanisták talán felismerték, hogy amit tesznek, az mit és kiket támogat? Ha igen, az nagyon rossz hír az egész ország számára!!!!"

kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2019/04/jelenlegi_trend-02-1.png

Ezt minek tulajdonítod?

Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy mi történt 2010-ben, és miért nincs elfogadható magyarázat az azóta történtekre az ellenzéknek.

(abból a helyzetből kiindulva, hogy azóta az ország rohan a szakadék felé, minden rossz stb, de 3x kétharmaddal nyer a kormánypárt, az ellenzék teljesen esélytelen bármire is még 2019 tavaszán is)

Kíváncsi vagyok , hogy ki is a hülye ebben az országban.

Attilajukkaja 2019.04.23. 17:42:01

@6.Lenin:
"Ezt minek tulajdonítod?"
Annak, hogy az Orbanisták annyira sem látnak el az orruk hegyéig, mint az ellenzékiek.

"Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy mi történt 2010-ben, és miért nincs elfogadható magyarázat az azóta történtekre az ellenzéknek."
Mit nem tudsz arról, hogy 2010-ben megbukott Gyurcsány annak reményében, hogy valami jobb jön? Sajnos rosszabb jött, amit Orbán ügyeskedve úgy kommunikál a rövidlátó híveinek, hogy ez azért nem jobb, mert (1) Gyurcsány, (2) Soros, (3) Brüsszel. És van még egy negyedik pont is: ez most sokkal jobb, ha nem is érzékelitek. A médiában lényegében csak ezt látja az (főleg a vidéki) ember. Orbánnak van még egy ütőkártyája: az irredenta érzések felkorbácsolása. Sokaknak ez is bejön. Leginkább a tanulatlan embereknek, akikből egyre több van Magyarországon.

"Kíváncsi vagyok , hogy ki is a hülye ebben az országban."
Nyilván mindkét oldalon vannak okos és hülye emberek, de a néphülyítés soha nem volt ennyire elborzasztó az elmúlt 40 évben, mint az elmúlt ötben.

6.Lenin 2019.04.23. 17:54:15

@Attilajukkaja:

Ezt gondoltam én is. A hülyék elhiszik, hogy mások hülyének nézése a siker kovácsa, pedig már 10. éve ennek az ellenkezője 1re élesebben látszik.
Reménytelen.

Attilajukkaja 2019.04.23. 18:05:33

@6.Lenin:
"már 10. éve ennek az ellenkezője 1re élesebben látszik."
Az ellenkezője? Éppen hogy erősödik az egyszerű nép (amilyen én is vagyok) hülyének nézése.

"Reménytelen."
Soha nem az! :o)
Szia!

6.Lenin 2019.04.23. 18:15:12

@Attilajukkaja:

10. éve az. 1re inkább az.
Szerintem.

6.Lenin 2019.04.23. 18:27:00

Ki néz hülyének, kit.

index.hu/gazdasag/2019/04/23/megint_trukkozott_a_kormany_az_allamadossaggal/

Ennek következtében 2015-ben az adósságráta 77%-ra emelkedne, 2016-ban 76,4%, 2017-ben 73,8%, 2018-ban pedig 71,1% lenne – írja a Portfolio.

Vagyis 2015-2018 ig 77%-ról 18 -ra 71,1 -ra emelkedett.

Még szebb, ha 83%-rói nézzük az emelkedést 71,1-re. Több, mint 10 %-os emelkedés. Úristen, meneküljön mindenki!
süti beállítások módosítása